Lewis Hamilton
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Stvarno lijep gest, svaka mu čast na ovome.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Slavenowsky
- Formula 1
Neymar na aparatima..
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Meni je ova u ovom članku jedna od boljih ikad sta je bilo na portalu... Pogotovo u desktop varijanti.
https://www.f1puls.com/39787/mercedes-b ... -u-monaku/
https://www.f1puls.com/39787/mercedes-b ... -u-monaku/
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ante može li original slika?
Kako god mogu samo da zavidim mladim generacijama na ovoj tehnologiji.
Nekad je to bilo uslikano mrljavo, dostupno preko dnevne štampe. Oči da ti ispadnu ako hoćeš da vidiš neki detalj ...
Uglavnom, pole position, veoma emotivan, posvećenom jednom veseljaku kojeg više nema.
https://twitter.com/LewisHamilton/status/1132310494071676940
Kako god mogu samo da zavidim mladim generacijama na ovoj tehnologiji.
Nekad je to bilo uslikano mrljavo, dostupno preko dnevne štampe. Oči da ti ispadnu ako hoćeš da vidiš neki detalj ...
Uglavnom, pole position, veoma emotivan, posvećenom jednom veseljaku kojeg više nema.
https://twitter.com/LewisHamilton/status/1132310494071676940
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Hamilton o Laudi:
“All these years, he has been my partner in crime, in all my negotiations and in pushing for improvements on the car. He was such a racer. He would ask what needed to be improved. You would tell him and he’d go to the factory and tell them.
“He was part of the process of changing my life. If I hadn’t had that call, I’d be a one-time world champion and I sit here a five-time world champion and definitely feel like I owe him a lot. We all love him and miss him. It is hard to imagine what to think, when someone goes and you don’t get to speak to them again. I have great memories and he’ll live on in all our memories.”
“All these years, he has been my partner in crime, in all my negotiations and in pushing for improvements on the car. He was such a racer. He would ask what needed to be improved. You would tell him and he’d go to the factory and tell them.
“He was part of the process of changing my life. If I hadn’t had that call, I’d be a one-time world champion and I sit here a five-time world champion and definitely feel like I owe him a lot. We all love him and miss him. It is hard to imagine what to think, when someone goes and you don’t get to speak to them again. I have great memories and he’ll live on in all our memories.”

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Još jedna crvena kaciga na gridu
https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1132624773769515008

https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1132624773769515008
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ovo pokazuje kakav su team sastavili.
“That’s for putting me on the medium tyres for 68 laps!”
Neko ono cerendanje (bez obzira na višak melodrame) vidi kao pišanje po ekipi, a u stvari se radi o konstantnom napredku kako inženjera, mehaničara tako i vozača.
“That’s for putting me on the medium tyres for 68 laps!”
Neko ono cerendanje (bez obzira na višak melodrame) vidi kao pišanje po ekipi, a u stvari se radi o konstantnom napredku kako inženjera, mehaničara tako i vozača.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
S ovime se apsolutno slažem. Mnogima ide na živce to Lewisovo "cendranje" oko svake sitnice (i meni nekad dosadi u prijenosu), ali mislim da dio njegovog i Mercedesovog uspjeha leži upravo u tome. On i cijela momčad očito paze na svaki detalj, svaki mikro problem Hamilton prijavi i momčad radi na rješavanju istog. Prilično sam siguran da taj perfekcionizam igra veliku ulogu u stvaranju ovakve ubojite mašinerije kakva je trenutno Mercedes.Har Kl je napisao/la: 27.05.2019., 00:45 Neko ono cerendanje (bez obzira na višak melodrame) vidi kao pišanje po ekipi, a u stvari se radi o konstantnom napredku kako inženjera, mehaničara tako i vozača.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne izgleda baš tako tragično...ovo je skupljao onu staru gumu pokraj staze na cool down krugu (zbog težine tj. vage nakon utrke) pa kada staneš onda ti gume ovako izgledaju...to se skine sa guma i izgleda puno normalnije od ovoga.Har Kl je napisao/la: 27.05.2019., 00:58 Tražio sam sliku prednje lijeve gume kod LH , ali bezuspješno. Ako neko ima, molim da je postavi.
Prednja desna također je izgledala jako loše, a ona nije bila problematična.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
smr201
- Formula 4
- S nama već: 8 god 2 mj
Šta to rade radi težine? Nisam imao pojma, pa kolko mogu dobiti sa tim nekoliko stotina grama?Ferrari je napisao/la: 27.05.2019., 01:41Ne izgleda baš tako tragično...ovo je skupljao onu staru gumu pokraj staze na cool down krugu (zbog težine tj. vage nakon utrke) pa kada staneš onda ti gume ovako izgledaju...to se skine sa guma i izgleda puno normalnije od ovoga.Har Kl je napisao/la: 27.05.2019., 00:58 Tražio sam sliku prednje lijeve gume kod LH , ali bezuspješno. Ako neko ima, molim da je postavi.
Prednja desna također je izgledala jako loše, a ona nije bila problematična.