F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Magnussen iznenađen nekim detaljima u ugovoru s Haasom

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kevin Magnussen kaže da je ostao iznenađen nekim detaljima u ugovoru s Haasom. Naime, prije nekoliko tjedana su iz Haasa obznanili kako će Antonio Giovinazzi odraditi sedam slobodnih treninga ove sezone, čime će Magnussen šest puta biti izvan bolida tijekom prvog slobodnog treninga, dok će Grosjean biti dužan predati bolid mladom Talijanu samo jednom. Kevin je za Speed Week izjavio:

“Nisam znao da moj ugovor odstupa od njegovog (Grosjeanovog) u toj točki. Mislio sam da će oba biti jednaka, stoga sam pri ponudi ugovora rekao ‘nema problema’. Mislim da je Romain u svom bivšem timu (Lotus) imao loša iskustva s tim jer su mu gotovo sve petke uskratili. On je zbog toga bio pažljiviji od mene kad je potpisivao ugovor. Situacija nije sjajna, ali nekako ću morati nadoknaditi izgubljeno vrijeme.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Zato si Lewis uzme par mjeseci kako bi pročitao 80-ak stranica ugovora. Parola ništa nas ne smije iznenaditi. Naravno, šala mala. :)    13

    0