Tenis

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Zbog velikog zanimanja :mrgreen: došlo je vrijeme da otvorimo i ovu temu.

Nema se ništa posebno reći o tenisu općenito.

Jučer je završio Wimbledon, slijedi pauza prije dva Mastersa u Montrealu i Cinncinatiju, a onda US Open.

A evo i ažurirane liste osvajača Grand Slamova u muškoj konkurenciji. Sve su bliže Fedexu Rafa i Novak :chill:
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Zahvaljujem se na otvaranju teme :thumbs:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@f1zd Pozdravljam otvaranje :thumbs:

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Zahvaljujem :thumbs:
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
Šta ovo u Federera piše 2003-2018, ko da se oprostio prošle godine. :D

Možemo li ovdje o stonom tenisu? ;)

f1zd
Pastor je napisao/la: 16.07.2019., 13:35 Šta ovo u Federera piše 2003-2018, ko da se oprostio prošle godine. :D

Možemo li ovdje o stonom tenisu? ;)
Možeš što se mene tiče. :)

f1zd
https://twitter.com/enricomariariva/status/1151038846852841473 Izgubljeni mečevi nakon meč lopte. Nole dominira. Baš me zanima kako Čilić stoji u ovakvim situacijama. :mrgreen:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
f1zd je napisao/la: 16.07.2019., 18:50 https://twitter.com/enricomariariva/status/1151038846852841473 Izgubljeni mečevi nakon meč lopte. Nole dominira. Baš me zanima kako Čilić stoji u ovakvim situacijama. :mrgreen:
Psihička stabilnost je najveća odlika odličnog tenisača, tako da ovi postotci govore sami za sebe.

Do nedjelje sam mislio i nadao se da će Federer ostati neuhvaljiv po broju Grand Slamova i upamćen kao GOAT, ali danas već dva dana poslije mislim da ni jedno od tog dvoje neće biti. Ovo drugo već sad i najvećim Federerovim navijačima vjerujem postaje jasno da vrlo vjerojatno neće biti.
Od sad navijam da Đokovića u mogućem pomjeranju granica zaustave samo godine ili on sam, jer vjerujem da je u stanju da ih debelo pomjeri :D

Inače, Novak i Hamilton su baš nekako u sličnoj poziciji u zadnje vrijeme što se tiče mogućih pomjeranja granica i rokorda sporta u kojem se natječu.
Samo što je u Formuli 1 GOAT titula puno komplesnija i nezahvalnija za procjenjivati i određivati, jer je puno više stvari u igri.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Vjerujem da će Đoković bez većih problema osvojiti i US Open.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ako se ne varam, 2010 i 2011 na US Openu je propuštao meč lopte i izgubio od Djokovića. Što se tiče GS, sasvim je realno očekivati da će ga Nadal i Djoković prešišati. Nadal može još komotno 3-4 Roland Garrosa osvojiti.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
Nema sumnje da su ova trojica digli tenis na viši nivo. Pogledaj, drže tri prva mjesta. A i ja mislim da bi Federer mogao na kraju pasti na treće mjesto po tim brojkama. Nadal i Đoković imaju još godina pred sobom, ako budu dugotrajni kao i Federer. Ali i Federer je pokazao da nije još za penziju. Ima nekako opušten stil igranja. Njegova igra izgleda lako, a učinkovito. Ali nisu ni druga dvojica još potrošeni, a i mlađi su. Baš je Federer za vrijeme Wimbledona pričao o njima dvojici, i kako tjeraju jedan drugog da budu bolji. I onda za Nadala reče kako su mu govorili da je gotov (sjećam se i ja tih predviđanja, da mu koljena neće izdržati i sl.) A evo ih i dalje gone. A od mlađih niko ne izgleda kao ozbiljna prijetnja. U tenisu je psiha najvažnija, ubjedljivo. Može svako istrenirati sve vrste udaraca, ali treba ih moći izvesti u najtežim trenucima.

f1zd
"New balls please" :rofl: :rofl:

https://www.youtube.com/watch?v=fWVkWND02Nc

Što je dobra ova Šarapova :aww: :trep:

Perica9
Formula 1
Formula 1
Umag najavljivao Fogninija pola godine i onda on dođe , odigra 30 minuta i preda :rofl:
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Liku se neda igrat , to se jasno vidi. Dosao je samo da na brzinu izgubi (preda) prvo kolo i da na miru partija ostatak tour-a
slikaslika slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
Odlično igraju Ivanišević i Rafter :klanjam:
Neke igrače iz top 100 poput Dzumhura bi lagano otresli.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Svida mi se sta nije bilo klasicne zahebancije nego dosta ozbiljna igra. Bravo obojici. Goran jos uvijek gada te forehende strasno
slikaslika slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
Borna :facepalm:
slika

f1zd
Perica9 je napisao/la:Borna :facepalm:
Ma vjerojatno mu se ni ne igra...taj turnir je ionako propao..

AlkY
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la: 19.07.2019., 00:30
Perica9 je napisao/la:Borna :facepalm:
Ma vjerojatno mu se ni ne igra...taj turnir je ionako propao..
Ja vec godinama ovaj turnir ne dozivljavam kao turnir tenisa. I zadnjih godina je tamo sve bitnije od ozbiljnog tenisa. Svi dodu samo radi partijanja i "uzivanja" od publike pa do samih igraca koji odigraju tek toliko jer moraju. Nikoga nije vise briga za tenis u Umagu , nazalost.

EDIT:

Te vidimo i po plakatu turnira. Fognini i Borna na plakatu kao najvece "zvijezde" turnira , a oboje odigrali/predali taman koliko treba da neigraju vise :D
slikaslika slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
Piše se da će sljedeće godine biti challenger igrači u Umagu jer će se održavati za vrijeme/odmah poslije OI-a... A i inače skoro nitko ne igra više ATP 250 od ovih jačih momaka.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡