Na Areni ?

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

hesketh308
Karting
Karting
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: McL
Čuo neko nešto da će prijenosa biti i na Areni ?

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Neće.
Sportklub ima prenose za F1, Arena za DTM i WRC. SK je nedavno produžio ugovor za F1, nogometne lige itd. a Arena drži Ligu prvaka, Ligu Europe, NFL, i nema ni blizu budžet koliki ima SK...

Kad smo već kod tga, ako imate srpski SK, noćas u pola 2 studio, najava sezone, i uživo FP1 i FP2...
Obrigado Felipe

hesketh308
Karting
Karting
Navija za: McL
Čni se da ipak hoće na novom Arena 5...
Nemam srpski SK ali mi baš nije prviše žao zbog toga. Sumnjam da tamo netko ima pojma...

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
Ja sam na Bnet-u i imam SK 1-6. Na programskom vodiču je bila navedena utrka u 6:00 ali me je dočekala poruka NEMA SIGNALA kontaktirajte operatera. Kasnije tijekom dana je bilo signala i programa, pa rekoh kud baš za vrijeme utrke. Sad ne znam da li Bnet ima prava za F1 pa da su prekinuli signal za taj program, zna li tko?
Radi se o SK4.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Domaći prijenos znam škicnuti preko MaxToGo na MaxGP-u, no ove subote su ga ukinuli.. te sam kasno skužio da prijenos pokazuju preko novog Arenasport 5 (obični i HD). Jbga.. a baš sam htjeo pogledati kvale koje komentira Vetma. Kako kažu, uvjek postoji drugi put, samo se nadam da ima cijelo sezonski ugovor na tom komentatorskom mjestu, kako bi mogao ispeći novi zanat. ;)
Bravo Ante!! :thumbs: :zelenazastava:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

crvenokosa21
Karting
Karting
Hatt, kaj se i to mora plačat? Imam maxtv :prcnjau:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 7 mj
Kontakt:
hattrick je napisao/la: Jbga.. a baš sam htjeo pogledati kvale koje komentira Vetma. Kako kažu, uvjek postoji drugi put, samo se nadam da ima cijelo sezonski ugovor na tom komentatorskom mjestu, kako bi mogao ispeći novi zanat. ;)
Bravo Ante!! :thumbs: :zelenazastava:
Ne komentiram kvale nego treninge. A možeš se uključiti na Maleziju pa poslušati. :)

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Budem, budem.. :D

Crvenokosa, mislim da moraš imati Sport paket, barem što se tiče MaxToGo, jer ja inače preko bakrene žice imam H1 koji su kudikamo povoljniji od MaxL paketa.
To je sve što ti smijem reći... :mrgreen:

crvenokosa21
Karting
Karting
hmm da, znači maxL i mogu mirno gledat ili se i dalje družim sa Slovencima? :mrgreen:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
mislim da svejedno moraš imati sport plus paket.. pa odi si na t-com stranicu i vidi što ti nude, a još bolje nazoveš 08009000 i pitaš službu.

Osobno gledam preko strima.. Sky ili BBC.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ovo što kaže Felipe nije točno. Sportklub ima prava za teritorij Srbije i F1 neće biti dostupna u paketu Sportkluba u Hrvatskoj - zato se pojavljuje zamračenje.

A što se tiče HR, kao i prošle sezone kada je Formula 1 bila dostupna hrvatskim gledateljima na MAX TV-u u sklopu MAX GP kanala (koji u sebi ima i F2, F3, WTCC, WRC ), i ove sezone F1 je ekskluzivno u ponudi MAX TV-a. Od ove sezone dostupna je korisnicima Sportskog + paketa koji mogu pratiti sve - slobodne treninge, kvalifikacije i utrku na Arenasport 5 kanalu, a paralelno mogu gledati i na MAX GP kanalu. Uoči svake utrke, na Arenasport 1 kanalu, kojeg imaju svi pretplatnici osnovnog MAX GP paketa, emitira se emisija Studio F1.

Za one koji ne žele (ili ne mogu) kupiti cijeli Sportski + paket (uz F1 tu su i MAX TV Prva liga, sve lige petice, liga prvaka i euroliga), otvorena je mogućnost Pay per Day - dnevni pas za gledanje na match.tportal.hr. Svi vi koji se mislite bi li uzeli Sportski + paket, evo informacija da je HT otkupio prava i za sljedeću sezonu. ;)

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Sori, nisam znao, mislio sam da i SK.hr ima prava za F1 pošto ima i matični. Imam 3 srpska Sportkluba, hrvatski i slovenski i sve što je na srpskom SK1 ima i na vašem i na slovenskom, pa sam mislio isto i za F1.
Obrigado Felipe

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
@avetma jer moguce kupit cijeli vikend (pay per weekend lol ), ovako na jedan dan mi nema smisla, isto tako ako se hoce npr pogledat kvalifikacije ili treninge, dal se i onda placa isti iznos ko i utrka na taj dan?
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Cijene i mogućnosti gledanja F1 su najisplativije kupnjom sportskog plus paketa koji košta 81,31 kn mjesečno. Sportski + ima jos hrpu toga, to pogledaj na njihovom webu.

Osim kupovinom sportskog paketa korisnici mogu kupiti pojedinačno po danima:

Petak – trening 1 i trening 2 = 10,00 Kn

Subota – trening 3 i kvalifikacije = 15 Kn

Nedjelja – utrka = 30 Kn

I to kao PPD event na IPTV platformi. Osim ovoga načina svim ljubiteljima F1 dakle i onima koji nisu korisnici MAXtv-a match.tportal.hr nudi mogućnost gledanje evenata u subotu i nedjelju po jedinstvenoj cijeni od 40 Kn.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Malo sam gledao raspored za vikend na Max GP-u pa imam par pitanja za naše insajdere (komentatore) :) :

1. Vidim da je u nedjelju prije Studija F1 nekakav magazin, može li se saznati nešto više?
2. Što je sa GP2 i FE? Ne vidim u rasporedu prijenos prve utrke GP2 sutra ujutro, kao niti sprint utrku u subotu. Također, ne vidim ništa od FE na programu. I prošli i ovaj vikend su se te klase poklapale u subotu pa je dvojka bila uživo, FE u snimci, ali sad nema ništa od tih klasa.

Unaprijed zahvaljujem :)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡