Najbolja utrka uz najbolji komentar
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h7mhFTAJvxA[/youtube]
Na početku nisam ni pomislio da će biti ovako uzbudljivo. I staza je sami vrh. Svaka čast onome ko je ovo napravio.
Hehe, super. Probijanje kroz poredak mi je najjače i onda još odvajanje od pratitelja pred sam kraj.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
senja je napisao/la:Narančasta je nešto ko Mercedes. Na početku ubjedljivo prva, onda padne na kraj poretka. Ali toliko je dominantna da ih opet sve podere do kraja
Nisam htio spoilat za narandžastu, tj. da otkrivam boju, ali već kad si ti pomenuo da i ja dodam, da je ono na kraju nešto kao Rosberg, sa najbržim krugom u zadnjem krugu trke.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Stavili ste krivu verziju... Ima jedna F1 verzija. Sad je nikako nemogu naći na netu. Uglavnom isto te na početku pita da izabereš ne boju nego tim (Force India- narančasta, Ferrari - Crvena, Red Bull- plava, Mercedes- zelena i Renault-žuta)
Uglavnom odabrao sam FI jer je bila na pole positionu, no na kraju usprkos lošem periodu u utrci na kraju nisam požalio
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
senja je napisao/la:Narančasta je nešto ko Mercedes. Na početku ubjedljivo prva, onda padne na kraj poretka. Ali toliko je dominantna da ih opet sve podere do kraja
Nisam htio spoilat za narandžastu, tj. da otkrivam boju, ali već kad si ti pomenuo da i ja dodam, da je ono na kraju nešto kao Rosberg, sa najbržim krugom u zadnjem krugu trke.
Haha, izvinjavam se ako sam nekom pokvario ugođaj. Ali ima još dramatičnih utrka od istog autora: https://www.youtube.com/user/jelleknikkers Samo bez Ozzyjevog komentara.
Ja sam se pravo naložio