Odavno pratim vas portal i mogu slobodno reci da ste najbolji F1 portal na nasim prostorima.
Takodje sam odavno ulogovan najvise zbog kvizova

Formulu 1 pratim od kad znam za sebe, navijac sam Ferarija i naravno Sumaher je za mene broj 1 zauvijek i bas me raduje kad vidim da Micku ide dobro. Navijam za svakog vozaca koji dodje u Ferari al opet malo vise gotivim Kimija tako da me je njegova jucerasnja pobjeda bas odusevila..
U profesiji sam Pomorac, 3ci oficir palube.. Trenutno sam na brodu tako da vam pisem ovu poruku sa Atlantskog okeana.. Kad imam interneta udjem na vas sajt i skinem sve kolumne i stanke koje imate i onda citam kad nemam interneta, ubijam vrijeme tako

U Septembru sam bio u Montrealu zbog tereta sa brodom i imao sam priliku i poc prosetati stazom Gilles Villenueve.. Ne mogu vam opisati tu srecu i osjecaj kad sam krocio na stazi.. Sve slike se nalaze na mom instagram i fb profilu.. Rado bih ih okacio ovdje al nemam toliko interneta.. Mozda negdje kad budem u luci bio..
Jedno pitanje za administratore.
Da li postoji F1 puls aplikacija za telefon..?
Eto toliko od mene, kad uhvatim vremena i interneta rado bih se dopisivao sa vama ovdje..
Veliki pozdrav