Najjači vozač u Monaku trenutno.
Tako sam i ja vidio Imolu 94. i slavlje Šumija. S time da su tada dva vozača poginula.gjoko-mkd je napisao/la: 26.05.2019., 17:37 Luisovo slavlje je dokaz da ljudi koji zive od slave ne gledaju kakvim metodama će stići do te slave
Istina dva daleko najpopularnija vozača pogotovo kod sudacaVettel-Ferrari je napisao/la: 26.05.2019., 17:02Koliko god vole Maxa, Lewis vole barem duplo više, budimo realni![]()
Pa normalno da nema. Maxu kazna ništa ne bi značila, a šta bi Ham trebao dobiti kaznu za to što ga je Max probao nerezonski proći, udario i natjerao van staze?gjoko-mkd je napisao/la: 26.05.2019., 17:59 Nema kazne.....očekivano( verovatno najviše zbog pobjede u časti Laude)
![]()
Nisi komentirao Charles Leclerca. Može tvoj komentar za njega? Ne mislim na tvoje komentiranje Vettelovog nastupa, nego nešto direktnije i konkretnije o današnjem nastupu Leclerca?Har Kl je napisao/la: 26.05.2019., 17:44 Nisam odavno bolju utrku gledao. Ocjena 8 ( ipak je Monaco) Bukvalno sam bio zakucan ispred TV-a.
Lewis je trebao biti DOTD! Nije nijednom proklizao u Portier-u. Baš nijednom.
Ocjena 10. Kad ekipa zakaže on to pokrije svojim umijećem. I obratno. Zato i ne treba čuditi ova dominacija.
MV je također bio dobar. Pao bi mi u očima da nije pokušao. Ocjena 9.5
SV nije ništa uradio, ali nije ni mogao ništa ni uraditi. U biti je izvukao maximum iz svog bolida i završio na 2. Mjestu. Opet je on taj koji donosi više bodova od kolege. Ocjena 9
I za kraj Honda, četri bolida u bodovima.![]()
Izvući će @zeko podatak kad se zadnji put u istoriji to desilo.![]()
Nije bolan, Lewis je najjači.Ferrari je napisao/la: 26.05.2019., 17:35 Btw kako je Rici završio na P9 nakon onakve strategije![]()
Najjači vozač u Monaku trenutno.
Mr.Spaceguy je napisao/la: 26.05.2019., 19:08 https://twitter.com/racefansdotnet/status/1132685730474528768 Zamalo pokupi obojicu.![]()