Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Problemi s prijavom na Puls portal?

Pulsmedia portal

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Problemi s prijavom na Puls portal?

Pulsmedia portal

Dragi naši,

s obzirom na to da smo protekla dva dana intenzivno radili na seljenju portala i nadograđivanju foruma – nekima od vas se počeo javljati problem s prijavom. Ako vam sustav javlja grešku po pitanju lozinke ili vam iz bilo kojeg razloga ne da da se prijavite (ili vas odjavi odmah nakon prijave) – problem možete riješiti tako da pričekate par sati pa da se riješi sam od sebe; ili na idući način:

Tekstualno objašnjeno:

1) Kliknuti na lokot lijevo od adrese stranice
2) Odabrati opciju “Site settings”
3) Izbrisati sve kolačiće i cache klikom na gumb “Clear site data”
4) Vratiti se na portal i refreshati stranicu.

Nakon toga bi prijava morala funkcionirati bez problema. Za one koji portal posjećuju preko mobilnog uređaja – proces je isti.

Isprike svima koji su iskusili poteškoće!

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10064 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Pulsmedia portal
Pulsmedia autor
173 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #F1puls

Komentiraj