zekohonda je napisao/la: 06.03.2024., 11:45
zahvaljujem na otvaranju i molim za ispravak cijele satnice. ne znam koju utrku si kopiro, ali ovo nije jeddah.
Pa i na f1.com piše da su kvale. i utrka u 18.00h.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
George Russell: Any team wants to have the best driver possible, and currently, he is the best driver on the grid, but it's on there side and Red Bull's side, and it is none of our business what is going on there side.
George Russell: "If any team had a chance to sign Max they'd be 100% taking it."
How would you feel in Max joined Mercedes?
George Russell: "I welcome anybody. I welcome a challenge."
Spreman je za izazov vraga, u Singapuru je puko ko kokica nema mi taj Đorđe killer instinct ko Hamiđa, Ferdo i Maxonja, barem mi tako djeluje spram prošle sezone.
Zao mi je Carlitosa i nadam se da ce se brzo vratiti.
Da su zvali Giovinazzija ili Lucu Badoera momentalno bih prestao navijati za njih.
Bas me zanima kako ce se mali snaci
Šteta za Karlita.
Brz oporavak.
Od Mede očekujem, ako ne bude problema, Top 10.
Sretno mu bilo!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Iceman je napisao/la: 08.03.2024., 12:25
Da su zvali Giovinazzija ili Lucu Badoera momentalno bih prestao navijati za njih.
Di si Badoera izvukao jos imam traume 2009 na Spa
ALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".
dmj je napisao/la: 08.03.2024., 13:01
Baš me čudi da su uzeli njega, umjesto da usred Saudijske Arabije daju priliku Rusu s izraelskim državljanstvom...
Vozio je prošli vikend, nedaleko odatle, u Qataru.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Iceman je napisao/la: 08.03.2024., 12:25
Ni Fisico nije bolje prošao kad je uskočio u Ferrari iz Force Indije kao zamjena Fo'šo Massi
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ