VN Kanade (Circuit Gilles Villeneuve) 7.-9. lipnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

krik_naglas
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
<t>Prije svega pozdrav svima, nisam dugo pisao. Pitam se par stvari:<br/>
1. Koliko bi bodova dobio SV ili LH da 44 nije kocio I da ga je ovaj lateralno pomeo?<br/>
2. Da su uloge bile zamijenjene I da je 44 radio djetinjarije I mijenjao table koje pokazuju plasman ko bi ovdje pravio hvalospjeve a do juce je leclerc bio zakletva I pljuvalo se po tom istom VELIKOM sebu<br/>
3. Hamina trka je komprovitovana nekontrolom vetela, I to je to. Da je bila zona izlijetanja tamo bi ga otisao sa Desne strane onakvog nekontrolisanog I pobijedio u svako slucaju.<br/>
<br/>
Opet ponavljam, Ferrari ne zasluzuje navijaca I ekipu kao vi I ostatak najvece vojske navijaca, vi se jedete I analizirate I trazite tracak istine (svako po svojoj logici) u kompletnoj pizdariji.<br/>
<br/>
Ne zaboravite, sve sto SV I CL naprave na stazi, ekipa u boxu I pitwallu moze to da sjebe pet puta.<br/>
<br/>
Smeta vam Hamilton, e pa gospodo vama smeta komplet ekipa od onih sto daju peskir, peko onih sto sarafaju gume do tota I Laude pokojnog. Nema maranelo odgovor na strasnu masineriju iz stutgarta I nece ni imati do 2021 dok ne zaglupe bolide.</t>

kasalo
Karting
Karting
S nama već: 6 god 2 mj
binotto je beskicmenjak, nezna ko mu glavu nosi, na sta ce se on zalit kad nema pojma ni sta je to

kasalo
Karting
Karting
krik_naglas je napisao/la: 09.06.2019., 23:07 <t>Prije svega pozdrav svima, nisam dugo pisao. Pitam se par stvari:<br/>
1. Koliko bi bodova dobio SV ili LH da 44 nije kocio I da ga je ovaj lateralno pomeo?<br/>
2. Da su uloge bile zamijenjene I da je 44 radio djetinjarije I mijenjao table koje pokazuju plasman ko bi ovdje pravio hvalospjeve a do juce je leclerc bio zakletva I pljuvalo se po tom istom VELIKOM sebu<br/>
3. Hamina trka je komprovitovana nekontrolom vetela, I to je to. Da je bila zona izlijetanja tamo bi ga otisao sa Desne strane onakvog nekontrolisanog I pobijedio u svako slucaju.<br/>
<br/>
Opet ponavljam, Ferrari ne zasluzuje navijaca I ekipu kao vi I ostatak najvece vojske navijaca, vi se jedete I analizirate I trazite tracak istine (svako po svojoj logici) u kompletnoj pizdariji.<br/>
<br/>
Ne zaboravite, sve sto SV I CL naprave na stazi, ekipa u boxu I pitwallu moze to da sjebe pet puta.<br/>
<br/>
Smeta vam Hamilton, e pa gospodo vama smeta komplet ekipa od onih sto daju peskir, peko onih sto sarafaju gume do tota I Laude pokojnog. Nema maranelo odgovor na strasnu masineriju iz stutgarta I nece ni imati do 2021 dok ne zaglupe bolide.</t>
:klanjam: :klanjam: :klanjam: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
@krik_naglas a moga si i ovaj post preskocit.. ne bi te kostalo previse.. :pivo:
Fino Alla Fine

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj

CrashOverride je napisao/la:
Gilles je napisao/la: 09.06.2019., 22:53 Nego ima li kakva oficjalna izjava iz Ferrarija ili su opet podvili rep?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Kaze Binotto "mi smo danas pobjedili"
Znači ništa... Pa jbt evo ti prilika da se pokažeš kao pravi šef ekipe i to ne bilo koje ekipe. Govorimo o Ferrariju.

Mi smo danas pobedili... Pa niste pobedili očigledno...

Kakav šaban. Kakava ma joj ne moflgu da pišem više popicu ban slika

Bukvalno ako Binotto ništa ne uradi treba lepo da spakuje kofere i vrati se za crtacu tablu i obavlja posao za koji je sposoban.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

slika

krik_naglas
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
SV ne podnosi pritisak I ono sto je LH pokazao u monacu prije dvije sedmice je nesto sto nanovo medju zvijezde zakovani SV jednostavno nema u sebi. Panicar djetinjasti, to je to, on u ovoj situaciji ne bi kocio I oba bi se zgargali, svidjalo se to vama ili ne

Perica9
Formula 1
Formula 1

Zaj*bancija ili?
slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Sarma je napisao/la: 09.06.2019., 23:06 Velika krađa, baš čitam sve pa svi se slažu da nije za kaznu i Wolff...

Jebeno čisto utrkivanje...
Toto je izjavio da je 60:40 za kaznu i da se ne slaže sa Herbertom koji je rekao da kazne nije trebalo bit.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
krik_naglas je napisao/la: 09.06.2019., 23:17 SV ne podnosi pritisak I ono sto je LH pokazao u monacu prije dvije sedmice je nesto sto nanovo medju zvijezde zakovani SV jednostavno nema u sebi. Panicar djetinjasti, to je to, on u ovoj situaciji ne bi kocio I oba bi se zgargali, svidjalo se to vama ili ne
Ma da...ajmo uspoređivati Monaco na kojemu ne može bog isus pretjecati i Montreal koji je u Top 3 po lakoći pretjecanja...
Smiješno.

Ovdje se vozilo na rubu 100% krug za krugom...tamo je Hamilton vozio na 70% mogućnosti jer to može u Monacu.

Ako ćeš već trolati barem se potrudi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Black Queen je napisao/la: 09.06.2019., 21:48 Sere mi se od FIA, od Mercedesa od politike a najviše od lažne skromnosti ovog Hamiltona- budi frajer pa ga pređi na stazi.
Baš si smiješna danas. Kaj ti je?
slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
krik_naglas je napisao/la: 09.06.2019., 23:17 SV ne podnosi pritisak I ono sto je LH pokazao u monacu prije dvije sedmice je nesto sto nanovo medju zvijezde zakovani SV jednostavno nema u sebi. Panicar djetinjasti, to je to, on u ovoj situaciji ne bi kocio I oba bi se zgargali, svidjalo se to vama ili ne
Nema u sebi sposobnost kružit u Monacu gdje je gotovo nemoguće proći osim ako ti motor crkne ili pukne guma... Da , naravno. Ako ništa , možeš biti dostojan nasljednik komentatorima sa SKY-a , slično razmišljate :pivo:
slika

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Sebastian
@krik_naglas
Pozdrav i tebi .... :party:

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj

kasalo
Karting
Karting
Dani je napisao/la: 09.06.2019., 23:21
ajde molim te makni tu sliku sa avatara jer ces mi ogadit covjeka sa smecem koje pises

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Navija za: Sve driven by Verstappen
Ferrari je napisao/la: 09.06.2019., 23:20 Ma da...ajmo uspoređivati Monaco na kojemu ne može bog isus pretjecati i Montreal koji je u Top 3 po lakoći pretjecanja...
Smiješno.

Ovdje se vozilo na rubu 100% krug za krugom...tamo je Hamilton vozio na 70% mogućnosti jer to može u Monacu.

Ako ćeš već trolati barem se potrudi.
Mogla se današnja utrka voziti još dodatnih 70 krugova i Hamilton nebi uspio preći Vettela u ovakvom Ferrariju koji je na ravnicama vidno brži bolid. Hamiltonu je na izlazu iz hairpina trebao zaostatak manji od 0.500 što je s današnjim bolidima podjednakih brzina jednostavno nemoguće. Pa Bottas bar 20 krugova nije mogao preći Hulkenberga, a Gasly se cijelu utrku vukao iza Strolla tako da je po meni kriva konstatacija kako je pretjecanje danas bilo lagano. Štoviše, pretjecanje je bilo iznenađujuće teško.

Vettel je u konačnici pukao pod pritiskom i napravio neforsiranu grešku, ali je kazna smiješna. Jedna od većih krađa u zadnjih desetak godina.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
kasalo je napisao/la: 09.06.2019., 23:23
ajde molim te makni tu sliku sa avatara jer ces mi ogadit covjeka sa smecem koje pises

:klanjam: :klanjam: :klanjam: :klanjam:

Potpisujem.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Za razliku od pojedinih "furka" navijača ja sam oduvijek navijao za njega. Bio sam svjedok njegove pogibije preko tv ekrana. Tako da mi nikakavi balavci neće govoriti koga ću imati za avatara. Pogotovo ne "navijači" sam ovakvim djetinjastim komentarima. Ovakvih situacija je bilo bezbroj u utrkama. Problem je kada ljudi na situacije gledaju sa navijačkim naočalama.
slika

kasalo
Karting
Karting
Dani je napisao/la: 09.06.2019., 23:32
Za razliku od pojedinih "furka" navijača ja sam oduvijek navijao za njega. Bio sam svjedok njegove pogibije preko tv ekrana. Tako da mi nikakavi balavci neće govoriti koga ću imati za avatara. Pogotovo ne "navijači" sam ovakvim djetinjastim komentarima. Ovakvih situacija je bilo bezbroj u utrkama. Problem je kada ljudi na situacije gledaju sa navijačkim naočalama.
mislis onako kao ti?

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Inace samo 5 bolida u istom krugu.. I Bottas u borbi za naslov :rofl: Ham bi ga otreso i da vozi Ferrari sve ove sezone..
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ajd ostanite civilizirani, nikad ne treba ići u "full retard mode" :thumbs:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡