Odakle vam nadimak?

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Sad pišem hvala Franticu za donaciju i mislim se - je li nadimak po filmu ili ima nešto drugo iza toga?
Isto pitanje za sve ostale, kako ste došli do nadimka i zašto baš taj? :zubo:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la: 11.11.2019., 09:21 Sad pišem hvala Franticu za donaciju i mislim se - je li nadimak po filmu ili ima nešto drugo iza toga?
Pogledaj temu "Šta trenutno slušate?" :mrgreen:
A u principu nema nikakve dublje pozadine u što se tiče mog nicka na F1Pulsu
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
avetma je napisao/la: 11.11.2019., 09:21 Sad pišem hvala Franticu za donaciju i mislim se - je li nadimak po filmu ili ima nešto drugo iza toga?
Odličan film sa Harrisonom Fordom i onom plavom ( sexy ) kokom - Emanuelle ( ? ), što se udala za Romana Polanskog - ispravite me ako griješim, neću googlati. I odličan glazbeni hit od Grace Jones - I have seen that face before ( Liber tango ) u filmu.

Ja sam nadimak uzeo prema old movie ( crno bijeli ) - pigmalion. Naravno, vezano je i za mit iz rimske ( ili grčke ) mitologije.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Nije neka velika mudrost. Obožavam Pink Floyd i Gilmourove solaže. Comfortably numb, Time, Pigs... nitko nikad to neće nadmašiti :fakjea:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
zeko - od prezimena zečević, moj nadimak.
honda - sve jasno
zekohonda se prvi put spominje početkom ovog milenija kad se nisam mogao sa normalnim ime/prezime kombinacijama registrirat na vip-ov (sadašnji a1) sajt za 20 besplatnih sms-ova. jedini pokušaj koji je uspio je bio sa 'zekohonda' nickom. i onda su ljudima počele stizat poruke od zekahonde...i to su svi zapamtili, a i meni se sviđa... unikatno. :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
A jesam ja to krivo zapamtio ili "zeko" stvarno nije naglasak kao kad kažeš mali zec, nego nekako drukčije? :bonk:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Moj je iz filma Hackers, tamo 90ih... Neam pojma zasto, cinilo mi se zanimljivo i tako gdje god sam se registriro, bio je CrashOverride, jedno vrijeme Crash&Burn (Angelina Jolie aka Acid Burn iz istog filma) ali mi je ovaj '&' brzo poceo ic na nerve pa je osto Crash :zubo:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
pigmalion je napisao/la: 11.11.2019., 09:41
Odličan film sa Harrisonom Fordom i onom plavom ( sexy ) kokom - Emanuelle ( ? ), što se udala za Romana Polanskog - ispravite me ako griješim, neću googlati. I odličan glazbeni hit od Grace Jones - I have seen that face before ( Liber tango ) u filmu.

Ja sam nadimak uzeo prema old movie ( crno bijeli ) - pigmalion. Naravno, vezano je i za mit iz rimske ( ili grčke ) mitologije.
Slažem se.
Film je odličan. :klanjam:
Ali mi je, kad sam pravio profil na F1Pulsu i birao nick, u glavi bila pjesma od Metallice. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
avetma je napisao/la: 11.11.2019., 10:20 A jesam ja to krivo zapamtio ili "zeko" stvarno nije naglasak kao kad kažeš mali zec, nego nekako drukčije? :bonk:
naglasak je standardni, ništa posebno.
bitna je deklinacija: zeko, zeka, zeku, zeka...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 8 god
Alokin je obrnuto od Nikola, a inače me zovu Najk :trep:
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
zekohonda je napisao/la: 11.11.2019., 10:54
avetma je napisao/la: 11.11.2019., 10:20 A jesam ja to krivo zapamtio ili "zeko" stvarno nije naglasak kao kad kažeš mali zec, nego nekako drukčije? :bonk:
naglasak je standardni, ništa posebno.
bitna je deklinacija: zeko, zeka, zeku, zeka...
Dali se zekohonda izgovara slicno kao npr. "hipohondar" ? :D
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja svoj copy paste-o s GP1 portala, ali tamo je bio star svega par mjeseci, a instantno sam ga napustio, al to je priča za ovu temu...

Vettel mi je uvijek bio draži od ostalih mu konkurenata iz njegove generacije, a 2014. kad sam počeo mnogo više pratiti F1 mi je postao daleko najdraži vozač na gridu. Ferrari mi je najdraža momčad otkad znam za Formuli 1, od početka 2000-tih, više ni sam ne znam koje točno godine.
Kad je Vettel potpisao za Ferrari bio sam iznimno sretan i čitavu zimsku stanku sam proveo u iščekivanju početka te suradnje (na testovima, pa kasnije i utrkama). Sve je dodatno eskaliralo nekad oko VN Malezije kad sam oduševljen početkom te suradnje i napravio profil s ovim nadimkom.
U međuvremenu, taj romantičarski odnos prema tome je splasnuo, dijelom zbog ne baš idilične priče oko Vettela i Ferrarija, kako se u početku činilo, a mnogo većim dijelom zbog mene sama i mog pristupa u praćenju Formule 1, kako sam više skupljao iskustva u praćenju i produbljivao znanje, tj. otkrivao širu sliku svega, taj pristup je više težio realizmu i objektivnošću, što više lišen patetike i navijačke subjektivnosti.
Vettel kao vozač, ali i kao osoba, mi je i dalje najdraža individua na gridu, a Ferrari će mi uvijek biti ekipa za koju navijam i kojoj želim da se drugi po njoj ravnaju. Ali, ovaj nick da sam pravio profil zadnjih 3-4 godine ne bih izabrao, budimo realni. On mi je posebno stvarao teret, dok sam obavljao funkciju novinara na portalu, jer sam u tom poslu želio što više biti objektivniji, a nadimak mi je zračio subjektivnošću :zubo:

Tema mi se jako sviđa, jer je i mene uvijek zanimalo otkud Franticu taj nadimak.
Crashov sam uvijek povezivao s Crash Bandicoot-om, al' me u zadnje vrijeme interesiralo kako je njemu drugačiji nadimak u komentarima na portalu i tu na forumu. Je l' to neka eksluzivna pogodnost premium donatora ili ja nikad nisam otkrio tu opciju u postavkama profila :misli:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ne sjećam se više, morat će ti Crash odgovoriti. Nije povezano sa statusom premium donatora, oni od pogodnosti imaju samo kupone za masaže i tako to. :mrgreen:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ništa posebno, a ni inspirativno. Početna slova imena i prezimena.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Sarma - nadimak koji dolazi od ekipe nakon izgubljene oklade i 15 sarmi :zubo: uglavnom došao je naravno kroz čistu zajebanciju :mrgreen:

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Dobra tema, evo recimo imao sam više nickova, računaću i GP1hr jer jelte tamo je sve počelo (i što se tiče ekipe i što se tiče mene, to mi je prvi forum).

alenpetak11

GP1hr mi je prvi ikad forum za diskusiju o F1 i ostalo, ali RaceSimulation mi je prvi ikad forum na kojem sam se prijavio. Tu je sve počelo glede moddanja F1 Challengea. Prilikom registracije na RaceSimulation hteo sam nick Alenpetak13 pošto sam se rodio na petak 13, a zovem se Alen. Pošto je to bilo zauzeto, odabrao sam alenpetak11. Prilikom registracije na GP1hr odabrao sam isti nick jer nisam se hteo zbuniti.

Alen13ASC

Iako sam nagurao 3000 postova na GP1hr, ipak odlučio sam se na odluku da promenim nick alenpetak11 pošto mi se nije svideo. Odabrao sam onakav nick jer mi se sviđa format FOM grafike. Alen(moje ime)13(moj omiljen broj)ASC(skraćenica, imam rođenog brata pa sam odabrao ASC umesto SCH, fora s Schumacher braćom, čini mi se cool), Moje prezime Šmit je na nemačkom Schmidt, tako da je skraćenica ASC fora. Na B92 forumu sam išao i dalje, napravio sam baš repliku FOM grafike u nicku, pa sam tamo bio /Alen/13/ASC/ jedno vreme.

Honda_RA014H

Moram i njega spomenuti :prcnjau: Dakle Honda naziva svoje PJ s skraćenicom tipa Honda RA19H, što znači RA(čuveni inicijali)19(godina u kojoj je ta specifikacija napravljena(H)Hibrid.

U ono vreme vrtela se šala da bi Alonso mogao zameniti Hondinu PJ i dalje bi bio brži, bile su meme s glavom Alonsa na telu Fred Kremenka. Stoga zbog te šale ubacio sam njegov broj u naziv PJ, Honda RA014H.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 11.11.2019., 13:17 Sarma - nadimak koji dolazi od ekipe nakon izgubljene oklade i 15 sarmi :zubo: uglavnom došao je naravno kroz čistu zajebanciju :mrgreen:
Nisam ja ni sumnj`o da je nešto tako u pitanju :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
avetma je napisao/la: 11.11.2019., 12:54 Ne sjećam se više, morat će ti Crash odgovoriti. Nije povezano sa statusom premium donatora, oni od pogodnosti imaju samo kupone za masaže i tako to. :mrgreen:
CrashOverride aka Crash, čovjek koji je prevario sistem. Nadimak mu (ovaj duži) sad itekako ima smisla :P

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Vettel-Ferrari je napisao/la: 11.11.2019., 12:43 Ja svoj copy paste-o s GP1 portala, ali tamo je bio star svega par mjeseci, a instantno sam ga napustio, al to je priča za ovu temu...
Ista stvar, samo mislim da nemam ni dva-tri komentara na GP1. Nick katastrofa, bezveze što mi je prvo palo napamet, sigurno bi ga pažljivije birao da sam znao da ću tu biti i nakon nekoliko godina. :prcnjau:

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Vettel-Ferrari je napisao/la: 11.11.2019., 12:43 ...
Tema mi se jako sviđa, jer je i mene uvijek zanimalo otkud Franticu taj nadimak.
Crashov sam uvijek povezivao s Crash Bandicoot-om, al' me u zadnje vrijeme interesiralo kako je njemu drugačiji nadimak u komentarima na portalu i tu na forumu. Je l' to neka eksluzivna pogodnost premium donatora ili ja nikad nisam otkrio tu opciju u postavkama profila :misli:
Zar nije to povezano s nalozima koje svi imamo za komentare te za forum. Ja kad pišem komentare nick mi je Alen Šmit a na forumu Alen13ASC.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡