Pozdrav dragi ljudi

🙋‍♂️🙋 Ako ste novi na forumu bilo bi ljubazno da nam se predstavite s par riječi.

BNL_McLaren
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: McLaren
Bok ljudi,

Novi sam na portalu pa mislim da bi bio red da se predstavim.
Totalni sam fanatik za motosportom, pratim sve i svašta, a najviše dakako Formulu 1. Zaljubio sam se u taj sport još davne 99' kao klinac. Sjećam se utrka na starom obiteljskom televizoru i prvog puta kada sam čuo vrisak F1 motora na vlastite uši. Odmah sam se zalijepio za ekran i moj tata je odmah znao da mi nema spasa. Od tada skoro svake nedjelje bila je tradicija gledati utrku dok nam je naravno nisu ukinuli s televizije. Tu sam malo prestao pratiti, a od sezone 2007 do 2009 nisam obraćao toliko pozornosti na F1 jer su se i meni razne stvari dešavale u životu, od rastave roditelja pa nadalje...
Ali vratio sam se nazad u kolotečinu 2010. i nisam propustio utrku od tada.

Moja ljubav u F1 je uvijek bila momčad McLarena. Još od kako sam bio klinac nešto me privlačilo toj momčadi. Jednostavno su mi djelovali toliko cool i hladnokrvno, što je iz nekog razloga apeliralo mladom meni. Hakkinen i Coulthard su mi bili prvi heroji pa zato u početku nisam baš volio Michaela Schumachera i Ferrari, logično.. Ali to su bile vrijedne lekcije za mene, jer me otac kroz te utrke učio o poštivanju protivnika i kako je uvijek ljudski pružiti ruku protivniku, kako u pobjedi tako i u porazu. Zato ne gajim mržnju prema niti jednoj drugoj momčadi i zapravo sam sretan što su one tu jer bez njih nebi bilo ni ovog ludog cirkusa kojeg nazivamo Formula 1.

Dakako od tada je prošlo puno vremena, ali ja i dalje stojim kod svoje momčadi. Zadnjih godina to nije nimalo lak zadatak, ali znate kako se ono kaže : "Strpljen - spašen." I eto, izgleda da se McLaren polako vraća na stare staze, a 2020. bi trebala biti još bolja sudeći po svemu.

Od motosporta redovno pratim još F2, F3, F4 i Europski F4, WEC, WRC, IndyCar, IMSA, GT utrke, DTM i Endurance utrke iz raznih serija.

Počeo sam motosport više cijeniti što sam stariji pa tako se i moj pogled na isti mijenja. Ne navijam sad više samo za jednu momčad nego favoritiziram i druge vozače koji mi se svide talentom, sposobnošću i karakterom, na stazi i izvan nje. Neki od njih su Lando Norris, Charles Leclerc, Juri Vips, Robert Shwartzman, Enzo Fittipaldi, Mick Schumacher, Kelvin van der Linde, Kevin Estre, Colton Hertha, Artem Markelov, naš Martin Kodrić, Ott Tanak, Rene Rast, itd...

Navijam većinom za mlađe vozače jer mi je jako interesantno pratiti njihov razvoj i kako se nose sa raznim novim izazovima u karijeri. Npr. Charles Leclerc je vozač kojeg pratim od kada je došao u F3, pa mi na portalima neki korisnici znaju zamjeriti kada hvalim Ferrarievog vozača sa logom McLarena na profilu, jer očito neki ljudi imaju drugačiji stil navijanja od mene, ali dobro. Ne ljutim se ja na nikoga. :thumbs:

Ja rado dijelim svoje mišljenje i isto tako rado čitam tuđe i diskutiram pa se zato nadam se da ćemo na ovome portalu i forumu imati puno konstruktivnih diskusija i rasprava o aktualnostima u Formuli 1 i motosportu općenito.

Eto, toliko od mene.
Živjeli dragi ljudi!
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Sjajan uvod, dobrodošao! :thumbs:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dobrodošao! Jedan od duljih uvoda i popisa kategorija koje se prate :D Siguran sam da će biti zanimljivih diskusija :thumbs:

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Pozdrav i dobrodošao :pivo:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Dobro nam došao. :pivo:

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Pozdrav i svaka čast na uvodu :pivo:

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Dobrodošao & uživaj :pivo: :cheer:
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Dobrodošao :thumbs:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Pozdrav i dobrodošao :pivo:

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Dobrodosao.

Đes' ba bio 91?
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Dobrodošao :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Pozdrav Mclarenovcu.......
Pa gdje si bio do sada,..... zašto se prije nisi prijavio na f1puls? ;)

:rofl:

Ne znam gdje bi to postao, pa mislim da bih mogao to ovdje napraviti,....... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Znam da ste toga svi svjesni, ali da naglasim..... napomenem...... evo, još malo četvrtak..... a slijedeći četvrtak svi ćemo već biti u GP modu,...... :vozi: :vozi: :vozi: :vozi:

Spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................

Dosta je bilo ljetne pauzeeeeeeeeeeeeeeeeee........ :klopa:

:zzz:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Opaa još jedan McLarenovac, dobrodošao, odavno nije bilo ovakvog uvoda

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pozdrav @BNL_McLaren, dobrodošao. Opširno i jako dobro predstavljane :thumbs:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Mclarenovac , pih.. Sramota--
Sala naravno , neka si nam dosao , treba nam takvih :D.

P.S.
Oni koji su poceli pratiti 98-99 Formulu 1 su vecinom fanovi McLarena. Kud su bili strasni tih godina , kud su imali bolid takav da se ljepsi vise nikada nece pojaviti :mrgreen: :mrgreen:
slikaslika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
pridružujem se dobrodošlici i očekujem te aktivnog na forumima 'druge serije'.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

BNL_McLaren
Karting
Karting
Hvala svima od srca na lijepoj dobrodošlici :)

Pisao sam većinom samo po GP1 stranici jer nisam znao za ovu do sada - nažalost. Tamo ima ljudi koji žive samo da bi provocirali druge i jako puno mržnje i prepucavanja, što mi ujedno i ubija volju za diskusiju. Ali eto, baš se veselim jer sam našao ovu novu zajednicu. :pivo:
slika

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Pozdrav :) !!!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Ovdje se svew zdravo , nema prepucavanja jer se to odmah sreze u korjenu. Ali ima "zdravog" i aegumentiranog prepucavanja.

Jedino ako netko kaze nesto protiv McLarena , tada mu ja dodem doma , srusim kucu itd. Ali to nije nista strasno :chill:
slikaslika slika

BNL_McLaren
Karting
Karting
AlkY je napisao/la: 23.08.2019., 06:04 Ovdje se svew zdravo , nema prepucavanja jer se to odmah sreze u korjenu. Ali ima "zdravog" i aegumentiranog prepucavanja.

Jedino ako netko kaze nesto protiv McLarena , tada mu ja dodem doma , srusim kucu itd. Ali to nije nista strasno :chill:
Ako se je to sve u svrhu zdrave diskusije, ja nemam ništa protiv. Što se McLarena tiče, zovi ako trebaš pojačanje :mrgreen:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡