Ricciardo o zahtjevnom Zandvoortu: Neka najjači, najspremniji i najhrabriji čovjek pobijedi

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo o zahtjevnom Zandvoortu: Neka najjači, najspremniji i najhrabriji čovjek pobijedi

Ante Vetma

Daniel Ricciardo smatra da bi njegov McLaren mogao pružiti dobru partiju ovog vikenda jer je na stazi puno brzih zavoja koji bi trebali odgovarati karakteristikama njihovog bolida. Impresioniran je konfiguracijom staze, ali prepoznaje da će biti vrlo zahtjevna za vozače:

“Staza izgleda cool. Inače ne hodam po stazi prije vikenda jer vozimo na lokacijama na koje dolazimo već desetak godina, ali definitivno sam prošetao ovom jer je nova i uzbudljiva.”

“Izgleda zabavno, a predanost će igrati ključnu ulogu. Radujem se tome.”

“Teška je, fizički gledano. Predvidio sam da će možda biti najteža utrka, barem kad je vrat u pitanju.”

“Gledajući prirodu terena, a i činjenicu da imamo 72 kruga… Pravci nisu tako dugački, bit će možda dvije sekunde odmora i onda opet u novi krug od minute i 11 sekundi ili koliko već bude. Da, vidjet ćemo. Neka najjači, najspremniji i najhrabriji čovjek pobijedi.”

Staza ima puno brzih zavoja, a Ricciardo smatra da bi to moglo ići njemu u korist:

“Mislim da to koristi našem bolidu, vjerujem da smo jaki u brzim zavojima. Na neki način se nadam da 7. zavoj neće biti pod punim gasom jer bi nam možda bolje odgovaralo da bude malo puštanje gasa. Tu se nadam da ćemo možda onda popustiti malo manje nego drugi. Na nama je da zadržimo dah i nadamo se da nas bolid posluša.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9491 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3816 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Jim Clark Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Sedmi zavoj je vjerojatno najluđi u cijelom kalendaru, smjelost i hrabrost tu može donijeti dragocijeno vrijeme do kraja kruga.
    Samo da neko tu opasni ne zleti, pogotovo u pokušaju nepuštanja gasa…    1

    0