VN Monaka (Circuit de Monaco) 23.,25. i 26. svibnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Btw kako je Rici završio na P9 nakon onakve strategije :klanjam:

Najjači vozač u Monaku trenutno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Luisovo slavlje je dokaz da ljudi koji zive od slave ne gledaju kakvim metodama će stići do te slave

Jhkuiz5
Karting
Karting
S nama već: 7 god 6 mj
Navija za: Sebastian vettel
Ferrari je napisao/la: 26.05.2019., 17:35 Btw kako je Rici završio na P9 nakon onakve strategije :klanjam:

Grozni je dobia 5 sec penalty

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Nisam odavno bolju utrku gledao. Ocjena 8 ( ipak je Monaco) Bukvalno sam bio zakucan ispred TV-a.
Lewis je trebao biti DOTD! Nije nijednom proklizao u Portier-u. Baš nijednom.
Ocjena 10. Kad ekipa zakaže on to pokrije svojim umijećem. I obratno. Zato i ne treba čuditi ova dominacija.
MV je također bio dobar. Pao bi mi u očima da nije pokušao. Ocjena 9.5
SV nije ništa uradio, ali nije ni mogao ništa ni uraditi. U biti je izvukao maximum iz svog bolida i završio na 2. Mjestu. Opet je on taj koji donosi više bodova od kolege. Ocjena 9

I za kraj Honda, četri bolida u bodovima. :koska:
Izvući će @zeko podatak kad se zadnji put u istoriji to desilo. :thumbs:

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
gjoko-mkd je napisao/la: 26.05.2019., 17:37 Luisovo slavlje je dokaz da ljudi koji zive od slave ne gledaju kakvim metodama će stići do te slave
Tako sam i ja vidio Imolu 94. i slavlje Šumija. S time da su tada dva vozača poginula.
slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Kako kažu......nema lošeg publiciteta...ima samo publicitet( Kardašijanke....i ostale...)

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Nema kazne.....očekivano( verovatno najviše zbog pobjede u časti Laude)

slika

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 26.05.2019., 17:02
smr201 je napisao/la: 26.05.2019., 16:59
LH44 je napisao/la: 26.05.2019., 16:57 Kad Lewis dobije kaznu i Vettel pobjedi hahaha
Kolko vole Maxa me bi me čudilo da kad izbije nekoga sa staze da ovaj drugi dobije kaznu :rofl:
Koliko god vole Maxa, Lewis vole barem duplo više, budimo realni :)
Istina dva daleko najpopularnija vozača pogotovo kod sudaca :)

smr201
Formula 4
Formula 4
gjoko-mkd je napisao/la: 26.05.2019., 17:59 Nema kazne.....očekivano( verovatno najviše zbog pobjede u časti Laude)

slika
Pa normalno da nema. Maxu kazna ništa ne bi značila, a šta bi Ham trebao dobiti kaznu za to što ga je Max probao nerezonski proći, udario i natjerao van staze?

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Znam da FB komentare uopće ne bih trebao gledati s obzirom na to da je riječ o najvećem izvoru debilizma, ali vidim da hrpu lajkova dobivaju oni koji pišu da je utrka bila dosadna, nezanimljiva...Bezveze se iznerviram jer znam da će isti srat i na utrku sa 100 pretjecanja jer su bila umjetna, a opet će veličat Imolu 2005. U svakom slučaju, kome je ova utrka bila dosadna, taj ne zna što je utrkivanje.

Meni osobno je ovo bila najuzbudljivija utrka sezone dosad. Nijedno pretjecanje, ali maksimalna neizvjesnost u samom vrhu, bliska borba - to je to, to čini utrkivanje zanimljivim.

Hamiltonu svaka čast na ovoj pobjedi, ne treba je previše uzdizati, ali da je riječ o velikoj pobjedi, je. Bez obzira na to što je vozio ziheraški i što su tad šanse za grešku manje, zadržati punu koncentraciju na ovoj stazi u preko 60 krugova s vozačem u mjenjaču nije mala stvar. Svaka čast!

Maxu se nema što zamjeriti, čitavu je utrku bio zaljepljen za Lewisov stražnji kraj, jednostavno je morao kad-tad pokušati napasti s obzirom na kaznu koju je imao. Bilo bi glupo da nije pokušao.

Vettel pomalo ni kriv ni dužan do najboljeg rezultata sezone, ali on je svoj posao odradio i to je to. Šteta zbog Bottasa, nije kriv za pad iza Verstappena i Vettela, bilo bi zanimljivo vidjeti kakav bi tempo tad diktirali Mercedesi, ali teško da bi dopustili ovako blisku vožnju.

Sve pohvale za Sainza na pobjedi u F1.5, besprijekorna utrka za njega. Pohvale svakako i mladim bikovima na P7 i 8, lijepi bodovi za momčad. Ricciarda je na kraju koštao onaj Kimi-vlakić, mogao je on lako biti na Sainzovom mjestu, a isto vrijedi i za Magnussena. Rani ulazak u boks je ispao kao loša opcija.

Leclercu se nema što zamjerati, momčad ga je bacila na začelje i jednostavno je morao riskirati. Nije prošlo i gotovo. Valjda će Ferrari naučiti nešto iz ove greške, ali s obzirom na prošla iskustva, teško.

A sad treba podnijeti još veće ludilo, Indy 500 :D

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Har Kl je napisao/la: 26.05.2019., 17:44 Nisam odavno bolju utrku gledao. Ocjena 8 ( ipak je Monaco) Bukvalno sam bio zakucan ispred TV-a.
Lewis je trebao biti DOTD! Nije nijednom proklizao u Portier-u. Baš nijednom.
Ocjena 10. Kad ekipa zakaže on to pokrije svojim umijećem. I obratno. Zato i ne treba čuditi ova dominacija.
MV je također bio dobar. Pao bi mi u očima da nije pokušao. Ocjena 9.5
SV nije ništa uradio, ali nije ni mogao ništa ni uraditi. U biti je izvukao maximum iz svog bolida i završio na 2. Mjestu. Opet je on taj koji donosi više bodova od kolege. Ocjena 9

I za kraj Honda, četri bolida u bodovima. :koska:
Izvući će @zeko podatak kad se zadnji put u istoriji to desilo. :thumbs:
Nisi komentirao Charles Leclerca. Može tvoj komentar za njega? Ne mislim na tvoje komentiranje Vettelovog nastupa, nego nešto direktnije i konkretnije o današnjem nastupu Leclerca?
Za sve se, što si napisao, manje - više, se slažem.
Charles Leclerc nije dugo trajao, ali je dao svoj štih za kvalitetu utrke, a i pokazao je od kakvog je materijala.

Ja se osobno ne mogu odlučiti, tko je od Maxa i Charlesa ostavio bolji dojam kod mene....... :vozi: :misli:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
ti FB komentari su katastrofa i imaju velik utjecaj na F1.

Npr. panika svake godine nakon Australije da ce sezona biti katastrofa pa ovi odma mijenjaju tehnicka pravila....

Ako je nekome ovo danas bilo dosadno F1 nije za njega.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 26.05.2019., 17:35 Btw kako je Rici završio na P9 nakon onakve strategije :klanjam:

Nije bolan, Lewis je najjači. :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/racefansdotnet/status/1132685730474528768 Zamalo pokupi obojicu. :shock:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Cijeli vikend, jako loše vođen od strane kontrole utrke.
Od F2 do F1...užas.

Nisu krivi ovi suci uz stazu...nije im očito nitko rekao.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Nije bila utrka za pamćenje, ali definitivno najbolja do sada ove sezone.

[ link do slike ]
slika

smr201
Formula 4
Formula 4
Dobra utrka, makar nije bilo pretjecanja, sva sreća da su u Mercedesu stavili krive gume Hamu inače bi bilo gotovo nakon bokseva.
Kanada bi mogla biti dobra, trebala bi više pasati Ferrariju, osim ako MB sa novim motorom ne dobije opet 0.2-0.3 sek.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Mr.Spaceguy je napisao/la: 26.05.2019., 19:08 https://twitter.com/racefansdotnet/status/1132685730474528768 Zamalo pokupi obojicu. :shock:
:shock: :shock:
Ovo je stvarno bilo blizu...

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Dao sam Sainzu glas za vozača utrke. :thumbs:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Sainz je DOTD :thumbs: https://twitter.com/Carlossainz55/status/1132699188314165249
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡