Pozdrav ekipi najboljeg foruma za F1 (majke mi)
- rudi
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
A šta reć. 52 godine star(mlad) vojna penzija ,dva puta ranjavan,obožavatelj F1 (ne znalac samo obožavatelj). ružan ka pas, Splićo rodom i kolinima(mislim na obitelj od prije kojih 150 godina),Hajdukovac(ne samo radi ove utakmice zadnje),zajebant,volim pivo(šta više to bolje),gradele,(nije bitno šta je na gradelama),oženjen,3 djece(2 sina(19 i 15 godina ), ćer 21 godina ),sve skupa dobro je. fala Vam na prihvat u ovi forum ,i skužajte ako koji put zahebem jer ne znam di postat koji post,ka maloprije o pomoći mclaren Hondi.Zeko sorry zaheba san, častin pivom.Hvala ekipa još jednom na prihvatu čujemo se nakon utrke Rusije.Hvala još jednom.Pozdrav sa Poljuda(nije zajeb stvarno živin u kvartu Poljud) 

a sad na pivo !!!!! 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
lijep pozdrav!
odlično predstavljanje... sve ti je oprošteno!

odlično predstavljanje... sve ti je oprošteno!

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Fenomenallo prestavljanje!! ...još ako si krvna grupa Nula Rh- ( 0 - ) bilo bi savršenstvo.
Čestitam na nedavnoj utakmici (iako je nisam gledao, jer i krava zna bolje o kozmetici nego ja o nogometu).

Čestitam na nedavnoj utakmici (iako je nisam gledao, jer i krava zna bolje o kozmetici nego ja o nogometu).

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- rudi
- Karting
hahahaha.jeste najbolji i svaka čast na tome.na žalost ili na sriću sam a+ (uz puno hmelja). slušaj što se utakmice tiče ja san ti ko vitar kad Hajduk tuče brale je smo jaki i te slične priče,a kad gubi heben sve po spisku ko je koga doveja ,odveja i sve tako.tipični splićo da se ne najide oni pravi splićani.bitno mi je da guštan dok san živ a ko će na kraju pobijedit hebe me se ima mlađih pa nek oni razmišljaju o tome.hvala ekipa pravi ste samo nastavite ovako jer odavno nisam naša forum i web stranicu koja ovako pokriva sve.bravo i samo naprid.ja ako mogu pomoć to je sa jednom gajbicom (mogu je i ja popit ako vi niste za to) .
a sad na pivo !!!!! 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dobrodošao! 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Dobrodošao i uživaj! 

Sisu (fin.)
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dobrodošao @rudi 

- rudi
- Karting
Hvala croatic f1. uf da san zna da se volite ovoliko pozdravljat brate moga san van kupit lipo gajbicu i udri. hahaha.neka baš mi je drago šta ste dobra ekipa a bogami po čitanju vaših komentara stvarno ste dobra ekipa znalaca.bravo. još jednom Hvala svima .
a sad na pivo !!!!! 

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Neka malo starguza na forumu, da se forum balansira sa omladinom 
Dobro nam dosao

Dobro nam dosao

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Dobrodošao @rudi, vidim ti si se vec smjestio ovdje i udomaćio, da lupim koje

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Haharudi je napisao/la: 24.04.2017., 15:07 .hvala ekipa pravi ste samo nastavite ovako jer odavno nisam naša forum i web stranicu koja ovako pokriva sve.bravo i samo naprid.ja ako mogu pomoć to je sa jednom gajbicom (mogu je i ja popit ako vi niste za to) .

Dobrodošao na portal. Prilično originalno predstavljanje

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.