Pozdrav svima

🙋‍♂️🙋 Ako ste novi na forumu bilo bi ljubazno da nam se predstavite s par riječi.

RashF
Karting
Karting
S nama već: 1 god 3 mj
Pozdrav svima, Moje ime je Rash i zadovoljstvo mi je pridružiti se ovom forumu. Ovdje sam željan učiti i biti u tijeku s temama koje me zanimaju. Jako me zanima saznati više o iskustvima i stajalištima drugih članova, sudjelovati i primati praktične savjete od zajednice. Čvrsto vjerujem u razmjenu ideja i nadam se da ću doprinijeti nečim vrijednim grupi, kao i naučiti puno od svih vas.

Srdačan pozdrav, Rash!

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Pozdrav kolega :cheer:
Primljeni ste na poziciju nižeg forumskog filozofa. Ukoliko se iskažete na tom polju moguć je napredak na poziciju seniorskog forumskog filozofa :zubo:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Pozdrav. Gdje si biJo '91. ?
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Dobrodošao
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Zvuči kao ai.
Kad je glavno pitanje već postavljeno, postvaljam dva nebitna: od kad pratiš F1 i za koga navijač?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
zekohonda je napisao/la: 05.03.2024., 19:40 Zvuči kao ai.
Kad je glavno pitanje već postavljeno, postvaljam dva nebitna: od kad pratiš F1 i za koga navijač?
Hehe, fakat

Još da si mogao postaviti box gdje trebaš staviti kvačicu za "I am human" :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dobrodošao Rash! :pivo:
Drago nam je što si nam se pridružio. Slobodno istražuj forum i pridruži se razgovorima. Nadamo se da ćeš uživati u svemu što forum ima da ponudi!

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god
Navija za: Ferrari, Leclerc
Dobrodošao :pivo:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡