Filmovi i serije
Televizija (film, serije), glazba, mediji...
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma svaki plot twist u ovoj sezoni je nelogičan i loše napisan, dobila je bitku, sve je rješeno (opet na nelogičan i nerealan način) i tek onda kao skroz poludi
Nekako je scenario ove zadnje sezone čisto da se naprave iznenađenja i da se napravi šok za gledaoce, a to što gledaoci nisu glupi i vide da je to jeftino napisano, to nikom ništa, bitno da se belaj desi i da je nepredvidivo. Ne znaju napraviti taj šok efekat kao što je to GRRM radio u knjigama i onda njihovi pokušaji izgledaju neinteligentno i bezidejno
A bitka kao bitka, sranje teže, plot armor za Aryu i zmaja je van svake pameti, škorpije efektivne samo kada se treba rješiti zmaja - troškova CGI - kad glavni lik treba da rasturi sve, onda ne mogu ni strijelu da ispale

A bitka kao bitka, sranje teže, plot armor za Aryu i zmaja je van svake pameti, škorpije efektivne samo kada se treba rješiti zmaja - troškova CGI - kad glavni lik treba da rasturi sve, onda ne mogu ni strijelu da ispale

-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Usrali su cijelu seriju,D&D ce sad i Star Wars usrat! Ispada da su ljudi 8 godina cekali i gubili vrijeme za ovakav kraj,isfusareno skroz 
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Bas to. Likovi su uzeli 2 godine za 6 epizoda da bi napravili sranje sto i imbd pokazuje. Umjesto visokih devetki sezona ima sedmice i niske osmice...
Kao da gledam nesto deseto a ne got. Nema veze sa got. Bas su papci.
Do sada sam cak drzao da je got bolja serija od breaking bada. Sad to vise nema sanse. Breaking bad serija no1 za sada i ostat ce jos dugo!!
Jedva cekam da zavrsi vise got i da bude gotovo mada pred pocetak sezone mi je bilo bas krivo sto je zadnja sezona ali sad samo neka zavrsi.
Do sada u cijelij sezoni nema nicega za spomenut. Sve prazno, sivo, blijedo. Od likova do radnji. A ona dvojica se ufurali kao da su napravili mona lisu. Originalnu, prvu u povjesti. Kao da su remek djelo napravili a zapravo katastrofa..
Nadam se da su si karijere sa ovim zakkjucili i da nece vise nukad nista radit...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Kao da gledam nesto deseto a ne got. Nema veze sa got. Bas su papci.
Do sada sam cak drzao da je got bolja serija od breaking bada. Sad to vise nema sanse. Breaking bad serija no1 za sada i ostat ce jos dugo!!
Jedva cekam da zavrsi vise got i da bude gotovo mada pred pocetak sezone mi je bilo bas krivo sto je zadnja sezona ali sad samo neka zavrsi.
Do sada u cijelij sezoni nema nicega za spomenut. Sve prazno, sivo, blijedo. Od likova do radnji. A ona dvojica se ufurali kao da su napravili mona lisu. Originalnu, prvu u povjesti. Kao da su remek djelo napravili a zapravo katastrofa..
Nadam se da su si karijere sa ovim zakkjucili i da nece vise nukad nista radit...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
I ja se pridruzujem pokudama za GOT od trece epizode na ovamo.. Ove zadnje dvije su jod gore prosle na rottenu.. Nismo jedini kojima je sve to skupa palo u vodu.. Jos na kraju ce zadnja epizoda bit zesci blam.. Serije se pokazala mega uspjesnom, sad cekat i vidjet sto ce nam prequel donijet..
Fino Alla Fine
- LH44
- Formula 1
khmmm...star wars.. khm khm....zelot je napisao/la: 15.05.2019., 16:56 Nadam se da su si karijere sa ovim zakkjucili i da nece vise nukad nista radit...
Srećom svi prequel serijali koje planiraju snimati su završena stvar u GRRM knjigama, tako da nema se šta uhebat, nađi ljude s kojim ćeš to kvalitetno snimit i prati po knjizi, ne možeš fulat ko ova dva.
Evo baš gledam na imdb, nazvali su ih Dumb and Dumber - David i Dan

- LH44
- Formula 1
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Užaaaaas kaj su oni napravili od vjerojatno najbolje serije u povijesti televizije. Problem je što je hbo htio 10 sezona, a ova dva debila su htjeli već sa sedmom završiti ( kreću raditi na novoj Star Wars trilogiji ).Onda naprave kraj prek one stvari. Tu krivicu snozi sam HBO koji ih je trebao tada već najuriti.

- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
https://www.youtube.com/watch?v=mS55nsUwFD8Dani je napisao/la: 20.05.2019., 20:32 Užaaaaas kaj su oni napravili od vjerojatno najbolje serije u povijesti televizije. Problem je što je hbo htio 10 sezona, a ova dva debila su htjeli već sa sedmom završiti ( kreću raditi na novoj Star Wars trilogiji ).Onda naprave kraj prek one stvari. Tu krivicu snozi sam HBO koji ih je trebao tada već najuriti.
Pogledajte video. Lik ima zanimljivu teoriju o novome vladaru.

- LH44
- Formula 1
4.6, padaće to još
@Dani ma bježi jbte ne gledaju mi se te teorije nikako jer znam da je svaka teorija na internetu bolja od zadnje 2 sezone, čak mislim da ima teorija koje idu još od 5 sezone, jer od tad su ova 2 klauna preuzela i malo pomalo rušili seriju, vadili su ih Miguel Sapochnik, David Nutter i Ramin Djawadi... neki dan pogledao video druge sezone, jbte koji su to dijalozi, scene, priče, karakteri, ovo kasnije je negledljivo totalno. Sreća pa nisam opalio maraton pred 8. sezonu, jer bi mi tek onda bila još veće dno.
Ali ko to šiša sve, Bronn je dobio dvorac, valja sad bordele ponovo otvarat
EDIT: jbte dok sam napisao ovo, palo je na 4.5

@Dani ma bježi jbte ne gledaju mi se te teorije nikako jer znam da je svaka teorija na internetu bolja od zadnje 2 sezone, čak mislim da ima teorija koje idu još od 5 sezone, jer od tad su ova 2 klauna preuzela i malo pomalo rušili seriju, vadili su ih Miguel Sapochnik, David Nutter i Ramin Djawadi... neki dan pogledao video druge sezone, jbte koji su to dijalozi, scene, priče, karakteri, ovo kasnije je negledljivo totalno. Sreća pa nisam opalio maraton pred 8. sezonu, jer bi mi tek onda bila još veće dno.
Ali ko to šiša sve, Bronn je dobio dvorac, valja sad bordele ponovo otvarat

EDIT: jbte dok sam napisao ovo, palo je na 4.5

Zadnja izmjena: LH44, dana/u 20.05.2019., 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Moje mišljenje je da je kraj ok s obzirom na to u kojem smjeru su išli. Mislim sve se nekako logično završilo i zaokružilo cjelinu.
Osobno bih bio sretniji da je išlo u smjeru da se prvo svrgne Cercei, a završava bitkom Night kinga i svih ostalih u King's landingu, ali to je bilo nemoguće s obzirom na vizije iz 2. i 4. sezone koje su nagovještavale raspad sistema kod Dany. Dakle jedino što zamjeram producentima je nedostatak epizoda da se produbi karakterizacija likova i same radnje. Smrt zmaja, transformacija Dany iz dobrice u ludaru, smrt Night kinga i Walkera i sve to u 3 epizode jendostavno ostavlja gorak okus i osjećaj da nešto nedostaje. Pogotovo taj smisao White walkera. Od ajveće prijetnje, mističnosti itd ispali su obični papci.
Da je bilo još 3 epizode na radnju prve 3 epizode ove sezone da se objasni taj smisao Walkera te još 3 epizode u kojima bi Dany postepeno izgbila zmaja na neki logičan način i na kraju poludjela. Sve to bi ljudima bilo puno prihvatljivije nego što je trenutno.
Ono što se definitivno ne može poreći, glazbu i scenu su vrhunski odradili. Stvarno je bilo upečatljivih kadrova i efekata što i priliči toj seriji.
GOT mi je definitivno i dalje najbolja serija ikad snimljena, bez obzira što su malo ubrzali i tako zeznuli ovaj kraj.
Osobno bih bio sretniji da je išlo u smjeru da se prvo svrgne Cercei, a završava bitkom Night kinga i svih ostalih u King's landingu, ali to je bilo nemoguće s obzirom na vizije iz 2. i 4. sezone koje su nagovještavale raspad sistema kod Dany. Dakle jedino što zamjeram producentima je nedostatak epizoda da se produbi karakterizacija likova i same radnje. Smrt zmaja, transformacija Dany iz dobrice u ludaru, smrt Night kinga i Walkera i sve to u 3 epizode jendostavno ostavlja gorak okus i osjećaj da nešto nedostaje. Pogotovo taj smisao White walkera. Od ajveće prijetnje, mističnosti itd ispali su obični papci.
Da je bilo još 3 epizode na radnju prve 3 epizode ove sezone da se objasni taj smisao Walkera te još 3 epizode u kojima bi Dany postepeno izgbila zmaja na neki logičan način i na kraju poludjela. Sve to bi ljudima bilo puno prihvatljivije nego što je trenutno.
Ono što se definitivno ne može poreći, glazbu i scenu su vrhunski odradili. Stvarno je bilo upečatljivih kadrova i efekata što i priliči toj seriji.
GOT mi je definitivno i dalje najbolja serija ikad snimljena, bez obzira što su malo ubrzali i tako zeznuli ovaj kraj.
Fernando is faster than all of you 

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Malo se pretjeruje s ocjenjivanjem zadnje epizode, ali pretpostavljam da je ovako niska ocjena zapravo odraz frustracije gledatelja zbog cijele sezone koja je debelo podbacila.
Meni je i dalje uvjerljivo najgora epizoda S08E03. Nešto tako naivno već dugo nisam vidio. U pojedinim trenucima nisam bio siguran gledam li GoT ili Disneyev crtić.
U konačnici se slažem s @Matek14 kako je GoT jedna od najboljih serija koje sam ikad imao priliku gledati. Jedino će zauvijek ostati gorak okus zadnje sezone.
Meni je i dalje uvjerljivo najgora epizoda S08E03. Nešto tako naivno već dugo nisam vidio. U pojedinim trenucima nisam bio siguran gledam li GoT ili Disneyev crtić.
U konačnici se slažem s @Matek14 kako je GoT jedna od najboljih serija koje sam ikad imao priliku gledati. Jedino će zauvijek ostati gorak okus zadnje sezone.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Lame of thrones
Prebrzo na kraju.. Falilo epizoda.. A ova zadnja je bila vrlo predvidiva.. I dalje mi je bila odlicna serija ali veliki minus za kraj.. Jbg
Prebrzo na kraju.. Falilo epizoda.. A ova zadnja je bila vrlo predvidiva.. I dalje mi je bila odlicna serija ali veliki minus za kraj.. Jbg
Fino Alla Fine
- LH44
- Formula 1
Meni lično je poslije 6. sezone debelo podbacila, već u 7. sezoni je bilo dosta nelogičnih stvari, rupa u priči i čuvanja glavnih likova, kao i toga da je većina likova počela gubiti svoje osobine. Kad skontaš koliko je čovjek napisao knjiga o tom zamišljenom svijetu i koliko tu materijala ima da se dobra priča napiše, onda i ne čudi to što ljudi ovako loše ocjene daju, jer znaju koliko je bolje trebalo biti, a koliko je podbacila. A i to da li mi je najbolja serija poslije svega, Breaking Bad mi je ipak bolji kao serija gledajući od početka do kraja.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Stvarno su je upropastili, zadnje dvije epizode sam pogledao samo da pogledam, bez pretjeranih frustracija, jer zbog posljedica iz treće i četvrte epizode od ovih se nije imalo ništa pretjerano očekivati. Po meni je 4. epizoda najgora u seriji općenito, ali onakav kraj Night Kinga mi je daleko najveći fail serije, šteta.
Sama ideja okončanja priče u Westerosu ima smisla, ali je trebalo najmanje 3-4 epizode da se to kako treba odradi, optimalno bi bilo još jedna sezona. Kraj se ni kod Martina vjerujem neće puno razlikovati od ovog (ako završi knjigu uopće), ali dosta smislenije i razrađenije.
Šteta, moglo je i trebalo ovo bolje završiti, ali tako je kako je, serija je u globalu stvarno vrhunski urađena, ali su vrhunski na kraju i upropastili ogroman potencijal koji je ostao neiskorišten.
Sad čekati Witcher seriju (izlazi na jesen) i nadat se da bi ona mogla biti dostojan fantazijski nasljednik GoT-a, ali ne ovog iz zadnje dvije sezone
Sama ideja okončanja priče u Westerosu ima smisla, ali je trebalo najmanje 3-4 epizode da se to kako treba odradi, optimalno bi bilo još jedna sezona. Kraj se ni kod Martina vjerujem neće puno razlikovati od ovog (ako završi knjigu uopće), ali dosta smislenije i razrađenije.
Šteta, moglo je i trebalo ovo bolje završiti, ali tako je kako je, serija je u globalu stvarno vrhunski urađena, ali su vrhunski na kraju i upropastili ogroman potencijal koji je ostao neiskorišten.
Sad čekati Witcher seriju (izlazi na jesen) i nadat se da bi ona mogla biti dostojan fantazijski nasljednik GoT-a, ali ne ovog iz zadnje dvije sezone

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Nisam gledao GoT. Ali barem iz mojeg iskustva odgledanih serija , 5 sezona je maximum za dobru seriju. Rijetke su serije koje imaju vise od 5 sezona a da su sve sezone dobre ( ne mislim na humoristicne).
Ne kazem da ne postoje takve serije , ali vecini nakon negdje 5te sezone malo padne kvaliteta.
Ne kazem da ne postoje takve serije , ali vecini nakon negdje 5te sezone malo padne kvaliteta.

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Stargate SG-1 i Atlantis svih 15 sezona je bilo savršeno. Jest da je SF ali dobro je napisana i jako se pazilo na detalje tako da nije bez logike neke stvari se npr iz 3 sezone prenesu za 8 sezonu ili tako nešto slično. Definitivno moja preporuka!AlkY je napisao/la:Nisam gledao GoT. Ali barem iz mojeg iskustva odgledanih serija , 5 sezona je maximum za dobru seriju. Rijetke su serije koje imaju vise od 5 sezona a da su sve sezone dobre ( ne mislim na humoristicne).
P.s. Radnja se veže na film Stargate tako da se to treba gledati prije nego se počne serija.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Puno je do tematike, ko voli naci ce sve dobro u seriji, tko nije neki poklonik ce prvo vidjet sve negativno i promaseno.. SG1 i Atlantis mi je
Universe jedan veliki 
Ako je netko procito Chariots Of The Gods od Erich von Dänikena, na to se naslanja radnja.. A spomenuti film je prvi sa Kurt Rusellom i James Spaderom, mislim da je iz 1993/4, tak nesto.. Bilo je jos nekih filmova, koji su kasnije nikli iz serije..

Ako je netko procito Chariots Of The Gods od Erich von Dänikena, na to se naslanja radnja.. A spomenuti film je prvi sa Kurt Rusellom i James Spaderom, mislim da je iz 1993/4, tak nesto.. Bilo je jos nekih filmova, koji su kasnije nikli iz serije..
Fino Alla Fine