Za sve vas koji želite igrati, evo F1puls liga ovogodišnjeg predictora Dakle, ako niste dosad igrali - prognozirate poredak za svaku utrku i na temelju toga koliko blizu ste bili realnom rezultatu - dobijete bodove. Pa da se okušamo, evo linka do naše lige
Ja ću ipak pričekati barem FP1 za svoje predviđanje, još nije ni zadnji test gotov, a na FP1 ćemo vjerojatno moći vidjeti pravo stanje stvari (donekle). Prvog i drugog nije teško pogoditi, ali za ostale će biti zeznutije
P.S. Vettelu su za ovo slikanje mogli bar dati neku odjeću koja mu paše, a ne ovu par broja veću
Realno, ovdje ne možeš biti zadovoljan/nezadovoljan, jer utrka je bila takva kava je. Budi zadovoljna što si dobila i tih 50, neki imaju po 30.
Ja sam zadovoljan s rezultatom, 52 bodića.
Explorer je napisao/la:Realno, ovdje ne možeš biti zadovoljan/nezadovoljan, jer utrka je bila takva kava je. Budi zadovoljna što si dobila i tih 50, neki imaju po 30.
I ja sam također imao 32 boda, nakon 105 u Australiji razočaranje, ali rezultati su bili poprilično neočekivani, vjerojatno su svi stavili Mercedese na prva dva mjesta osim optimističnih Vettelovaca kojima se ovaj put posrećilo
A i ti si optimističan, stavio Vettela na 6. mjesto...
Evo nam Kina stiže ubrzo. Kakve su prognoze za tamo?
Ja bih rekao Mercedes će imati veću prednost nad Ferrarijem, dok će Williams malo "vratiti" snagu. McLaren bi trebao biti još malo bolji.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.