hattrick, šta kažeš?

Inače, šta mislite o njegovoj tvrdnji o Vettelu kao vrhunskom test-razvojem vozačem i kako je on bio dosta zaslužan za uspjehe Red Bulla?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SxP2_NBfeDI[/youtube]
Ništa novo u državi DanskojLady je napisao/la:Evo nam kratke analize našeg dragog Jergovića.....
hattrick, šta kažeš?![]()
Inače, šta mislite o njegovoj tvrdnji o Vettelu kao vrhunskom test-razvojem vozačem i kako je on bio dosta zaslužan za uspjehe Red Bulla?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SxP2_NBfeDI[/youtube]
Dosadna, predvidiva... Molim F1 da pod hitno promeni pravila sto se tice bolida i motora kako bi do izrazaja mogao doci vozac kao sto je primerice u NASCAR-u. Ali znam da to veliki timovi ne zele-oni bi najsrecniji bili kad bi imali sezone poput ove Mercedesove a to nije zdravo za sport, to je pogresno stajaliste zato i sve manje ljudi gleda treba se dozvati pameti.Lady je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi svatko od nas napisao nešto po čemu će posebno pamtit sezonu 2015.......
Mr.Spaceguy je napisao/la:Nikada lošija sezona. Vettelova dominacija je nula naspram Hamiltonove. Zvuk bolida previse generican, konkurencija ne postoji. Mercedesova 1,2 taktika. Hamiltonova lakoca osvajanja naslova. Uz 2014, jedna od najgorih sezona koje sam ja gledao.
Da, je, pogotovo kad je ekipa bila dominantna, a jedan vozač je bio vječiti broj 2, pa tako i kad je zasluženo trebao pobjedit, nije......vlado je napisao/la:Mr.Spaceguy je napisao/la:Nikada lošija sezona. Vettelova dominacija je nula naspram Hamiltonove. Zvuk bolida previse generican, konkurencija ne postoji. Mercedesova 1,2 taktika. Hamiltonova lakoca osvajanja naslova. Uz 2014, jedna od najgorih sezona koje sam ja gledao.
Kada je rijec o dominacji bilo je daleko uvjerljivijih osvajanja titula. A to da je Lewis osvojio prosle dvije sa lakocom je preterivanje.
OK, onda mi odgovori na ovo pitanje: šta bi bilo ove godine da je Red Bull toliko napredovao kao Ferrari? Odnosno, da je Renault napredovao kao Ferrari?Slavenowsky je napisao/la:
Onda Ferrari 2004 ima strasnu dominaciju, ali konkurencija nije bila ogranicena pravilnicima, vec svojim idejama, a 2015 je samo preslikana 2014, sa zamjenjenim ulogama gdje je Ferrari zamjenio RBR u pobjedama, do duse Ferrari je mnogo napredovao, ali suvise je daleko da se bori za titulu!