Zato sto je balvan.. Uvalio je 3 Ajaxu, kapa dolje, ali je lik zujalica na najjace cijelu sezonu.. Jednu tekmu bude dobar pa 2, 3 ko neki limač..Mr.Spaceguy je napisao/la: 01.06.2019., 21:40 Loše finale zasad, ne razumijem zašto je ostavio Mouru na klupi...
Nogometni chat
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Meni je ovoFrantic je napisao/la: 01.06.2019., 21:08 Jel moguće da je ovo penal?![]()
Čak i nakon snimka.
Čovjeka prvo lopta udara u prsa.
A uz to ima putanju van šenaesterca.
Kakav vjetar u leđa Liverpoolu.....

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ni ovo štopanje od Sona sada nije bila ruka....
Edit
?
Moj mišljenje o "penalu" ili to da penala nije ni bilo?
Edit
Šta ti jeCrashOverride je napisao/la: 01.06.2019., 21:59Meni je ovoFrantic je napisao/la: 01.06.2019., 21:08 Jel moguće da je ovo penal?![]()
Čak i nakon snimka.
Kakav vjetar u leđa Liverpoolu.....![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Sidu bi joj oprostio.
Utakmica losa ali Tottenham prijeti po malo. Nadam se da mogu izjednacit.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ma penal.. Smijesno.. Obe odlukeFrantic je napisao/la: 01.06.2019., 22:38 Ni ovo štopanje od Sona sada nije bila ruka....
Edit
Šta ti jeCrashOverride je napisao/la: 01.06.2019., 21:59Meni je ovoFrantic je napisao/la: 01.06.2019., 21:08 Jel moguće da je ovo penal?![]()
Čak i nakon snimka.
Kakav vjetar u leđa Liverpoolu.....![]()
?
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Užas finale.
- Frantic
- Formula 1
Meeehhh
Jedno kurtoazno "Čestitke Liverpoolu" i to je to od mene...
Em je tekma srednja žalost (pa i tanje od toga), em je Slovenac imao par diskutabilnih odluka na štetu Spursa, pogotovo onu u prvoj minuti.
Ajd' neka i Klopp osvoji neko finale nakon DFB kupa 2012.
Jedno kurtoazno "Čestitke Liverpoolu" i to je to od mene...
Em je tekma srednja žalost (pa i tanje od toga), em je Slovenac imao par diskutabilnih odluka na štetu Spursa, pogotovo onu u prvoj minuti.
Ajd' neka i Klopp osvoji neko finale nakon DFB kupa 2012.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Steta sto se Kane oporavio..
Fino Alla Fine
- alonso5
- Formula 1
Losa utakmica skroz, Delle Alli zalutao na utakmici, penal i je i nije ali sve u svemu nisam zadovoljan, zao mi je Tottenhama za njih sam navijao a bili su i bolji vecim dijelom susreta.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bravo Henderson.. Kapetane 

Fino Alla Fine
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Highlight utakmice
https://twitter.com/TrollFootball/status/1134918350578917376 https://twitter.com/Odds_Watch/status/1134906711427260416 Čestitke naravno Liverpoolu na osvajanju LP-a, apsolutno zasluženo

https://twitter.com/TrollFootball/status/1134918350578917376 https://twitter.com/Odds_Watch/status/1134906711427260416 Čestitke naravno Liverpoolu na osvajanju LP-a, apsolutno zasluženo

- alonso5
- Formula 1
Rodjak stara je to vijest...LH44 je napisao/la: 02.06.2019., 00:29 Kinsey Wolanski, zahvalite mi kasnije
Inače cura od još jednog lika koji uletio na teren u finalu, Vitaly Zdorovetskiy![]()

- alonso5
- Formula 1
Steta sto nema Beusana da on da strucni komentar.Perica9 je napisao/la: 02.06.2019., 00:54 We've conquered all of Europe , we're never gonna stop![]()
![]()
Marijo Strahonja rekao da je čist penal (valjda on najbolje zna , ipak je sudac). Ubili smo pilićare![]()
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
https://youtu.be/Lr-uNpGzNxo
2:10
Pogođen u rame , odbija se na ruku koja je u neprirodnom položaju. Da nije pogođen , vjerojatno bi lopta završila kod Firmina ili Fabinha , što je izgledna situacija.
Pogođen u rame , odbija se na ruku koja je u neprirodnom položaju. Da nije pogođen , vjerojatno bi lopta završila kod Firmina ili Fabinha , što je izgledna situacija.

- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Haha daj nemoj samo Beusana. On bi rekao slobodno sudačko uvjerenje. Penal je toliko čist da niti VAR nije bio potreban, niti su se Spursi bunili. Redsi potpuno zasluženo osvojili. A sljedeće godine neka daju finale 2 mjeseca nakon završetka sezone, možda budu još bolje igrali. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ma da.. A oni sami, nigdje nikoga.. Situacija ne skakljiva ali za mene nije za penal, totalno bezveze..Perica9 je napisao/la: 02.06.2019., 10:50 https://youtu.be/Lr-uNpGzNxo
Nekad su dali i gostima da daju misljenje a posto su to uglavnom bivsi nogometasi koji se nerijetko ne slazu sa strucnim komentarom, izglwda da ih vise ne pitaju

A penal je toliko cist ko i onaj za City protiv Spursa kad ga cak ni jedan igrac Cityja nije trazio..
Fino Alla Fine