Isto pitanje za sve ostale, kako ste došli do nadimka i zašto baš taj?

Pogledaj temu "Šta trenutno slušate?"avetma je napisao/la: 11.11.2019., 09:21 Sad pišem hvala Franticu za donaciju i mislim se - je li nadimak po filmu ili ima nešto drugo iza toga?
Isto pitanje za sve ostale, kako ste došli do nadimka i zašto baš taj?![]()
Odličan film sa Harrisonom Fordom i onom plavom ( sexy ) kokom - Emanuelle ( ? ), što se udala za Romana Polanskog - ispravite me ako griješim, neću googlati. I odličan glazbeni hit od Grace Jones - I have seen that face before ( Liber tango ) u filmu.avetma je napisao/la: 11.11.2019., 09:21 Sad pišem hvala Franticu za donaciju i mislim se - je li nadimak po filmu ili ima nešto drugo iza toga?
Slažem se.pigmalion je napisao/la: 11.11.2019., 09:41Odličan film sa Harrisonom Fordom i onom plavom ( sexy ) kokom - Emanuelle ( ? ), što se udala za Romana Polanskog - ispravite me ako griješim, neću googlati. I odličan glazbeni hit od Grace Jones - I have seen that face before ( Liber tango ) u filmu.avetma je napisao/la: 11.11.2019., 09:21 Sad pišem hvala Franticu za donaciju i mislim se - je li nadimak po filmu ili ima nešto drugo iza toga?
Ja sam nadimak uzeo prema old movie ( crno bijeli ) - pigmalion. Naravno, vezano je i za mit iz rimske ( ili grčke ) mitologije.
naglasak je standardni, ništa posebno.avetma je napisao/la: 11.11.2019., 10:20 A jesam ja to krivo zapamtio ili "zeko" stvarno nije naglasak kao kad kažeš mali zec, nego nekako drukčije?![]()
Dali se zekohonda izgovara slicno kao npr. "hipohondar" ?
Nisam ja ni sumnj`o da je nešto tako u pitanjuSarma je napisao/la: 11.11.2019., 13:17 Sarma - nadimak koji dolazi od ekipe nakon izgubljene oklade i 15 sarmiuglavnom došao je naravno kroz čistu zajebanciju
![]()
CrashOverride aka Crash, čovjek koji je prevario sistem. Nadimak mu (ovaj duži) sad itekako ima smislaavetma je napisao/la: 11.11.2019., 12:54 Ne sjećam se više, morat će ti Crash odgovoriti. Nije povezano sa statusom premium donatora, oni od pogodnosti imaju samo kupone za masaže i tako to.![]()
Ista stvar, samo mislim da nemam ni dva-tri komentara na GP1. Nick katastrofa, bezveze što mi je prvo palo napamet, sigurno bi ga pažljivije birao da sam znao da ću tu biti i nakon nekoliko godina.Vettel-Ferrari je napisao/la: 11.11.2019., 12:43 Ja svoj copy paste-o s GP1 portala, ali tamo je bio star svega par mjeseci, a instantno sam ga napustio, al to je priča za ovu temu...
Zar nije to povezano s nalozima koje svi imamo za komentare te za forum. Ja kad pišem komentare nick mi je Alen Šmit a na forumu Alen13ASC.Vettel-Ferrari je napisao/la: 11.11.2019., 12:43 ...
Tema mi se jako sviđa, jer je i mene uvijek zanimalo otkud Franticu taj nadimak.
Crashov sam uvijek povezivao s Crash Bandicoot-om, al' me u zadnje vrijeme interesiralo kako je njemu drugačiji nadimak u komentarima na portalu i tu na forumu. Je l' to neka eksluzivna pogodnost premium donatora ili ja nikad nisam otkrio tu opciju u postavkama profila![]()