Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli preživjeti, molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Formula 2 također odgodila utrke u Bahreinu

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što je ranije objavljeno kako se utrka Formule 1 u Bahreinu odgađa, sada je potvrđeno da ni utrka nižih kategorija, F2 i F3, također neće biti idućeg vikenda.

Vikend u Bahreinu zasad je jedini odgođeni vikend Formule 2, no njihove iduće tri utrke su one svibanjske u Nizozemskoj, Španjolskoj i Monaku – utrke koje su zasad također pod upitnikom u zadanom terminu.

“Žao nam je što moramo odgoditi našu početnu rundu na Bahrain International Circuitu, ali naravno, sigurnost svih u našem paddocku i sigurnost fanova moraju biti na prvome mjestu.”

“Obavili smo naša predsezonska testiranja u Sakhiru i veselimo se utrkivanju čim to tamo bude moguće.”

“Izmijenjene kalendare F2 i F3 objavit ćemo kasnijeg datuma”, zaključio je u službenom priopćenju Bruno Michel, izvršni direktor F2 i F3.

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
712 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

HrvatskiEnglish