Pastor je napisao/la: 24.05.2019., 16:44
Nije nikakvo čudo za GSW. Ova dvojica fenomena su osvajala titule i bez Duranta. Zapravo trojica.
Titulu*
Prvu osvojili, drugu spušili u najvećem choke-u u povijesti. Bez Duranta ne vjerujem da će do naslova
Jel to pričamo o Clevelandu koji je "hladio jaja" na istoku cijelu sezonu? Vidjeli smo koliko je LBJ ustvari moćan bio ove sezone sa LAL gdje je svaka tekma bila 100% ili gubiš.
P.s. Da se razumijemo nijedan od 3 ključna igrača Warriorsa nije bio TOP PICK tako da s obzirom što su složili nije mala stvar.
Bravo Bucksi
Giannis & Co. preuzeli titulu chokera od Toronta.
Giannis od treće tekme pa do kraja pucao slobodna manje od 50%.
Šteta titule MVPa (najvjerovatnije će njemu otići).
Od serije koja je "trebala" završiti 4:1 za Buckse, završi 4:2 za Raptorse.
Raptorsi zasluženo
U finalu opet više šansi dajem GSWu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sarma je napisao/la: 26.05.2019., 05:20
Svaka čast Torontu na preokretu sa 0-2 na 4-2 i noćas su gubili u 3/4 15 razlike
Pa naprave seriju 26:3
Tj., bolje rečeno, Bucksi naprave seriju 3:26
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
alonso5 je napisao/la: 26.05.2019., 06:08
Kao sto rekoh vise puta Raptors in 6.
Jednostavno ovo je bilo ocekivano a sad finale.
Raptors in 5
na prognozi.. E da hoces jos finale pogodit
Hehhe buraz ovako ti ja to gledam, Raptorsi uzimaju prve dvi kuci i onda uzimaju jednu u gostima i posao zavrsavaju kuci. Mislim to je tako u teoriji ali u praksi je to nesto sasvim peto
Prije 10ak dana kod rezultata 1-0 za Buckse, tu noc je pocinjala i druga utakmica bio sam u gradu sa 3 prijatelja, i naravno cuga i sve ostalo i sad smo na povratku kuci svratili u jednu pekaru da jedemo u te kasne sate i usli smo tu i bilo je jos par momaka unutra. I sad smo se uhvatili teme Playoff i nas 6,7 koliko nas je bilo unutra usli smo u diskusije, i ja i ovaj sto je samnom bio bacimo okladu on je tipovo na Buckse a ja na Raptorse u prolaz dalje a rezultat je vec bio 1-0 za Buckse znaci da sam vec bio u zaostatku a kako znamo i tu su drugu utakmicu dobili, taj pajdo ne prati nesto kosarku ali je se kladio namjerno samnom u neki inat jer sam jedini bio u toj pekari na strani Raptorsa. I da mogu reci da je popusio jedan dobar rostilj. A danas cu mu pisati dali je spreman da prognozira finale, GSW vs Raptorsi pustit cu ga da prvi bira, meni je svejedno jer ce on opet pogrijesit
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Cibona vodila +11 razlike na poluvremenu , Cedevita vodila +16 na početku zadnje četvrtine i Cibona pobjeđuje u zadnjoj sekundi 100-98 te samim time osvaja naslov metlom
Ma ne spominji uopće. Još nisam prebolio tricu onog mrtvaca Pullena protiv Zadra
Baš šteta, moglo je nakon dugo godina biti klasično finale Zadar-Cibona.. Donekle mi je i drago što su ih dobili tu plastiku od kluba.