F1 2021 game
-
FernandoMclaren
- Karting
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Igra li itko? Kakvi su dojmovi?
Ove godine uveden je novi mod igre Braking point u kojem igrate kao mladi vozac koji dolazi u F1 i dobiva iskusnog timskog kolegu.
Igra je trenutno snizena za 25% na Steamu, osnovna verzija je sada 45 eura.
Ove godine uveden je novi mod igre Braking point u kojem igrate kao mladi vozac koji dolazi u F1 i dobiva iskusnog timskog kolegu.
Igra je trenutno snizena za 25% na Steamu, osnovna verzija je sada 45 eura.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Nisam igrao. Ali citam opet gluposti od strane developera. Da neke perfomanse bolida u igri opce nemaju veze sa stvarnim stanjem. I da ce uskoro izaci update povodom toga ,ali ce taj update dobiti samo nekolicina esprot igraca 

-
FernandoMclaren
- Karting
Istina, performanse bolida u međusobnom odnosu nisu skoro pa ni slične. Npr. Mercedes je daleko jači od Red Bulla, a njima su blizu McLaren i Aston Martin koji je nerealno jak. Williams je slabiji od Haasa.. I ocjene vozača su također dosta upitne i ima puno nelogičnosti.
Najavili su i da će dodati Imolu, Algarve i Jeddah, ali ako im treba ovoliko za ispravke ocjena i performansi onda ćemo se načekat za nove staze.
AI vozača je sada dosta agresivniji te se mogu imati zanimljive borbe s njima.
Najavili su i da će dodati Imolu, Algarve i Jeddah, ali ako im treba ovoliko za ispravke ocjena i performansi onda ćemo se načekat za nove staze.
AI vozača je sada dosta agresivniji te se mogu imati zanimljive borbe s njima.
-
SKImperator
- Karting
- S nama već: 4 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Vettel
To je zato što se omjeri snaga u igrici postavljaju u odnosu na poredak prethodne sezone. Moguće da će sa nekim updateom staviti trenutne omjere snaga.
Što se tiče same igre i gameplaya, ja bih rekao da je korektna. Pazite na rubnicima jer dosta kažnjavaju. Mulfiplayer može biti dosta bolji. Singleplayer odličan.
Što se tiče same igre i gameplaya, ja bih rekao da je korektna. Pazite na rubnicima jer dosta kažnjavaju. Mulfiplayer može biti dosta bolji. Singleplayer odličan.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Pitanje.
Dakle po prvi puta ikad igram online F1. Igramo ja i kolega u serveru sa 15-20 ljudi.
Utrukujem se fer, ostavljam mjesta, ne izbacujem ljude iz utrka, ono... vozim kako se spada pa makar i završio koje mjesto niže.
Međutim debilima je fora brake testanje ili namjerno zakucavanje nakon što ih prođeš na pošten i fer način. Satru mi prednje krilo, a zna se dogoditi i da nema kazne. 4 od 6 utrka isti problem.
Ima li kakvih načina da se takvi vozači kickaju, banaju, bilo što? To je toliko toksičan online da je to strašno.
Dakle po prvi puta ikad igram online F1. Igramo ja i kolega u serveru sa 15-20 ljudi.
Utrukujem se fer, ostavljam mjesta, ne izbacujem ljude iz utrka, ono... vozim kako se spada pa makar i završio koje mjesto niže.
Međutim debilima je fora brake testanje ili namjerno zakucavanje nakon što ih prođeš na pošten i fer način. Satru mi prednje krilo, a zna se dogoditi i da nema kazne. 4 od 6 utrka isti problem.
Ima li kakvih načina da se takvi vozači kickaju, banaju, bilo što? To je toliko toksičan online da je to strašno.

-
FernandoMclaren
- Karting
Ma to je klasika za otvorene online utrke. Pogotovo one od 5 krugova.
Imam prijedlog da ako nas ima na portalu zainteresiranih možemo se dogovorit za neki termin, napravimo svoj room i odvozimo par utrka pa i onih od 5 krugova za početak ili kako se dogovorimo.
Imam prijedlog da ako nas ima na portalu zainteresiranih možemo se dogovorit za neki termin, napravimo svoj room i odvozimo par utrka pa i onih od 5 krugova za početak ili kako se dogovorimo.
-
FernandoMclaren
- Karting
Onda tko je zainteresiran neka se ovdje javi pa ćemo vidjeti koliko nas ima i šta dalje.
-
FernandoMclaren
- Karting
Jao crossplay mi nije ni pao na pamet
. Koliko vidim nije podržan. Može samo ps4 i ps5 međusobno, isto i za Xbox vrijedi.
Ja sam na PC-u.

Ja sam na PC-u.