Bok svima na F1pulsu! Odlična ste ekipa!
Navijač Mitske momčadi, Kimija i Seba, a i dobrog utrkivanja! Godina 20 , Slavonac!
Uživajmo u novoj sezoni, za koga god navijali!
I pohvalio bih odličnu igru Puls Manager, bravo za trud i realizaciju, jedva čekam vidjet tko će bit prvak u konkurenciji od skoro 400 momčadi, valjda budem u top 10 !
zekohonda je napisao/la:lijep pozdrav.
jesi mogo izabrat neki inovativniji nadimak?
Haha... Mogo jesam, ali to mi je nadimak koji koristim i na GP1, pa se ne želim predstavljat ko dvije osobe Iako vidim da ima nekakvih problema s komentatorom F12016, pa da me ne zamjenite, nisam nikakav troller ili tranzić
Dobrodošao i uživaj
Vidim @zeko te pitao ono što sam i ja htio.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nije vam malo cudno da se jucer prijavi na forum i odmah sve zna sto je bilo sa F1 2016?
Ne znam,meni to sve sumnjivo,a vidim i u ostalim temama isti stil izrazavanja...
Firemarshall je napisao/la:Nije vam malo cudno da se jucer prijavi na forum i odmah sve zna sto je bilo sa F1 2016?
Ne znam,meni to sve sumnjivo,a vidim i u ostalim temama isti stil izrazavanja...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa nek Ante potvrdi jesam li tranzić. Ne znam jel se zezaš ili što...
Drage volje napuštam portal ako se utvrdi da sam on. Ili će me banirat. A kako znam za njega. Pa čitao sam na topicu za prigovore o njemu. I nisam novi na portalu, registriro sam se još prije godinu dana, samo nisam sudjelovo aktivno. A za isti stil izražavanja, aj dobro...