Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

02 Emilia-Romagna – live chat
02 Emilia-Romagna – live chat

Izjave pobjedničkog trojca kvalifikacija

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Izjave pobjedničkog trojca kvalifikacija

Marko Rakić

Ros, Ham, Rai

Lewis Hamilton

“Za mene je ovaj pole position zbilja poseban, iako osvojen na prilično težak način, posebno zbog lošeg zadnjeg slobodnog treninga. Svoju prvu pobjedu sam osvojio ovdje 2007. godine, što se za mene bilo jako posebno. Momci su danas napravili izvrstan posao nakon dosta teških trenutaka. Prvi krug je Q3 je bio prilično dobar, možda je mogao biti malo bolji. Drugi je krenuo loše, a onda sam odvozio dobar srednji sektor, no sve u svemu, jako sam zadovoljan rezultatom, uživao sam.”

Nico Rosberg

“Loš kraj kvalifikacija za mene, cijelo sam se vrijeme osjećao dobro i na kraju sam imao problema sa svime, nisam mogao sastaviti dobar krug. Sada moramo proanalzirati podatke. Prvi krug je bio vrlo dobar, no gume su dale svoje i nije se više moglo izvući. Svakako, čestitam Lewisu, a sutra je utrka i ovdje postoji dosta mjesta za pretjecanje, stoga se nadam najboljem.”

Kimi Raikkonen

“Cijeli vikend je bio prilično dobar, ali šteta što je drugi naš auto imao problema. Ali, sutra je utrka i mislim da smo tu mnogo snažniji. Treba nam još snage, ali mislim da je ovo što sada imamo dobro.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj