Udaljenost do prvog zavoja: 579 m
Apsolutni rekord kruga (sa šikanom): 1:16.741 Lewis Hamilton, q3, 2021.
Apsolutni rekord kruga (bez šikane): 1:12.272 Max Verstappen, q3, 2023.
Opet bi moglo biti kiše
Satnica:
Petak:
FP1 - 13:30
FP2 - 17:00
Subota:
FP3 - 12:30
Q - 16:00
Nedjelja:
R - 15:00
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Tu je Alonso uzeo zadnju pobjedu .. 2013
Kontam bit ce vruce, pase crvenima, mozda i tri ulaska u box kad ono relativno ok temperature, jedino ta kisa koja je najavljena za nedjelju..
CrashOverride je napisao/la: 20.06.2024., 13:17
Tu je Alonso uzeo zadnju pobjedu .. 2013
Kontam bit ce vruce, pase crvenima, mozda i tri ulaska u box kad ono relativno ok temperature, jedino ta kisa koja je najavljena za nedjelju..
Na dan utrke će biti 22 stupnjeva, a ujotro pre trke padaće kiša. Tako da od crvenih neće biti nešto ...osim ako ne proradi novi pod pa da se gume bolje zagrevaju
Aston po obicaju jos jednom izdominirao s “performance” nadogradnjama. Nikad nisam gledao tim koji toliko novaca trosi, a pojma nema sto radi. Alpine se vraca na svoju standardnu poziciju u midfield, a top 4 lagano odlazi u klasicnu formaciju gdje su miljama daleko ispred ostatka grida. Bit ce zanimljiva utrka izmedu njih sutra.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Prva četvorka na trećem treningu je unutar 0.074 sekunde.
Inače, kontakt na kraju treninga između Norrisa i Leclerca. Imao je Charles dovoljno prostora za proći tako da mislim da je krivica na njemu. Vidjet ćemo što će reći suci...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
Osella je napisao/la: 22.06.2024., 13:38
Evo i videa incidenta. Definitivno je ovo greška Leclerca.
Lando se maknuo u stranu i usporio. Stvarno mi nije jasno što je Čarli pizdio.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
5-6, kakvo razočarenje
Još i ova dvojica ispred
Ajd, valjda je šta bolje što se tiče long runa
Čestitke Landu
Extaza kod komentatora (Lando ispred Maxa, druga dvojica Britanaca ispred Ferrarija)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.