Villeneuve: Rosberg zaslužuje naslov, bio je konstantniji

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Villeneuve: Rosberg zaslužuje naslov, bio je konstantniji

Marko Rakić

Nico Rosberg, Mercedes

Iako Nico Rosberg u Abu Dhabi dolazi sa solidnom prednošću od 12 bodova, još je uvijek sve otvoreno i daleko od riješenog. Ako Hamilton pobijedi, Rosberg mora završiti barem na trećem mjestu. Ako Hamilton osvoji drugo mjesto, Rosberg mora završiti minimalno na šestom mjestu. Ako Hamilton osvoji treće mjesto, Rosberg mora biti barem osmi. Svi ostali scenariji idu na ruku Rosbergu.

Svjetski prvak iz 1997., Jacques Villeneuve, kaže da je Nico zaslužio naslov.

“Lewis je kroz sezonu bio brži, ali je isto tako napravio više grešaka. Rosberg je bio konstantniji. Kada je Prost trebao pobijediti, onda je više riskirao. Ako to nije bio slučaj, onda se borio za poziciju koja mu je bila potrebna”, kaže Villeneuve, uspoređujući Prosta i Rosberga.

“Ako njegov auto ne bude imao tehničkih problema i prođe prvi zavoj, onda ima titulu u džepu.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Rosberg#Villeneuve

Komentiraj