Krstas je napisao/la: 10.04.2019., 15:35
Bio sam sinoc skinuo da probam. Al mi se opet pojavila. Ima li neka posebna opcija u Malwarebytes za te reklame ili ne?
Ako se dobro sjecam meni je nasao program ili datoteku koja je "zarazena" pa sam to izbrisao.
Ali nisam 100% siguran jer je to bilo prije vise od godinu dana
Da, da. Kada sam skenirao, nasao bi je 1 virus. Vise mi ne iskacu reklame.
Ne znam od cega mi je to. Mislim da sam skidao neku igricu na google il tako nesto i preko toga.
Upalio taman prijenos Dinamo-Osijek i vidim službenu F1 reklamu sa strane, gledam jesam li lud...Uglavnom, reklamira se službeni hrvatski partner za prodaju ulaznica
Slavonija je valjda ciljano tržište za VN Madžarske, uvijek vidim hrvatske zastave sa natpisom Osijek tamo. Još da nam Slavonija gospodarski i demografski oživi pa da više ljudi bude u stanju ići
Djokovic u finalu Madrida , mogli bi gledat veliki meč sutra , ali Tsitsipas vodi 3-2 s brejkom Nadala u 3. setu Ako stignete , upalite tv i prebacite na ovaj mec , necete pozaliti.
Perica9 je napisao/la:Djokovic u finalu Madrida , mogli bi gledat veliki meč sutra , ali Tsitsipas vodi 3-2 s brejkom Nadala u 3. setu Ako stignete , upalite tv i prebacite na ovaj mec , necete pozaliti.
Ja sam gledao i nanervirao se...nije da navijam za Nadala, čak mi i nije nešto simpatičan, ali htio sam sutra finale Nadal-Đoković..svaka čast Tsitipasu, nadam se da sutra može pružiti otpor Novaku.
croatic f1 je napisao/la: 23.04.2019., 18:26
Upalio taman prijenos Dinamo-Osijek i vidim službenu F1 reklamu sa strane, gledam jesam li lud...Uglavnom, reklamira se službeni hrvatski partner za prodaju ulaznica
Evo danas se na utakmici Inter - Chievo se reklamira F1 play. Ako ništa sad ju je vidjelo nekih 80 tisuća ljudi , za razliku od tada
Djokovic treba dobiti Schwartzmana što vjerojatno neće biti veliki problem.
Da... Malo sam pogriješio...
Daj već sam se preplašio da je izgubio..nisam gledao meč pa ono.
Prošli tjedan sam se nanervirao jer je Nadal izgubio pa nismo vidjeli borbu s Novakom u finalu, a danas sam se predbilježio za taj meč sutra nakon što je Nadal lagano riješio Tsitsipasa. Jedva čekam
f1zd je napisao/la: 28.05.2019., 21:48
Baš gledam Partita del cuore, ne znam jel ovo sninka ili što, ali ovaj Vettel je živa katastrofa
Edit: Ni Leclerc nije puno bolji...
Dođe novinar Sebu : "Izgleda da si i brz nogometaš" , a Seb : "Da , ali bez lopte"
upravo nesto gledam kako se moze lijepa lova zaraditi preko internet webcama, navodno na chaturbateu mozes uzeti i do 2000 dolara u prvih par tjedana ako se dovoljno posvetis tome. ima netko kakva misljenja ili savjete? mislim da cu probati sa tim
kasalo je napisao/la: 06.06.2019., 13:20
upravo nesto gledam kako se moze lijepa lova zaraditi preko internet webcama, navodno na chaturbateu mozes uzeti i do 2000 dolara u prvih par tjedana ako se dovoljno posvetis tome. ima netko kakva misljenja ili savjete? mislim da cu probati sa tim
kasalo je napisao/la: 06.06.2019., 13:20