Šta je bilo nisam u mogućnosti gledatizekohonda je napisao/la:Black flag for Romain Grosjean! What has happened there?
And for Kevin Magnussen!
That must be something to do with the Haas car?![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Šta je bilo nisam u mogućnosti gledatizekohonda je napisao/la:Black flag for Romain Grosjean! What has happened there?
And for Kevin Magnussen!
![]()
Ništa kažnjivo.MrDoomroom je napisao/la: 23.05.2019., 12:09Šta je bilo nisam u mogućnosti gledatizekohonda je napisao/la:Black flag for Romain Grosjean! What has happened there?
And for Kevin Magnussen!
![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Hvala
Heat, što mi bolan kvariš komentar sa takvim insinuacijama, da ne koristim grublje riječi.LH44 je napisao/la: 23.05.2019., 12:08Ricciardov iz 2016. je meni impresivniji od ovog gore Schumacherovog, po meni ima dosta krugova koji su bolji/na nivou. Sennin iz '88. je sigurno najbolji, ovo poslije su nijanse po meni između krugova. Frentzen je odvezao odličan krug 1997. Alonso 2007. Webber 2010. Lewis 2015. Rosberg 2013. Trulli 2004.Frantic je napisao/la: 23.05.2019., 06:57 Ovaj, zatim njegov iz 1996. (sa onim očajno-razočaranim pogledom Hilla kad je vidio "nevrijeme") i Sennin iz 1988. (sa 1,4 sec prednosti ispred Prosta i čak 2,7sec ispred trećeplasiranog Bergera) su, po meni, 3 najbolja kvalifikacijska kruga u Monacu ikad. Ne znam da li sam nešto ispustio, ali to je otprilike to.....
Ima stvarno krugova i teško ih je razabrat.
Ima i onaj Kimijev iz 2005. u MP4/20
EDIT: Sebova kaciga će ići uz bolid nenormalno, još da Halo ne zaklanja kako bi fotke bile prejake.
Pa ja, jbga....
Ogadiše ljudi drugim ekipama F1, ni krivi ni dužniCrashOverride je napisao/la: 23.05.2019., 15:27 Kako pricaju, mogo bi Mercedes na mediumu ic u Q3.. Cisto, da ubiju volju svima..
Ne bih se složio da je Mercedes bio 5. bolid taj vikend u Monaku, bio je barem 2., ako i ne i podjednak sa Red Bullom, pa i Nico je bio 3. na kvalama, bili su predobri u Monaku. Bolid je bio u top 2-4 u prvih nekoliko utrka 2012, a na trkama su padali zbog guma. Od polovice sezone su počeli padati u midfield. Ali ok, zbog godina i vraćanja iz mirovine, krug dobiva na vrijednosti, a meni lično radi onog štimanja balansa kočnica dobiva joooš više na vrijednosti. Za Sennu i MSC '96. se slažem, ta 2 su iznad ostalih.Frantic je napisao/la: 23.05.2019., 15:14 Heat, što mi bolan kvariš komentar sa takvim insinuacijama, da ne koristim grublje riječi.![]()
So when Hamilton makes a mistake, it's "finding the limits", but when it's Vettel, it's a "mistake that has cost him his pride".