Top Gear
Televizija (film, serije), glazba, mediji...
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Već godinama najgledanija emisija o automobilima. Miks zezancije i super-automobila, postava Clarkson, Hammond i May, bez dlake na jeziku, tjedno prikupe oko 350 milijuna gledatelja u 170 zemalja. U tijeku je 22 sezona.
[ link do slike ]
Evo i tabela F1 vozača:
Daniel Ricciardo 1:42.2
Lewis Hamilton 1.42.9
Mark Webber 1.43.1
Sebastian Vettel 1.44.0
Rubens Barichello 1.44.3
The Stig (ll) 1.44.4
Nigel Mansell 1.44.6
Lewis Hamilton 1.44.7 (w)
Jenson Button 1.44.7 (w)
The Stig (l) 1.46.1
Damon Hill 1.46.3
Mark Webber 1.47.1 (w)
[ link do slike ]
Evo i tabela F1 vozača:
Daniel Ricciardo 1:42.2
Lewis Hamilton 1.42.9
Mark Webber 1.43.1
Sebastian Vettel 1.44.0
Rubens Barichello 1.44.3
The Stig (ll) 1.44.4
Nigel Mansell 1.44.6
Lewis Hamilton 1.44.7 (w)
Jenson Button 1.44.7 (w)
The Stig (l) 1.46.1
Damon Hill 1.46.3
Mark Webber 1.47.1 (w)
Obrigado Felipe
- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Večeras u 20:00 na HTV2 Top Gear, odlična epizoda, neće požaliti ako pogledate. 
Još ima intervju s Hamiltonom i njegov krug...
Inače, objavljeno je Chris Evans mjenja Clarksona. Sumnjam da će biti TG biti kao prije...

Još ima intervju s Hamiltonom i njegov krug...
Inače, objavljeno je Chris Evans mjenja Clarksona. Sumnjam da će biti TG biti kao prije...

Obrigado Felipe
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Zapravo bio je Best of...
Bez Hamiltona, ali i dalje odlicna epizoda
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Bez Hamiltona, ali i dalje odlicna epizoda
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:

Jeremy Clarkson confirms he will host a new car show and will be joined by former 'Top Gear' mates
http://www.businessinsider.com/jeremy-c ... z3dxtaBRIQ
Obrigado Felipe
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Na HRT1 je odlična epizoda Top Geara kada se trojac takmiči sa ambulantnim autima. Plakao sam od smijeha kad je Clarkson morao raditi prvi zadatak.
Ovu nisam gledao ranije.
Gostovao je Ricci i postavio najbolje vrijeme. Na pitanje nekog lika iz publike "Kako je gledati Lewisu u leđa?", samo mu je podigao srednji prst.
A pošto je emisija emitovana prije početka sezone, smiješno mi je zvučala i Riccijeva izjava kako će do Australije stići Mercedes.
Ovu nisam gledao ranije.
Gostovao je Ricci i postavio najbolje vrijeme. Na pitanje nekog lika iz publike "Kako je gledati Lewisu u leđa?", samo mu je podigao srednji prst.
A pošto je emisija emitovana prije početka sezone, smiješno mi je zvučala i Riccijeva izjava kako će do Australije stići Mercedes.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Opa, otkud HRTu posljednja, 22. sezona
Mora da BBC prodaje prava za male pare otkako je sve propalo.

Mora da BBC prodaje prava za male pare otkako je sve propalo.
Obrigado Felipe
- Ferrari1345
- Formula 1
Sad si se sjetio napisat da je ta epizoda. Sad je ionako gotovo

Top gear je prošle godine bio u hrvatskoj, dal je zbog toga HRT dobio popust ili je jednostavno narasla gledanost, tko ce ga znati.... Sigurno nisu kupili bezveze da razvesele svoje preplatnike...
A do tad smo friško gledali epizode iz 2002, što zapravo i nije bilo tako loše s obzirom da su svi auti u emisiji već bili itekako pristupačni za današnja vremena

Top gear je prošle godine bio u hrvatskoj, dal je zbog toga HRT dobio popust ili je jednostavno narasla gledanost, tko ce ga znati.... Sigurno nisu kupili bezveze da razvesele svoje preplatnike...
A do tad smo friško gledali epizode iz 2002, što zapravo i nije bilo tako loše s obzirom da su svi auti u emisiji već bili itekako pristupačni za današnja vremena

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- vlado Verified
- Formula 1
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dGEd6ZmwZ7Q[/youtube]
Jedva cekam da vidim kako ce novi show izgledati.

Jedva cekam da vidim kako ce novi show izgledati.
No!
- Frantic
- Formula 1
Jbga, vidi ima li kakva repriza večeras.Ferrari1345 je napisao/la:Sad si se sjetio napisat da je ta epizoda. Sad je ionako gotovo![]()

Ja sam slučajno šaltao kablovsku i naletio na TG.
Profulao sam prvih 5-6min.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Slavenowsky
- Formula 1
Top Gear ekipa
[ link do slike ]
Ovo ce mi licit kao nastavak Two and a half men bez Charlea, tako i Top Gear bez trojke jednostavno nije to - to...
[ link do slike ]
Ovo ce mi licit kao nastavak Two and a half men bez Charlea, tako i Top Gear bez trojke jednostavno nije to - to...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Frantic
- Formula 1
Priča se da Evans uveliko radi 3.14zdarije, neki producent je napustio ekipu zbog njega, kao i scenarista. Navodno je i otkrio i datum emitovanja prve nove epizode.
A imao je i "ozbiljno" povraćanje nakon što ga je Sabine Schmitz malo "provozala" na stazi u Montereyu u Californiji u Audiju R8 V10
http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/chri ... ck-7197150
A imao je i "ozbiljno" povraćanje nakon što ga je Sabine Schmitz malo "provozala" na stazi u Montereyu u Californiji u Audiju R8 V10

http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/chri ... ck-7197150
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari1345
- Formula 1

- Slavenowsky
- Formula 1

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:

https://twitter.com/jamesbirchall97/status/697739967582375936 https://twitter.com/anghelides/status/697722812308574208 https://twitter.com/deanlaccohee/status/697716953641840641 https://twitter.com/6footnewt/status/695307746908991488
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Ferrari1345
- Formula 1
Iako Stig ne pokazuje emocije, na ovoj slici se jasno vidi da ne želi biti dio ovog tima 

- Frantic
- Formula 1
ahahahahahaFerrari1345 je napisao/la:Iako Stig ne pokazuje emocije, na ovoj slici se jasno vidi da ne želi biti dio ovog tima

odlična
Što se tiče slika najjača je ona "Prijatelji", a nije loše ni cerekanje
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ne razumijem, zašto negodovanje? Top Gear se polako okreće korijenima iz '80-ih i '90-ih, kažem polako, jer neće napraviti skok na dosadnu emisiju o automobilima. Sprdnju od emisije na kakvu smo navikli i koju smo zavoljeli ćemo gledati na Amazonu, a na BBC-ju će biti nešto ozbiljnija situacija. Tolika postava ukazuje na veliku raznovrsnost sadržaja. Evans će tu biti vjerojatno samo da najavljuje priloge, i ako bude intervjua s poznatima, on će ih obavljati. Rory Reid, Sabine Schmitz i Chris Harris će vjerojatno voziti automobila i raditi testove, čemu se radujem, posebno Harrisovim testovima, a ako je netko čuo i vidio djela Reida, zna da je lik opaljen i da je teški zajebant, što se toga tiče, ne brinite.
Matt je tu da pravi društvo Evansu u sprdnjama, i možda pročavrljaju koju pametnu o autima.
Za Eddija ne znam koliko se razumije u automobile, ali možda će on imati neku svoju sekciju o F1, tko zna. Ili je jednostavno bio očajan da ostane na BBC-ju, pa daj šta daš.

Za Eddija ne znam koliko se razumije u automobile, ali možda će on imati neku svoju sekciju o F1, tko zna. Ili je jednostavno bio očajan da ostane na BBC-ju, pa daj šta daš.
Obrigado Felipe
- Ferrari1345
- Formula 1
Ja mislim da je edijev angažman u međuostalom da nas informira o svijetu F1 i svemu oko njega. Ne bi rekao da ljudi neguduju ali pod imenom Top Gear (uk) se podrazumijeva onaj šhow koji smo gledali zadnjih 10 godina i koji je "simbol" ove serije. Zato je ova potencijalna "ozbiljnost" nekakvo skretanje teme i za to ljudi negudju. Postava mi je isto malo čudna (nisu to baš ljudi koji se tolko razumiju u aute)... Pravi primjer je Joey, koji je jedan običan glumac i amerikanac i koji se ne razumije (barem ja tako tvrdim) u automobile. On je samo tu zbog svoje poznatosti. Što se tiče Eddija, vidim da ljudi isto imaju sumnju pod njim... Ove ostale prvi put čujem tako da nebi znao šta da rečem i zbog čega sam napisao bez komentara...
Ja sam svakako da im se da prilika ali ako to bude imitacija starog Top Geara, žali bože jer se publici neće svidjet...
Vidim netko je stavio usporedbu ove promjene sa "two and half man"... Zanimljivo da je odlaskom charlie-a gledanost bila i dalje ista ako i ne veća tako da ne brinem za slabu gledanost jer vjerujem koliko god ovo i bilo loše da će ljudi gledat (barem 3 godine) a to je uostalom što i produkcijske kuće i žele $€
Ja sam svakako da im se da prilika ali ako to bude imitacija starog Top Geara, žali bože jer se publici neće svidjet...
Vidim netko je stavio usporedbu ove promjene sa "two and half man"... Zanimljivo da je odlaskom charlie-a gledanost bila i dalje ista ako i ne veća tako da ne brinem za slabu gledanost jer vjerujem koliko god ovo i bilo loše da će ljudi gledat (barem 3 godine) a to je uostalom što i produkcijske kuće i žele $€