Dakle ovako, prodajem svoj darovni voucher u iznosu od 212€ po cijeni od 190€. Nažalost ne mogu niže od toga, a ipak je neka ušteda novom vlasniku...
Voucher je sa stranice Motorsport Tickets tako da je upotrebljiv i za druge kategorije motorsporta osim meni najdraže Formule 1, poput Moto GP-a, WEC-a, DTM-a, WRC-a, ENDURANCEA (Isle of Man TT je za 2023. rasprodan). Voucher trenutno vrijedi do 3. siječnja 2023., ali naravno postoji mogućnost produljenja jer su mi ga bili već produljivali. U nastavku slijedi moje iskustvo ovogodišnje Monze, savjeti i općenito dojam, a ako vam se to ne čita, moj kontakt telefon je 097 613 1997 - Dominik.
Naime dogodilo mi se baš sr*nje jer sam ja na toj stranici u 12. mjesecu 2019. kupio karte za General Admission za F1 Veliku Nagradu Italije u Monzi 2020. Da, dobro ste me razumijeli, u 12. mjesecu 2019.! Ponekad zbilja vjerujem da nisam uzimao te karte, svijet ni ne bi bio pogođen tom velikom korona predstavom. 2020. su utrku kompletno zatvorili za gledateljstvo, a 2021. je moglo samo talijansko stanovništvo biti na utrci uživo. Stoga je moja prilika preostala za 2022. i to sam odlučio da tu utrku definitivno moram otići pogledati prije nego li se cijeli grid izmijeni s vozačima koje volim s onim klincima koje niti ne poznajem. I dobro sam napravio, s obzirom da moj najdraži Vettel odlazi u mirovinu.
Međutim, po završetku utrke u Imoli, znao sam da je samo pitanje vremena kada će pustiti u prodaju Monzu. I bio sam u pravu, nekoliko dana poslije zbilja jesu bile puštene ulaznice. Međutim, u roku od dva dana su na stranici Motorsport Tickets te karte bile rasprodane za General Admission! Planule su. Ili se barem tako činilo... Ono što se dogodilo je da su ljudi navalili kao ludi i organizatori su ih na kratko makli iz prodaje kako bi korigirali cijene. Međutim kako ja to nisam znao, požurio sam na službenu stranicu od F1 sljedeći dan kako bi ih barem tamo kupio. Tako da sam kupio dvije karte General Admissiona, a moj voucher na Motorsport Tickets stranici je ostao neiskorišten... DA BI STVAR BILA GORA, ZA TJEDAN DANA SU SE OPET POJAVILE NA STRANICI MOTORSPORT TICKETS, ČAK I JEFTINIJE NEGO NA SLUŽBENOJ F1 STRANICI. Nisam niti pokušao dobiti povrat novca za slučaj da dok se ja s njima tamo natežem, ponovno ne nestanu.
Podulji je tekst, nažalost ga ne mogu skratiti više od ovoga.

Samo iskustvo u Monzi je za moju prvu utrku u životu bilo predivno. U mjestu Cormano, 20 minuta vožnje autom od staze sam pronašao Bed & Breakfast smještaj za 4 noći u iznosu od samo 2480 kuna. Stvari sam ostavio tamo u nedjelju da ih ne nosim sa sobom na stazu i po završetku utrke otišao po njih. General Admission je koštao 105€ za sva tri dana. Mala je razlika inače između samo jednog dana i sva tri, možda 5 ili 6 eura. U interesu im je da ste tamo više dana jer onda potrošite i nešto novaca na hranu, smještaj i razgledavanje Milana ili nekog drugog mjesta. Da, zvuči čudno, ali onda je bolje vidjeti cijeli vikend petak, subotu, nedjelju nego doći kao padobranac samo jedan dan, osobito ako vam je prvi put kao što je bio meni, gužve su solidne, ali s obzirom da je staza u Monzi u tom ogromnom 688 hektara parku, sama staza ima nekoliko ulaza pa to malo smanji silnu gužvu. Kontrola na ulazu u stazu je ispod prosjeka. To su otprilike djeca između 18 i 23 godine, uz pokojeg odraslog. Uz svu gužvu i silne ljude, samo se skenira karta, ali se nekad ne napravi ni to tako da stvarno me ne vara osjećaj kad kažem da sam s 2 general admission karte mogao unutra uvesti petero ljudi. Naravno ne odmah jedno za drugim, ali u periodu od sat vremena ili dva, jer po izlasku sa staze nema nikakvog skeniranja. Tako da oni ne znaju niti ne vide jeste li još uvijek na stazi ili ste izašli pa se vratili. Sam vikend vrlo dobar, petkom je inače u Monzi Free Friday politika što znači da se i sa general admission kartom može otići sjesti na bilo koju tribinu i gledati 2 slobodna treninga i sve utrke između toga, prije i poslije, jer je cijeli dan na stazi nekakva aktivnost. Ove godine su to iz nekog razloga zabranili, ali kroz te kontrole se prođe bez problema i nitko vas ne dira. Ja sam prvi slobodni trening gledao s tribine na zavoju Parabolica, a drugi slobodni trening s tribine koja gleda na prvu šikanu Prima Variante i malo startno-ciljnog pravca. Pogledi su oba predivni. Kvalifikacije sam pratio isto na Parabolici, ali nedjeljnu utrku kako su sve tribine dobrano bile popunjene s numeriranim mjestima, sam morao pronaći svoje mjesto pod suncem (doslovno) negdje okolo staze. Uspio sam na pravcu prije druge šikane Seconda Variante tako da je i utrka bila gledljiva.
Evo da više ne duljim, trenutno su na prodaju karte za Austriju i Mađarsku 2023., ako netko planira ići, slobodno mi se javite porukom (viber, whatsapp) ili pozivom na 097 613 1997.