Slobodno navedite samo kratku listu najdražih imena ukoliko vam se ne da ulaziti u dubioze, ali naravno poželjno je da napišete i malo opširnija obrazloženja zašto vam se pojedini vozač toliko sviđa.
Moja lista:
1. Charles Leclerc
Nakon heroja iz djetinjstva Schumachera, dugo nisam imao vozača kojega sam baš direktno imao potrebu simpatizirati na gridu. Pojavom Charlesa u F2, impresionirao me sa svojim talentom, vozačkim vještinama, refleksima i činjenici da je vozač Ferrari Academyja što mi je oko njega stvorilo sliku "spasitelja" koji će vratiti staru slavu Ferrariju. Nešto u stilu termina koji će Vanzini posije sažeti u pojmu "il predestinato". Također mi se svidjelo što je iz Monaka, koja mi je najdraža utrka i grad-država iz koje imam predivne uspomene iz vlastitog života. Uz to je brat Mediteranac

2. Michael Schumacher
Heroj iz djetinjstva, kao što vrijedi i za mnoge ovdje zbog njega smo postali fanovi ovog sporta i Ferrarija.
3. Ayrton Senna
Netko koga sam volio mrziti kad sam bio mlađi i nisam bio toliko upoznat s njegovom karijerom i životom. S vremenom sam postao ogroman ljubitelj njegove vozačkog umijeća, strasti, gladi za utrkivanjem i bivanjem najboljim. Velik čovjek, vozač i karakter.
4. Jim Clark
Na temelju nekih arhivskih snimaka, dokumentaraca i impresivne statistike postao sam veliki advokat i ljubitelj ovog vozača. Šteta za preranu smrt, smatram ga među 5 najboljih vozača u povijesti.
5. Gilles Villeneuve
Čista vozačka romantika. Spreman da dade sve na stazi, pa i više od toga za koju tisučinku na štoperici.
Honorable mentions: Fangio, Lauda, Massa