07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

F1 će ovog vikenda eksperimentalno streamati na Twitchu!

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

F1 će ovog vikenda eksperimentalno streamati na Twitchu!

Ante Vetma

Formula 1 će Veliku nagradu Meksika prenositi uživo na platformi Twitch, što je još jedan iskorak prema novoj, mlađoj publici.

Svi slobodni treninzi, kvalifikacije i utrka bit će tako prikazani besplatno u šest država: Njemačkoj, Luksemburgu, Švicarskoj, Danskoj, Norveškoj i Švedskoj.

Osim standardnog prijenosa – dodat će se i novi interaktivni “gaming” elementi. Između ostalog gledatelji će moći predviđati performanse vozača kroz jedan desetominutni segment utrke.

Ugovor između Twitcha i Formule 1 zasad se odnosi samo na VN Meksika, ali ako obje strane budu zadovoljne rezultatima očekuje se ponavljanje u nekim utrkama iduće sezone.

Frank Arthofer, direktor digitalnih platformi i licenciranja za F1 je izjavio:

“Twitch ima nevjerojatan doseg, unikatan kreativni pogled na sportske prijenose i publiku koja je uključena u to. Oni su naš savršen partner za ovaj projekt.”

Farhan Ahmed, menadžer za strateška partnerstva u Twitchu je dodao:

“Milijuni ljudi dnevno se uključuju na Twitch kako bi gledali prijenose uživo zajednica diljem svijeta s kojima dijele interese.”

“Oduševljeni smo što sklapamo partnerstvo s Formulom 1 kako bismo na svoju platformu doveli utrkivanje, i to na unikatan, podijeljen i interaktivan način.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3658 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Mclaren AlkY Donator Prikaži

  Ako mi u Hrvatskoj stavimo IP od ovih zemalja dali ce se moci gledati ?  2

  0
 2. Sebastian Vettel 5 Crash Donator Prikaži

  Njemačkoj, Luksemburgu, Švicarskoj, Danskoj, Norveškoj i Švedskoj

  Sve ovi siromasi, nama u HR ne treba, mi cemo platit..  7

  0