F1 gaming liga
-
Marigam
- Karting
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Zdravo,
pošto nema utrka došao sam da ideju da organiziramo f1 ligu u igri f1 2019 (ili u nekoj od ranijih ovisi o broju ljudi koji imaju pojedinu igru).
Zanima me koliko bi ljudi bilo zainteresirano za nešto takvoga, ukoliko ste zainteresirani napišite ispod pa ako nas se skupi možemo otvoriti discord server da se dogovorimo u vezi formata, utrka, termina, itd...
pošto nema utrka došao sam da ideju da organiziramo f1 ligu u igri f1 2019 (ili u nekoj od ranijih ovisi o broju ljudi koji imaju pojedinu igru).
Zanima me koliko bi ljudi bilo zainteresirano za nešto takvoga, ukoliko ste zainteresirani napišite ispod pa ako nas se skupi možemo otvoriti discord server da se dogovorimo u vezi formata, utrka, termina, itd...
- Beethoven87
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: najbolje (Senna, Schumi)
@Marigam
Svidja mi se ideja i inicijativa...
Ja sam malo ohladio zadnjih god dana, skoro uopce ne igram.
Ali igru imam, uredno kupio i ne igram
Ali, rado bi se okušao, podruzio malo...
O kojoj platformi govorimo?
Ja sam na PS4...
Svidja mi se ideja i inicijativa...
Ja sam malo ohladio zadnjih god dana, skoro uopce ne igram.
Ali igru imam, uredno kupio i ne igram

Ali, rado bi se okušao, podruzio malo...
O kojoj platformi govorimo?
Ja sam na PS4...
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Svida se i meni ideja. Ali takoder nemam volan , a stvarno mi se neda igrat na tipkovnicu natjecateljske utrke.
Jer kad skreces sa tipkom na tikpokvnici ispada kao da je vozac retardiran od toliko cimanja u stranu
Jer kad skreces sa tipkom na tikpokvnici ispada kao da je vozac retardiran od toliko cimanja u stranu

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja evo probao F1 2019 dok je Free to Play na Steamu. Nije prevelika razlika u vožnji od F1 2017, ali se više osjeti težina bolida.
Zanimljiva ideja, ali i ja nemam volan, pa se bojim da bi bio nekonkurentan na kontroleru ili još gore nekom upropastio utrku zbog gubljenja kontrole nad bolidom, jer nemam još osjećaj potpune kontrole bolida nakon understeera ili oversteera.
Inače, je li postoji crossplay opcija na F1 2019 (da igraju zajedno multiplayer različite platforme tj. PC i konzole)?
Zanimljiva ideja, ali i ja nemam volan, pa se bojim da bi bio nekonkurentan na kontroleru ili još gore nekom upropastio utrku zbog gubljenja kontrole nad bolidom, jer nemam još osjećaj potpune kontrole bolida nakon understeera ili oversteera.
Inače, je li postoji crossplay opcija na F1 2019 (da igraju zajedno multiplayer različite platforme tj. PC i konzole)?
-
Marigam
- Karting
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Isto tako sad igram par dana 2019 (inače 2017 igram) i na početku prvih par krugova nisam mogo skrenut uopće normalno koliko je bolid teži nego na 2017. Moramo se pomirit sa činjenicom da je to f1 online i da je tu najveći cilj preživit prvi zavoj hahahVettel-Ferrari je napisao/la: 16.03.2020., 15:48 Ja evo probao F1 2019 dok je Free to Play na Steamu. Nije prevelika razlika u vožnji od F1 2017, ali se više osjeti težina bolida.
-
mikadin
- Karting
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Red Bull
Ako ste na PC i imate kontroler to vam je super, nema svako volan i to dobar, a na kontroleru nije toliko loše, neke staze su lakše nego na volanu definitivno. Cilj se i zabavit tako da ne mora se sramit doc i sa tipkovnicom ako se necete zabijat 

- scuderia1715
- Karting
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ako se skupi ekipa za ps4 ja sam za. Nemam F1 2019 al kolko sam čuo trenutno je preko ps+ -a na akciji tako da ni to nije problem. A od volana imam G29 .