Magnussen: Renault bi trebao biti dovoljan za bodove u Australiji

Vijesti

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 0 komentara

Kevin Magnussen, Renault

Još je ostalo samo 16 dana do početka nove sezone Formule 1, te do početka druge sezone Kevina Magnussena u ovom sportu. Nakon solidne 2014. i mukotrpne 2015., mladi Danac je uspio dobiti mjesto u novoj F1 momčadi, te sada s nestrpljenjem očekuje početak nove sezone. Smatra da Renault trenutno obavlja dobar posao, te je iznimno zadovoljan odvoženim krugovima na testiranjima, s obzirom da je svaki dan uspio odvoziti više od 100 krugova. Što se tiče šansi Renaulta u Australiji, Kevin misli da bi se ekipa mogla boriti za pokoji bod.

“Mislim da smo tu negdje oko osvajanja bodova. Ili možda malo izvan toga. Ako osvojimo bodove u Melbourneu, možemo smatrati da smo imali dobar vikend. “

Danac smatra da će poredak među srednjim momčadima biti iznimno gust.

“Teško je sada reći gdje se tko nalazi, jer jedni voze na jednim gumama, drugi na drugim, netko testira simulaciju utrke, netko kratke stintove i ostalo. Ali, izgleda da će u sredini poretka biti iznimno gusto. Nadam se da mi tu možemo napraviti razliku.”

“Puno je stvari u opticaju, a mi moramo u sljedeća tri dana ispitati još dosta toga, ali ništa preveliko. Novo prednje krilo je u dolasku, pa treba vidjeti kakvo će se pokazati.”

 


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.