F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Pirelli za Hockenheim odlučio preskočiti supersoft gume

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pirelli je objavio gume koje će momčadi imati na raspolaganju za 11. utrku ove sezone – VN Njemačke na stazi u Hockenheimu.

Drugi put ove sezone dogodit će se da momčadi imaju tri seta guma koji slijedom nisu uzastopne. Nakon što je na trećoj utrci sezone, VN Kine, Pirelli ponudio medium, soft i ultrasoft – ista situacija bit će u Njemačkoj.

Utrka Superhard Hard Medium Soft Supersoft Ultrasoft Hypersoft
Australija      
Bahrein      
Kina      
Azerbajdžan      
Španjolska      
Monako      
Kanada      
Francuska      
Austrija      
Velika Britanija      
Njemačka      

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3318 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Kimi Raikkonen 7 Iceman Donator Prikaži

  Iskreno smučila mi se F1 nakon prošlog vikenda. Kad vidim svo ovo šarenilo guma pada mi mrak na oči. Kad čovjek razmisli ta F1 je toliko komplicirana da lagano postaje živi smor.  11

  7
 2. David Croft Ferrari Prikaži

  Super…trebali bi to češće raditi.
  I dalje mi ne ide u glavu zašto imamo ovako tvrde gume u Britaniji…  14

  0