Pozz
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Bok momci, brzinski da se predstavim. Pratim F1 15-tak godina , trenutno ne navijam za nikoga od vozača,a ranije sam najviše navijao za Raikkonena .
Pratim i ostale serije, volim Formulu E,volim WRC,Moto GP, pogledam i Nascar nekad nekad.
Imam 30 godina. Od ostalih sportova volim nogomet,tenis i košarku.
Što se F1 tiče,ne volim dominacije pa mi tako ni LH nije drag,nisam volio ni MS-a, a ni Vettela u Red Bullu.
Tako da,nadam se prestanku dominacije Mercedesa pa makar to značilo da prvaci budu ili Leclerc ili Max Verstappen
Pratim i ostale serije, volim Formulu E,volim WRC,Moto GP, pogledam i Nascar nekad nekad.
Imam 30 godina. Od ostalih sportova volim nogomet,tenis i košarku.
Što se F1 tiče,ne volim dominacije pa mi tako ni LH nije drag,nisam volio ni MS-a, a ni Vettela u Red Bullu.
Tako da,nadam se prestanku dominacije Mercedesa pa makar to značilo da prvaci budu ili Leclerc ili Max Verstappen
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pozdrav @Wehrlein94, dobrodošao! 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Dobrodošao i uživaj! 

Sisu (fin.)
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
pridružujem se dobrodošlici, pascale!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dobrodošao 

- Wehrlein94
- GP3
Rođen dan 90' tako daKrstas je napisao/la: 29.04.2020., 12:14 Pascale đes' bio 91 sotono?
Dobrodosao. Raspisi se i uzivaj![]()

Inače ako se smijem još malo dodatno predstaviti ; onako u početcima sam navijao za McLaren Mercedes i za Coutlharda više nego za Miku,ali kada je Raikkonen stigao u McLaren baš sam jako jako navijao za Kimija i 2005. je godina kada je on morao uzeti naslov.
Schumachera i crvene nikako nisam volio,ali eto kada je Kimi otišao u Ferrari prešao sam i ja u taj "team" ali naslov 2007 mi nije nekako drag kao sezona 2005 jer je očito bilo da je netko usporio Hamiltona u Brazilu,a i Massa je poklonio Brazil Raikkonenu.
Tako da sam tu malo izgubio svoju ekipu do povratka Mercedesa u F1 pa sam otad navijao za Rosberga najviše ,a budući da je Wehrlein Mercedesovo dijete,tako sam i Pascala pratio u DTM-u ,no kasnije se nije snašao u F1,ali još ima nade .
Dakle,moji vozači su Coulthard,Raikkonen,Rosberg,Wehrlein ...
- Wehrlein94
- GP3
haha pa mogu ti reć i da jesmoKrstas je napisao/la: 01.05.2020., 13:52 Ja navijam za Okona, tako da mi bismo morali bit u losim odnosima![]()

- Wehrlein94
- GP3
ExactlyLH44 je napisao/la: 07.05.2020., 11:30 Wehrlein doesn't know where Wehrlein is going, so don't worry about him
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Sviđa mi se ovo razmišljanje, dobrodošaoWehrlein94 je napisao/la: 28.04.2020., 19:37 Tako da,nadam se prestanku dominacije Mercedesa pa makar to značilo da prvaci budu ili Leclerc ili Max Verstappen

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Iako mi nije bas drago kad se takve "trampe" dogadaju , kao da navijac Barce pocne navijati za Real
.
Mada navija za Leclerca , mozda ne i za Ferrari , ali dode na isto jer navija da crveni bolid dobije ( koji vozi Leclerc )
.
Ali svakako dobrodosao i uzivaj

Mada navija za Leclerca , mozda ne i za Ferrari , ali dode na isto jer navija da crveni bolid dobije ( koji vozi Leclerc )

Ali svakako dobrodosao i uzivaj

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Jedno pitanje, vezano za Lotus.Lotus je napisao/la: 24.06.2020., 23:35 Da se predstavim, nisam baš novi, tu sam vec par mjeseci, imam 17 godina (mlada nada), navijao sam za mclaren posebno lewisa dok nije došao Button. Lewisa sam zamrzio te sada navijam za Leclerca.
Navijaš za Lotus iz Colin Chapman ere? Ili iz vremena, kada je Kimi Raikkonen vozio za neChapmanov Lotus?
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run