F1 Utrke pikula
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Seb
Ima za Formulu E sve oficijelno. Grafike, imena timova, pa čak i komentatori, isti oni koji komentarišu i pravu Formulu E. 
Ima čovjek i drugih takmičenja, uključujući i neoficijelnu F1.
Znaš šta sam još nešto ovako ludo počeo pratiti na Youtube-u? Svjetsko prvenstvo u tetrisu, i to onom sa NES-a. Da vidiš tog uzbđuenja

Ima čovjek i drugih takmičenja, uključujući i neoficijelnu F1.
Znaš šta sam još nešto ovako ludo počeo pratiti na Youtube-u? Svjetsko prvenstvo u tetrisu, i to onom sa NES-a. Da vidiš tog uzbđuenja

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Sjećam se i ja kad je @pastor (čini mi se) nalijepio video trke klikera u pijesku.
Ali ovo iznad je fenomenalno.
Mislim, imaju kvale, zatim trka sa više krugova, grafika, komentatori,.....
Ali ovo iznad je fenomenalno.

Mislim, imaju kvale, zatim trka sa više krugova, grafika, komentatori,.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Što je najgore Mercedes i u utrci klikera dominira, sa prezadnje pozicije na P2, taman preslika stanja u F1 zadnjih 5-6 godina...
Zanimljivo je, nekad imaš osjećaj da se kliker ispred fakat brani od napada i ne da poziciju tako lako xD
Zanimljivo je, nekad imaš osjećaj da se kliker ispred fakat brani od napada i ne da poziciju tako lako xD
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Switcheroo takes placeAlkY je napisao/la:U najmanju ruku fora. Gledas , i tocno skuzis kako se kliker namjesta da ima sta bolji izlaz iz zavoja. I kad mislis da si to sve "zabrijao" , taj kliker bas iz tog zavoja poleti

Prejako kako čovjek napravi od toga sport jbte hahaha
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

-
27Ferrari28
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Hahahaha bas sam si i ja to pomislio.Vettel-Ferrari je napisao/la: 18.07.2020., 08:55 Što je najgore Mercedes i u utrci klikera dominira, sa prezadnje pozicije na P2, taman preslika stanja u F1 zadnjih 5-6 godina...
-
alonso05espana
- Karting
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: Alonsa i Norrisa
Ovo je mrak hahahaha 

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Kod mene frenje, stvarno se svugdje zovu drugačijeAlkY je napisao/la: 18.07.2020., 11:10 BTW
U mom kraju to zovu špekule.
Ali to je rijec , skuzio sam , koja bas ima mali milijun naziva. Ovisi u kojem si kraju![]()