Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Magnussen: Renault bi trebao biti dovoljan za bodove u Australiji

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Na današnji dan ste čitali...

Magnussen: Renault bi trebao biti dovoljan za bodove u Australiji

Marko Rakić

Kevin Magnussen, Renault

Još je ostalo samo 16 dana do početka nove sezone Formule 1, te do početka druge sezone Kevina Magnussena u ovom sportu. Nakon solidne 2014. i mukotrpne 2015., mladi Danac je uspio dobiti mjesto u novoj F1 momčadi, te sada s nestrpljenjem očekuje početak nove sezone. Smatra da Renault trenutno obavlja dobar posao, te je iznimno zadovoljan odvoženim krugovima na testiranjima, s obzirom da je svaki dan uspio odvoziti više od 100 krugova. Što se tiče šansi Renaulta u Australiji, Kevin misli da bi se ekipa mogla boriti za pokoji bod.

“Mislim da smo tu negdje oko osvajanja bodova. Ili možda malo izvan toga. Ako osvojimo bodove u Melbourneu, možemo smatrati da smo imali dobar vikend. “

Danac smatra da će poredak među srednjim momčadima biti iznimno gust.

“Teško je sada reći gdje se tko nalazi, jer jedni voze na jednim gumama, drugi na drugim, netko testira simulaciju utrke, netko kratke stintove i ostalo. Ali, izgleda da će u sredini poretka biti iznimno gusto. Nadam se da mi tu možemo napraviti razliku.”

“Puno je stvari u opticaju, a mi moramo u sljedeća tri dana ispitati još dosta toga, ali ništa preveliko. Novo prednje krilo je u dolasku, pa treba vidjeti kakvo će se pokazati.”

 

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9642 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj