F1tv
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Posto imam cijelu godinu uplacenu,mogu im oprostit smetnje na 3 utrke,jer je dosad radila dobro osim kvalifikacija Australije!!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ma da.. To je bilo zbog onog free trialaKic je napisao/la: 28.04.2019., 17:00 Posto imam cijelu godinu uplacenu,mogu im oprostit smetnje na 3 utrke,jer je dosad radila dobro osim kvalifikacija Australije!!
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Mercedes
Ja sam tek danas imao problema sa F1tv.
Do sad mi je radila bez problema. Osim Australije, ali i tamo je utrka bila OK, tako da to i ne brojim.
Mobila aplikacija mi stvara problem. Često mi piše da nema interneta. Ali kad očistim cashe i ponovo se logujem problem nestane.
Do sad mi je radila bez problema. Osim Australije, ali i tamo je utrka bila OK, tako da to i ne brojim.
Mobila aplikacija mi stvara problem. Često mi piše da nema interneta. Ali kad očistim cashe i ponovo se logujem problem nestane.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 10 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Poslao sam im i ja na [email protected], plaćeni su da se ovo ne dešava 

-
Har Kl
- Formula 1
- D10S
- Karting
- S nama već: 8 god 5 mj
- Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
stigao mi je mail malo prije
Thanks for subscribing to F1 TV Pro.
As you may know, we experienced some issues with the F1 TV service during our coverage of the Azerbaijan Grand Prix.
We want to apologise for the inconvenience caused and we’re working as quickly as we can to get these issues resolved for you.
Because of the problems you’ve been experiencing, we will be giving you a refund for 3.2 EUR to apologise. This will happen this week and it will be paid onto the card you subscribed with so there’s nothing you need to do.
Thanks for your patience and support.
The team at F1
Thanks for subscribing to F1 TV Pro.
As you may know, we experienced some issues with the F1 TV service during our coverage of the Azerbaijan Grand Prix.
We want to apologise for the inconvenience caused and we’re working as quickly as we can to get these issues resolved for you.
Because of the problems you’ve been experiencing, we will be giving you a refund for 3.2 EUR to apologise. This will happen this week and it will be paid onto the card you subscribed with so there’s nothing you need to do.
Thanks for your patience and support.
The team at F1

-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Da da,i ja sam dobio taj mail!!(i uplatili su novac nazad)
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Valjda će ih ovaj debakl napokon malo trgnuti iz zimskog sna pa možda srede taj F1TV nakon godine dana "mucanja".
-
Har Kl
- Formula 1
-
Har Kl
- Formula 1
Ma nisu baš tako ogromne pare ...LH44 je napisao/la: 09.05.2019., 14:00 Jbte pa to su onda ogromne pare ako su toliko vraćali... Još si ih ti oberlatio sa onim vaučer kodovima, da si ukuco još koji za koji nisi znao, džaba bi bilo![]()
Vratili su mi četvrtinu moje godišnje pretplate, što je u novcu manje više identičan iznos kao kod ostalih

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Formula 1 CEO Chase Carey has called the problems faced by the F1 TV streaming service over the Azerbaijan GP weekend “unexpected”, and says that it could take another year to address all the bugs in the system.
https://www.motorsport.com/f1/news/f1tv ... fBEj9exLfU
https://www.motorsport.com/f1/news/f1tv ... fBEj9exLfU