Pozzdrav,
Stari sam forumaš i još stariji formulaš, no zbog problema sa loginom otvorio sam novi profil.
Veliki štovatelj Michaela Schumacera, danas gledam F1 iz navike, trnaca na startu i nade u bolje sutra.
U ovoj suši od F1 prijavio sam se da mogu razmjeniti mišljenja sa zaljubljenicima u sport.
Ostanite doma i ostanite zdravi.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Dodi napalm je napisao/la: 29.03.2020., 11:08
Pozzdrav,
Stari sam forumaš i još stariji formulaš, no zbog problema sa loginom otvorio sam novi profil.
Veliki štovatelj Michaela Schumacera, danas gledam F1 iz navike, trnaca na startu i nade u bolje sutra.
U ovoj suši od F1 prijavio sam se da mogu razmjeniti mišljenja sa zaljubljenicima u sport.
Ostanite doma i ostanite zdravi.
LP
Dodi napalm.... poznati nick, ali ne mogu se sjetiti, gdje sam to vidio...... čitao..... f1-hr.com forum?
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Alen13ASC je napisao/la: 30.03.2020., 21:23
Dodi Napalm,
Dobro nam došao stari lišče
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run