Formula 2

Formula 2 također odgodila utrke u Bahreinu

Piše: Lovro Andraka

Prije 4 godina, 0 komentara

Procijenjeno vrijeme čitanja: 1 minuta

Nakon što je ranije objavljeno kako se utrka Formule 1 u Bahreinu odgađa, sada je potvrđeno da ni utrka nižih kategorija, F2 i F3, također neće biti idućeg vikenda.

Vikend u Bahreinu zasad je jedini odgođeni vikend Formule 2, no njihove iduće tri utrke su one svibanjske u Nizozemskoj, Španjolskoj i Monaku – utrke koje su zasad također pod upitnikom u zadanom terminu.

“Žao nam je što moramo odgoditi našu početnu rundu na Bahrain International Circuitu, ali naravno, sigurnost svih u našem paddocku i sigurnost fanova moraju biti na prvome mjestu.”

“Obavili smo naša predsezonska testiranja u Sakhiru i veselimo se utrkivanju čim to tamo bude moguće.”

“Izmijenjene kalendare F2 i F3 objavit ćemo kasnijeg datuma”, zaključio je u službenom priopćenju Bruno Michel, izvršni direktor F2 i F3.

🎯 Vaša reklama ovdje?

Nudite proizvod ili uslugu? Reklamirajte se na najposjećenijem specijaliziranom sportskom portalu u Hrvatskoj. Kontaktirajte nas na [email protected].

Komentiraj

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Novo na forumu

Otvori forum

Puls podržavaju

Mjesečni pretplatnici:


Naši zadnji donatori:

Doniraj

Molim?!

Bok , internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Zatvori ❌

Kolumne

Koliko je daleko bila Leclercova pobjeda?

Analiza // Andro Rak

Završila je pretposljednja utrka kalendara Formule 1 na ulicama Las Vegasa O samom događaju je napisano pregršt tekstova uz neviđenu pompu oko samog eventa pa ćemo se ovdje pokušati manje fokusirati na neke „cringe“ trenutke, a više na sami sportski događaj koji je sve u svemu donio zanimljivost i na samome vrhu Borba u vrhu se odvijala između Ferrarija i Red Bulla, točnije Verstappena i Leclerca, gdje se uz pomoć SC-a...

Alonsov masterclass

Analiza // Andro Rak

Nakon nekoliko prijašnjih analiza što momčadi tako i vozača došlo je vrijeme za podrobniju analizu najstarijeg od svih Nekima drag nekima mrzak, ali vjerojatno svima vozač koji plijeni pažnju svojim vožnjama (bome i karakterom) iz vikenda u vikend od ranih dvijetisućitih pa do Velike Nagrade Brazila prethodnog vikenda, a tko zna koliko još Stoga, uživajmo u ovakvim izvedbama dok traju kao i u ovakvim utrkama koje Interlagos...

Hamilton vs. Leclerc

Analiza // Andro Rak

Kroz prizmu taktike i odabira guma za završetak utrke u Meksiku sve se svelo na medium ili hard Što odabrati ovisi o postavkama bolida, pretpostavljenoj potrošnji guma i slično Svaka od ekipa ima simulacijski softver pomoću kojih provjerava ogromne količine podataka koje će na kraju dovesti do jedne konačne odluke Naravno, puno je parametara u igri, ali čini se da se u Ferrariju od hrpe podataka znaju pogubiti pa možemo izreći...

Još kolumni