Formula 2 također odgodila utrke u Bahreinu

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Formula 2 također odgodila utrke u Bahreinu

Lovro Andraka

Nakon što je ranije objavljeno kako se utrka Formule 1 u Bahreinu odgađa, sada je potvrđeno da ni utrka nižih kategorija, F2 i F3, također neće biti idućeg vikenda.

Vikend u Bahreinu zasad je jedini odgođeni vikend Formule 2, no njihove iduće tri utrke su one svibanjske u Nizozemskoj, Španjolskoj i Monaku – utrke koje su zasad također pod upitnikom u zadanom terminu.

“Žao nam je što moramo odgoditi našu početnu rundu na Bahrain International Circuitu, ali naravno, sigurnost svih u našem paddocku i sigurnost fanova moraju biti na prvome mjestu.”

“Obavili smo naša predsezonska testiranja u Sakhiru i veselimo se utrkivanju čim to tamo bude moguće.”

“Izmijenjene kalendare F2 i F3 objavit ćemo kasnijeg datuma”, zaključio je u službenom priopćenju Bruno Michel, izvršni direktor F2 i F3.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9379 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
867 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #F2 2020.#Formula 2

Komentiraj