Sutra ujutro u 08:00 sati kreće predsezonsko testiranje, na rasporedu je trodnevni test na stazi Sakhir.
Za razliku od prethodnih sezona, Bahrein neće također biti mjesto otvaranje sezone, koje će se umjesto toga održati u Australiji u nedjelju 16. ožujka.
Akcija na stazi počinje svakim danom od 08:00 sati do 17:00 sati uz jednosatnu pauzu za ručak između 12:00-13:00.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Inače, jeste primjetili novu grafiku? Ona koja je bila do 2021. mi je bila daleko oku ugodnija. I ona ranija, oko 2015., je bila jako dobra.
Ove dvije novije mi nikako nisu sjele.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
Osella je napisao/la: 26.02.2025., 12:55
Dobar početak testiranja. Forza Antonelli!
Inače, jeste primjetili novu grafiku? Ona koja je bila do 2021. mi je bila daleko oku ugodnija. I ona ranija, oko 2015., je bila jako dobra.
Ove dvije novije mi nikako nisu sjele.
Nisam mogao izbjeci konstantne neispravnosti s time tko je u boksu, a tko na stazi, ali mislim da nece trebati puno da se naviknemo. Meni osobno i dalje fali ona grafika s pocetka 2010-ih.
Gledam ovu fotku vozaca za ovu skolsku godinu. Od stare garde ostali samo Alonso, Hamilton i ajmo ugurati Hulka.
Ova dvojica su vozili protiv Trullija, Coultarda, Heidfeld, Webber, Raikkonen, Kubica, Kovalainen i naravno Vettel i braca Schumacher itd. Strasno kako je vrijeme brzo proslo.
BTW, na ovom grupnjaku iznad Karlito fino zauzeo centralnu, i to još stojeću, poziciju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”