F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Je li Alonso umirovio zdrav bolid?

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nevjerojatna priča je izišla u javnost nakon jučerašnje utrke u Bahreinu, a iako je teško povjerovati da bi to bilo moguće – španjolski mediji tvrde da je istina.

Naime, Fernando Alonso je klasificiran 14. na kraju utrke, ali nije došao do cilja zbog nečeg što je preko team-radija nazvao “problem s motorom”. McLaren je kasnije pojasnio to na ovaj način:

“Fernando je osjetio da nešto nije u redu s motorom i odlučio se povući.”

Španjolski novinari tvrde da je Fernando McLarenu dao svoju riječ da će dati apsolutno sve od sebe, pružiti potpunih 100% svojih mogućnosti, a onda ako pri kraju utrke ne bude u bodovima – povući će se u boks i neće završiti utrku.

Podsjetimo, Fernando dosad nije završio nijednu utrku. U Australiji je odustao odmah nakon troboja s Hulkenbergom i Oconom, u Kini je odustao nakon što ga je Sainz prestigao, a jučer nakon što je propustio Vettela i Hamiltona za cijeli krug. Ipak, obzirom da je završio više od 90% krugova, ovaj put je klasificiran na 14. mjesto.

Team-radio prilikom povlačenja

Izjava nakon utrke

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3316 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

63 komentara

  1. Honda zekohonda Donator Prikaži

    Sto ne umirovi bolid par krugova ranije, da zaradim koju kunu…



    11

    0
  2. Michael Schumacher Dodi_napalm Prikaži

    Vrijeme je da Mclaren istera ovog plačipićića iz momčadi. Ovo je sramotno kaj mu dozvoljavaju.. Nisi zadovoljan, blatis momcad, samopromociju odigravas preko teamradia, profesionalnost nula – trenutni otkaz i da te ne vidim.
    Tak i tak im nejde, ima mladica koji bi dali sve da mogu vozit F1 pa i ovakav na dnu Mclaren. Bolje to nego ovakav frustrirano umisljeni Alonso. Mlada krv bi unjela entuzijazam dok vjerujem da ovaj samo stvara crnu atmosferu.
    Kladim se da u Monacu bez Alonsa svima u timu bude laknulo bez obzira na rezultat.



    22

    0
    • Sebastian Vettel 5 CrashOverride Donator Prikaži

      Potpis



      14

      0
    • Charles Leclerc Fox.14 Prikaži

      Alonso se ponaša isto kako bi se ponašao svaki drugi vozač njegovog kalibra sa takvim bolidom.
      Sjeti se frustriranog vetela i 2014 i 2016. samo žalost preko radia, a nije imao niti blizu toliko loš bolid kao ovaj meklaren honde. Čovjek je frustriran jer se ubija i bori kao životinja a onda ga samo obiđu na pravcu. Stofel ti je mlada krv pa se žalio na prvoj utrci. Čovjek radi najbolje što može s tim bolidom. tak i tak bi bio 14 na kraju, Pustite čovjeka namiru više. A to što vetma nevoli Alonsa je potpuno drugi par cipela.



      12

      0
      • Alain Prost D10S Donator Prikaži

        Tako je …covjek vozi vec trecu sezonu kantu od bolida a ostali vozaci njegovog kalibra bi se pokupili vec nakon pol sezone. Umisljeni i frustrirani Alonso? Jedan Hamilton je cijelu proslu sezonu bio frustriran zbog Rosberga a sta bi tek bio da vozi 3 sezone kantu od bolida. A Vettel placipicka samo takva i to u puno jacem bolidu.



        13

        0
      • Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

        @Fox.14
        Poznato je kako Vettel i Hamilton često plaču preko radija.
        Vettel prošlu godinu je stalno “drobio’ u eter.
        Moju kratku priču očigledno nisi skontao?
        Ja sam inače veliki navijač Alonsa.
        Ja bih na njegovom mjestu parkirao bolid i zapalio ga.
        Sa druge strane često dobijem inspiraciju događajima iz F1 i ovu sam dobio čitajući komenrare.



        2

        0
    • Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

      Nije to tako jednostavno, obitelj je to!?
      McLaren(tata) a Honda(mama) sinu svom (Ferdy)obećala autić na pedale.
      I odu oni tako i kupe sjajni autić. Sjedne mali sav sretan, i malo provoza kad mu otpade točak. Mali razočarano gleda a roditelji će:
      ‘Ma nita, nita srećice popravice tata”
      Prođe malo, spade lanac, mali se raskrivi sve suze frcaju a taman došo drugoj djeci pokazat autić. Mast im vadit, inače mali je zajeban, oće ujist drugu djecu, kamenom se bacit i tako.
      Aaajj, ajjj plače mali, ….doletiše roditelji i smiruju ga i vode ga u park na druge autiće( Indy 500) samo da ne cvili.
      Voli mali ćerat auta po dvorištu a štaš mu.
      Mi mu obećašmo to auto, jebem ti auto kud mu ga kupi, veli mu ćaća.
      Sad bi ga bacio u potok i njega i auto, probi mi uši više.
      Aaa moj Klarene, veli mater Honda, dite ko dite. Mi smo mu obećali kupit auto i ko je zna da će se svako malo kvarit.?
      U šta si gledo kad si kupovo, galami mater?
      Pisalo je made in japan jebo ga otac.
      E moj Klarene i ti svašta vjeruješ.
      Ode mama van zvat sina.
      -Ferdy, Ferdy dođi vamo, ajmo kupit lizu,
      Ferdiiii aj ne moj plakat više, aj kupiće tebi mama nešto drugo, dođi Ferdii moj.
      Ferdiii dođiiiiii……ovaj ništa, samo sjedi i plače.
      Ferdiii, ferdiiii……..,Fernando pizda ti materina ulazi u kuću nemoj da ti auto prebijem o glavu.
      Obitelj je kompleksna organizacija koja često egzistira na osnovu, laži i obećanja.



      22

      0
  3. Shell Messa Prikaži

    Alonso i Mclaren sve je moguće. Alonso je prošlih godina prijetio da će povući bolid iz utrkivanja tako da me ne iznenađuje. Pitanje je zar se ne bi Mclaren ogradio ugovorom od ovakvih stvari?



    1

    0
  4. Narain Karthikeyan F1 Karthikeyan Prikaži

    Dam se kladit da ce Mclaren u Monacu osvojit bodove



    13

    0
  5. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Prikaži

    Kako smo mi puni nekih teorija zavjera jbt…



    2

    0
    • Alain Prost D10S Donator Prikaži

      Ja sam cuo da je Stoffel odlucio odustat prije utrke iako je bolid bio u voznom stanju :-P. Uglavnom, sad sam pregledao spanjolske medije (4 najbitnija) i nigdje ni rijeci o tome da je Alonso namjerno odustao, Da ima imalo sumnje u tako nesto pa vec bi izaslo stotine clanaka o tome i to ne jutros nego jos jucer.



      4

      0
      • Charles Leclerc Fox.14 Prikaži

        Primjetio sam da gospodin Vetma ima Alonsa na piku i stalno piše negativne članke o njemu. Totalno neprofesionalno. Ako si novinar gledaj objektivno, a ne stalno tražiti neku sitnicu o vozaču kojeg mrziš pa opleti. Ima stotine zanimljivijih stvari od ovih za pisat.



        9

        0
      • David Croft Ferrari Prikaži

        Vetma ne traži nikakav “pik”.
        O ovome pišu svi mediji.

        Uostalom ovo je njegov portal…čovjek može pisati u kolumni što god želi kao i na svakom drugom portalu.



        1

        0
      • Alain Prost D10S Donator Prikaži

        @Ferrari, koji to svi mediji pisu da je Alonso namjerno odustao ? Citam spanjolske portale niti jedna jedina rijec o navodnom namjernom odustajanju ….. ako ima neki portal da o tome pise daj ga copy paste da vidim …. a taman i da je to napravio i neka je jer vec ima 3 godine strpljenja a ovi u Hondi prodaju maglu iz godine u godinu i kao sto je rekao Senna66 Hamilton je prošle sezone javno okrivljavao momčad za sabotažu jer mu riknuo motor a Mercka mu omogucila 2 naslova, pljuc.



        4

        0
  6. Williams nigel7 Prikaži

    bolje mu je da ode iz ovakvog mclarena



    3

    0
  7. Sebastian Vettel 5 CrashOverride Donator Prikaži

    Komentirate kao da Alonso dzabe vozi za McH.. Imas ugovor, sam si potpis stavio, tko ti moze garanitrat pobjednicki bolid dns.. Suti i vozi.. Ak neces, odi ca..



    10

    0
    • Alain Prost D10S Donator Prikaži

      Ti bi isto samo sutio i vozio i ne bi imao nikakve primjedbe na kantu od bolida ? Pa eto nek ga Honda pusti i ja sam siguran da ce covjek rado otic, mozda Renault tad sutne Palmera :-)



      3

      0
      • Sebastian Vettel 5 CrashOverride Donator Prikaži

        Nek da otkaz.. Al znas, onda ostaje bez love.. Ljudi rade svoj poso, ne mogu svi napravit auto ko Merc. I da, sutio bi svakako, kao i ti..



        4

        0
      • Alain Prost D10S Donator Prikaži

        Ne mogu svi napravit bolid ko Mecka ali problem je sto su oni njemu obecali brda i doline a kad ono najveca kanta na gridu …zar mislis da bi Hamilton ili recimo Vettel sutili ? Hmm, malo morgen. Eventualno bi dali otkaz pa kako ti kazes ostali bi bez love.



        6

        0
      • Sebastian Vettel 5 CrashOverride Donator Prikaži

        Nebitno sto bi netko od spomenutih napravio (premda se slazem) jer oni su tu di jesu a Fernando je tu di je.. I nije dijete da kmeci stalno, zna da je motor kompliciran i da je Honda u zaostatku i da ce postolja bit ravna pobjedama premda nisam ni ja ocekivo da ce bit ovakva kanta al sta je tu je.. Niko ga nije pistoljem silio da potpise dugogodisnji ugovor za sicu..



        1

        0
  8. Fernando Alonso Alonso king Prikaži

    Da su sutili iz Mclaren Honde kad su mu najavljivali pobjede i naslove mozda bi i on sada sutio….



    9

    0
    • Ferrari sisavac Donator Prikaži

      Slazem se s ovime, ali mi se ne svidja takvo ponasanje.
      Ovi vec tri godine trube na sva zvona da ce se borit za pobjede i imaju pobjednicki bolid, a najbolje sto imaju nije ni za GP2 seriju.
      Da su sutili i radili vjerujem da ne bi ni Alonso tolko pi**** sada. Vjerujem da mu je pun kufer svega i da ce sljedece sezone ili u Reno ili neku drugu seriju, kako je i netko vec napisao.



      2

      0
      • Fernando Alonso Alonso king Prikaži

        To i ja mislim…samo sto mi jos uvijek ne ide u glavu cinjenica da se on, covjek s dva naslova, i statusom jednog od najboljih upustio u ovakav projekt, nazovimo to neistrazeni teritorij samo zato jer je to zvucalo primamljivo.Ja sam ocekivao da je napravio potez slican Hamiltonovom gdje se on prebacio u tada osrednji Mercedes ipak znajuci da ce sljdece sezone taj isti bolid biti na vrhu….Ali ova situacija nije takva i to mi je nekako cudno



        1

        0
  9. Kimi Raikkonen Iceman 7 Prikaži

    Ako je to istina, i Boullier i Brown znaju za to, trebali bi ga potjerat iz momčadi… Razumijem njegov bijes, ali ne može druga najuspješnija momčad u povijesti F1 s par tisuća radnika biti podložna jednom vozaču… I sumljivo je jer poruka je glasila “engine problem, engine problem, box now”…. uobičajeno kad vozači imaju probleme s motorom stanu sa strane, a on uspije doć u box,… Otišao je u nepoznato i potpisao toliko bogat ugovor, da ga Bog dragi ne može raskinut, pristao je na projekt i nek se nosi s tim, ako Honda ne napravi značajan pomak s motorom, bolje mu je da ode…



    2

    0
  10. Charles Leclerc 16 senna66 Donator Prikaži

    ma ne vjerujem da je to napravio, a i da je nije toliko ni bitno. Mislim da je Alonso sigurno prekrižio McLHondu, ili će potpisati za Renault ili ide u neku drugu seriju i to je to. Za ovo si je sam kriv, niko ga nije silio da potpisuje za Hondu. Sada će odraditi taj ugovor do kraja i odlazi gotovo sigurno, mislim da nije baš toliki mazohista da produži s McL. Što se tiče njegovih kritika, učinio bi to i svaki drugi vozač njegovog kalibra, ima apsolutno pravo na to, ima pravo reći što misli. Mišljenja sam da Alonso ima daleko najviše strpljenja od svih vozača, tako da mislim da je ovo ništa. Hamilton je prošle sezone javno okrivljavao momčad za sabotažu jer mu krepo motor, a ta mu momčad omogućila 2 naslova prvaka, to je bezobrazno i neprofesionalno, a ne ovo Alonsovo.



    12

    0
    • Clay Regazzoni HeatBlast44 Prikaži

      Nije je nikad okrivio, njegovo okrivljavanje i sabotažu momčadi su debilni novinari napravili od izjave “It looks like someone doesn’t want me to win’ a i to iz konteksta kako nema sreće sa kvarovima, a ne iz konteksta okrivljavanja momčadi za kvar. Mnogo su puta novinari (a i hejteri) iz nekog konteksta izvukli rečenicu iz koje su svojim senzacionalističkim (i hejterskim) mozgom napravili vijest gdje pise “Hamilton misli da ga sabotira momčad, Hamilton: Momčad me ocito sabotira” itd. Glupo je kako povjeruješ i uzmeš to zdravo za gotovo, isto kao ovu vijest…



      2

      0
  11. David Croft Ferrari Prikaži

    Sramotno od Alonsa ukoliko je ovo istina (a vrlo vjerojatno je).
    On je plaćen 50 milja dolara godišnje da odvozi 20 utrka. Onda to i napravi.
    Ako ćeš bojkotirati tim kakav je da je onda uopće ne zaslužuješ ništa.

    Naravno neće dati otkaz jer bi izgubio lovu…ali kao “bitni su mu naslovi i pobjede”. Pljuc.



    4

    0
    • Fernando Alonso Alonso king Prikaži

      Alonso je vec zaradio toliko novaca (ako se ne varam drugi je po redu, odma poslije Schumija, zaradio najvise novca) tako da cisto sumnjam da mu u ovom trenutku novci igraju toliku ulogu kao prije (naravno jos uvijek je jak utjecaj)….Sad zeli uci u povijest kao jedan od najboljih vozaca kao sto je to napravio Schumi, ali sve sto je moglo poc po krivu, poslo je….Mogao je u rbr netom prije su napravili najbolji bolid na gridu i osvajali naslove….kada je ta era bila na samom kraju mogao je prijeci u Mercedes, ali nije i oni su poceli osvajat naslove i imali su jednu od najvrcih dominacija ikada u f1……Moze on ostat i do 45 godine, nebitno uopce, ali gdje moze otic vise….Nakon sto smo ustanovili da su vrata top3 tima zatvorena (iako ima jos minimalne sanse) ostaje mu Renault za kojeg ja imam pozitivan osjecaj, ali kako su se stvari odvijale od 2006 pa nadalje ne bih se cudio da on u ovim transferima za 2018 izvuce najdeblji kraj i ostane na opcijama ili otici iz sporta ili produziti ugovor s McH…..A tko zna mozda ipak bude presao u neki vrh tim i vrati se tamo gdje je pripadao sve ove godine ?



      1

      0
  12. Kimi Raikkonen IceMan282 Prikaži

    Fernando Alonso – put od omiljenijih likova na gridu F1 do jednog od omrazenijih iz trke u trku ????



    2

    0
  13. Formula1 f1zd Prikaži

    Meni je to bilo baš čudno u Kini, u Australiji je odustao nakon što je prestignut, pa isto i u Kini. Jučer to uopće nisam popratio ali ne bi me čudilo da je istina..



    1

    0
  14. F€€€€€€€€€€RNANDO ALON$$$$$$$$$$$O !!!!



    6

    0
  15. Fernando Alonso croatic f1 urednik Prikaži

    Ajde mi molim vas objasnite vi koji pišete kako je ovaj potez sramotan, užasan i sl. koja je razlika između pozicije izvan bodova i odustajanja? Ako Alonso tako beskrupulozno sabotira momčad, zašto to radi u trenutku kad im ne radi nikakvu štetu, tj. kad im ne oduzima nikakve bodova? Pa i ako su ove gluposti o “sabotaži” istinite, ovime Alonso radi uslugu cijeloj McLaren Hondi, manja je bruka DNF od začelja ispred eventualno kojeg Saubera ili Palmera, a i tako uštedi koji kilometar tom smeću od motora da ne moraju već u Španjolskoj dobivati rekordne kazne, makar će se to smeće kvariti bez obzira koliko ga voziš :facepalm:



    5

    0
    • Honda zekohonda Donator Prikaži

      nesportski je. treba igrat do kraja, a ne dok imaš šanse za osvojit nešto.



      7

      0
    • Kimi Raikkonen IceMan282 Prikaži

      Po tvojoj logici bi svaki tim koji igra protiv Barcelone nakon 2-0 trebao otic u svlacionicu jer je manja bruka izgubit 2-0 nego 5..pravila bila ona pisana ili nepisana postoje da bi ih se postivalo..sportski duh je u pitanju



      4

      0
    • Fernando Alonso croatic f1 urednik Prikaži

      Ako u ovoj teoriji zavjere uopće ima istine, smatram da takav postupak ne bi nimalo smetao momčadi, dakle ako je istina, vjerojatno je to dogovoreno s momčadi, a nije nikakva sabotaža (mislim jaka bi ti bila sabotaža, s 0 bodova na 0).

      A što se tiče sportskog duha, mislim da nakon pune dvije godine ovakve muke nema smisla i dalje
      se mučiti s ovakvim bolidom samo da uopće dođe do cilja, kog boli k*rac za te moralne gluposti “bitno je sudjelovati” i sl.



      3

      0
      • Kimi Raikkonen IceMan282 Prikaži

        Fernando Alonso je zaposlenik Mclaren Honde..ako mu se ne svida okruzenje u kojem radi ima 2 opcije kao i svako od nas u nasim normalnim zivotima..ako imas muda daj otkaz i pronadi srecu negdje drugdje..ako nemas muda onda umukni i radi svoj posao..cisto sumnjam da mu u ugovoru pise da ce mu netko odsjec ruke i noge ako napusti woking..drugim rijecima niko ga ne sprecava da ode..ako mu je jedini razlog ostanka lova koje je i tako skupio za 10 zivota onda je opaki materijalista..



        6

        0
      • Fernando Alonso croatic f1 urednik Prikaži

        Samo zato što je njihov zaposlenik, tj. zato što ima ugovor s McLarenom ne smije ih kritizirati, nego smije samo šutit i vozit? Ovo je Formula 1, nije običan svijet i običan odnos poslodavca i zaposlenika i vozač je daleko više od običnog zaposlenika, pogotovo vozač poput Fernanda Alonsa. Alonso za svoj trud kroz ove dvije godine zaslužuje svaku lipu koju je zaradio i McLaren i Honda mogu biti sretni da je ostao s njima jer im je ovakav vozač iznimno koristan u ovakvoj situaciji.

        I da zaključim o ovoj teoriji zavjere, to je samo običan trač, nagađanje medija, čisto žutilo u čiju istinitost ne treba odmah povjerovati.



        2

        0
    • Formula 1 data Prikaži

      kakva ti je to logika? alonso je zaposlenik firme mclarena i njegovo je da radi ono sto pise u ugovoru, a to je da VOZI. netreba on sutit i radit, jer niti suti a niti nesto ekstra radi, nego treba ispunjavat svoj dio posla. moze kritizirati, a to bome i cini sve u 16, ali NESMIJE parkirati zdrav bolid. ako mu se ne vozi NEK DA OTKAZ i pusti nekog mladjeg koji ce se trudit. ako nezeli dat otkaz, onda nek vozi i nek ne glumi princezu. kao da je jedini koji se nasao u losem bolidu.
      ne komentiram puno alonsa, ali kad netko uleti s ovakvim komentarom jednostavno moram sredit stvar.



      1

      0
      • Fernando Alonso croatic f1 urednik Prikaži

        Kao što sam već napisao, ovo su čista nagađanja koja iskreno ni ne znam otkud su izvučena, vjerojatno je neki pripadnik vrste Ivana Pernara i ostalih boraca protiv ljudi guštera svojim istreniranim okom uočio tu zavjeru putem Twittera pa je ovdje to preneseno kao vijest da se raspali žestoka rasprava. Ja ne vjerujem da je Alonso napravio to jer da je želio opaliti takvu šamarčinu momčadi nekom sabotažom (koja ne bi bila nezaslužena), ne bi to napravio u trenutku u kojem im ne radi nikakvu štetu (kao što sam napisao, s 0 bodova 12. ili 13. mjestom na 0 bodova sa DNF-om).



        4

        0
      • Formula 1 data Prikaži

        nema jos konkretnih dokaza, ali fernando je postao takva mustra da je ovo gotovo sigurno istina



        1

        0
      • Fernando Alonso croatic f1 urednik Prikaži

        Ne vjerujem da je istina jer je Alonso ipak profesionalac i iz utrke u utrku daje sve od sebe bez obzira na situaciju. Još jednom, o ovome pišu samo teoretičari zavjere, nisam vidio nijedan renomirani portal/novinara da piše o takvoj teoriji, a i još jednom ponavljam, nema mi logike ovakva sabotaža u kojoj saboter ne radi nikakvu štetu onom koga navodno sabotira.



        1

        0
      • Juan Manuel Fangio Estoril Prikaži

        Pripadnik vrste Ivana Pernara? Na stranu što je lik izgubljen i nije nešto kreativan, ono što je rekao o svjetskim silama je točno i drži vodu ako se poznaje materija stvari, a ako se ne poznaje, onda je to teorija zavjere. Tako vole tepati ljudi, bez da išta pogledaju ili provjere…Eto, imaš svog Alonsa za primjer pa proučavaj, naći ćeš dosta toga.



        1

        0
  16. Fernando Alonso r.u.m. Prikaži

    Ako ga je Alonso umirovio onda ga je pazi rokie, svoj bolid već i pokopao.
    Znači početnik kojem je ovo tek prva sezona kaže:
    “I don’t wish anyone to be in it like this. But we knew at the start of the season that it was going to be a tough time.

    “This weekend really showed what it’s like. It’s a shame to not start the race.
    Ako ovako govori rokie zašto onda 2 X WDC nebi imao pravo kritizirat ovakvu blamažu po meni uopče to nije problem i treba još i jače to radit pa nek mu daju otkaz ako mogu. hihihi



    7

    0
    • Charles Leclerc 16 senna66 Donator Prikaži

      Ima pravo kritizirati, ali nema pravo umiroviti bolid ako je sve oke s njim. To je disrespekt prema svakom radniku u McLarenu koji su putovali tamo i koji su radili na bolidu. Honda mu je kriva najviše, a ovako je dao šamar i Hondi i McLarenu. Kritike su opravdane to se slažem, no znam da je Alonso i prije protestirao ovako davno davno, a i u svašta bio umješan. Ja ipak se nekako nadam da to nije učinio, i da je zaista bilo kvara na bolidu, ukoliko nije tako, onda se bojim da je Alonso jedan od najodvratnijih vozača i nije ništa sazrio od onog starog Alonsa nekada. Uostalom McLaren ga nije silio da potpiše za njih.Ponavljam, apsolutno podržavam to što kritizira momčad, ali ne i da sabotira ukoliko je to napravio.

      komentar je odgovor i kolegi croaticu f1.



      6

      0
  17. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Svejedno, nikakve stete. Vandoorne i Alonso su vec odavno pokopali Hondu. Tri godine su izbjegavali dovesti strance a sad kad je doslo iz guzice u glavu. Sad se kao zaposljavaju Illmor i Mercedesovi ljudi. Trecu godinu zaredom imaju motor koji je najgori u svim kategorijama. Power, fuel consumption, ERS, drivability jos imaju i probleme s vibracijama. Sad je problem i startati utrku.



    5

    0
  18. Alain Prost D10S Donator Prikaži

    Vi koji uporno tvrdite da je Alonso namjerno odustao jel mozete copy paste u forumu clanke o tom navodnom dogadjaju? Ja ne vidim da svjetski portali vriste o tom dogadjaju, nema nikakvih naslovnica …. Sve najpoznatije spanjolske sportske novine (a i ostali strani mediji) bi se raspisale o tome jos jucer a ja ne mogu naci niti jednu jedinu recenicu. Ako je netko plasirao na twitteru takvu vijest zasto niti jedna poznata novina u Spanjolskoj nije objavila tu vijest?



    2

    0
  19. Ferrari KrBoy93 Donator Prikaži

    možda se radi o nekoj klauzuli u ugovoru…da može prije pobjec..



    1

    0
  20. Fernando Alonso 14 AlonsoForever Prikaži

    Logično da je bolid bio zdrav :D :D šta ste mislili? Ovo je višak za napisati uopšte ;) Ja ne bih ni vozio trku nikako, a hocu da mi se daju pare na kraju godine koje su obezbijeđene za mene, kakva je situacija u timu. :D Čisto se povukao da ne troši još dodatno goriva jer je kraj trke. Nije u poenima, nit dobija pare, a neće da troši gorivo! :D eto ga.


    0

    0
  21. Mclaren KERS Prikaži

    Niko sretniji od mene ako Alonso napravi prebjeg, nikad mi nije sjeo…idi i kukaj negdje drugdje! Te pare koje dobivas ili uzmi i manje pricaj ili ostavi lovu i bježi kome želiš..Dosta je i meni Honde ali i Alonsa..sad je vrijeme uzeti nekog mladog talenta za skupljanje iskustva.



    2

    0
  22. Mattia Binotto monkeyseat Prikaži

    Umirovio ga ispravnog ili ne, to nek analiziraju u McL Hondi. Ako je to navodno napravio onda je šupak jer ako već ne poštuješ Hondu (ne bi ni ja poštovao ovaj poluproizvod već treću godinu) onda bar poštuj mehaničare i osobe koje se u McL-u trude. Što je Schumacher trebao napravit kad mu je otkazao motor u Suzuki 2006? Našamarat sve mehaničare? Čovjek je došao do boksa i svima se zahvalio. Kad je bolid 90-tih bio kanta isto tako nije samo srao nego gurao tim i ohrabrivao.
    U njegove vozačke sposobnosti mislim da nitko zdravog mozga ne sumnja, ali nakon repova koje se vuku iz prošlosti (tipa Crasgate), vjerujem da dosta timova ga ne razmatra kao potencijalnog kandidata za mjesto u njihovim momčadima. Prvo: skup je, a drugo: dok je sve u redu onda je njegov ego na vrhuncu i samo ja, ja i ja, a kad nešto krene po zlu onda samo pljuvanje i cviljenje. Mislite da oni koji za svoj logo na bolidu plaćaju milijunske iznoste žele slušati kako netko pljuje po bolidu gdje je nalijepljen njihov logo? Čisto sumnjam.
    Njegova realnost je prelazak u drugu seriju po isteku ugovora ili pristat vozit u nekoj konkurentnoj momčadi za manje love. Ako prilikom potpisivanja ugovora sa McL-om nije napravio klauzolu da ima izlaznu strategiju onda je jednostavno glup. Trebao je naučit iz iskustva sa Scuderijom da obećanja u vidu brzog bolida ne vrijede ni centa.



    4

    0