The Grand Tour

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Jeste li gledali prvu epizodu?

Ima netko link da posalje. Inbox.

Hvala :)

reso20
GP3
GP3
Pogledao prvih par minuta i već sam oduševljen. :mrgreen: Početak je jeben, ne bi se toga sjetio da će napraviti.... <3

Sorry sto dodajem post ali ne mogu editirati prvi. Musth watc! :gandalf:

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Upravo se skida..... :mrgreen:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Nije loše. Previše fora u pokušaju i nasilnog humora, onaj dio kada im svi gosti umru, niti sam shvatio poentu niti sam oduševljen što je par minuta emisije otišlo na takvu glupost.

Već se vidi da studio nikada neće biti isti, sumnjam da će ponovo uvoditi sekciju vijesti, a sama atmosfera u onom šatoru je zamorna i bezvezna.

Nova staza mi se čini jako glupa i prenaduvana. O vozaču da ne pričam, prvi utisak je grozan. Malo su i smorili tijekom godina sa Amerima.

Sve u svemu je ok, mislio sam da će biti veća katastrofa. Filmovi kada su oni u autima a ne u šatoru su odlični i kvalitet se nije izmjenio u odnosu na BBC, što me jako raduje. Nadam se da Amazon neće bilježiti velike minuse na njih i da ih neće ukinuti, jer je dosta novaca otišlo u proizvodnju ovoga.
Obrigado Felipe

scuderia1715
Karting
Karting
S nama već: 10 god 2 mj
Pogledao...sve u svemu ok. Ono sa zvijezdama je bila cista glupost, ali nekako sam stekao dojam da je to vise sprdacina prema Top Gear - u. Isto tako LaFerrari je cestovni automobil iako su oni tvrdili suprotno. To sto im Ferrari nije dopustio da ga izvedu na cestu ili nisu imali za osiguranje automobila je druga stvar. Testna staza je totalno bzvz. i prenapuhana kao i test vozac. Al nekako mislim da ni jedno ni drugo necemo bas previse gledati. Vazno je da su opet tu i da zbijaju sale. Za razbibrigu totalno preporucujem. Za sve drugo tu je Fift Gear. :)

reso20
GP3
GP3
Sa 4 ili 5 mil po epizodi si sigurno mogu dozvolit LaFerrari, naravno nemaju uvijete za njega... Nisu oni tvrdili suprotno nego zato što im Ferrari nije dao, oni su ih odlučili "zajebavati" jer je to ono što oni rade... I meni je početak bio brutalan kasnije sam više očekivao od GT i malo manje sličnosti prema TG. Ali scuderia kako kažeš, za raazbribrigu je :thumbs:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Očajna druga epizoda. Očajna.
Obrigado Felipe

scuderia1715
Karting
Karting
Na the watch series je nekakv problem sa zvukom za ovu drugu epizodu ako ko ima koji stream da je sve ok moze link u pm. Ilegalno skidanje ne dolazi u obzir jer sam trenutno u Njemackoj. Kazne takve da se mogu pretplatit na Amazon Prime sljedecih pet godina.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Daj mi reci koliko cesto se dijele kazne za torrente u Njemackoj? Posto i ja odnedavno zivim u Njemackoj. A mislim si net uzimati. Cini mi se sto sam gusario, gusario sam.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ako se ne varam u Njemačkoj postoji čitava jedna služba odvjetnika koja samo čeka nekog poput tebe da uvalja kaznu. Za jedan film od sat i pol do dva kazne idu i do 1000 eura. Ne se zezati s time.

scuderia1715
Karting
Karting
Ako skidas preko torrenta kaznu dobijas 100%. Odvjetnici konstantno prate aktivnosti na iternetu, problem nije u downloadu vec u uploudo npr. filma. Jer ako samo skidas onda znaci da je to za vlastitu potrebi, stoga su streamovi u nekvoj sivoj "legalnoj zoni". Sve ostalo gotovo sigurno stize kazna i to ogromna. Upocetku su cak i za samo downloadanje dijelili kazne al su bile "malene" pa im nije isplativo. A i doslo je do situacija gdje je u jednom danu i po 100 ljudi dobilo kaznu zbog gledanja jednog videa. Ali zato ovdje imas dosta jeftinije odredjene servise preko kojih mozes gledati filmove i serije legalno. :)

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Kazne su stvarnost za sve drugo postoji VPN. :)

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Iceman je napisao/la:Ako se ne varam u Njemačkoj postoji čitava jedna služba odvjetnika koja samo čeka nekog poput tebe da uvalja kaznu. Za jedan film od sat i pol do dva kazne idu i do 1000 eura. Ne se zezati s time.
Idu i više, kolega koji radi u DE je dobio nešto sitno preko 2000€. Pa su ga onda zajebancije s odvjetnikom i pokušavanjm izvlačenja iz toga na kraju koštale još i više. I na kraju je još bio kriv i morao platiti kaznu i sve troškove tako da baš i nije preporučljivo skidanje preko torrenta. I da, da bi ironija bila još veća, film koji je skidao se zvao Wrong Turn :mrgreen:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Blackhawk
Karting
Karting
S nama već: 10 god
Navija za: Jordan
Mr.Spaceguy je napisao/la:Daj mi reci koliko cesto se dijele kazne za torrente u Njemackoj? Posto i ja odnedavno zivim u Njemackoj. A mislim si net uzimati. Cini mi se sto sam gusario, gusario sam.
Puno jednostavnije ti je u Njemačkoj uzeti Netlfix. J.. ga, mi smo Balkanci naučili na bezakonje a toga vani nema

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
scuderia1715 je napisao/la:Ako skidas preko torrenta kaznu dobijas 100%. Odvjetnici konstantno prate aktivnosti na iternetu, problem nije u downloadu vec u uploudo npr. filma. Jer ako samo skidas onda znaci da je to za vlastitu potrebi, stoga su streamovi u nekvoj sivoj "legalnoj zoni". Sve ostalo gotovo sigurno stize kazna i to ogromna. Upocetku su cak i za samo downloadanje dijelili kazne al su bile "malene" pa im nije isplativo. A i doslo je do situacija gdje je u jednom danu i po 100 ljudi dobilo kaznu zbog gledanja jednog videa. Ali zato ovdje imas dosta jeftinije odredjene servise preko kojih mozes gledati filmove i serije legalno. :)
Ako je tako onda bi mogao proći da ugasiš upload u torrent klijentu. A neka seedaju oni van Njemačke :D

scuderia1715
Karting
Karting
senja je napisao/la: Ako je tako onda bi mogao proći da ugasiš upload u torrent klijentu. A neka seedaju oni van Njemačke :D
Citao sam o tome na jednom Njemackom forumu. Ali mislim da isto ne prolazi. Jer se svakak zabiljezi jedan mali dio uploada. Barem su tako pricali. A za 1000 eura kazne necu isprobavati. :D :D

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Kupiš VPN cca 10€ i skidas koliko hoćeš.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Da li kaznjavaju ako recimo skines nesto sa megauploada.

scuderia1715
Karting
Karting
Mr.Spaceguy je napisao/la:Da li kaznjavaju ako recimo skines nesto sa megauploada.
To ti nazalost neznam. Vecinoma svi uvjek govore o torrentima.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Kao što sam obećao, snimci F1 i FE bolida na Eboladromu. Staza Eboladrom je vrlo zeznuta za pronaći pravi setap jer je prvi deo iznimno brz ali od krivine Kuća Stare Babe počinje sporiji deo i tu gubite kontrolu nad bolidom ako podesite bolid za nisko prijanjanje. Sa F1 bolidom se možeš lagano priviknuti ali s FE je druga priča. Uopšte nemaš prijanjanja i imaš osećaj da bi bolid mogao skliznuti u nepovrat svakog momenta.

F1, McLaren MP431- 55 sekundi
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yOUjchWDBAk[/youtube]

FE, Spark Renault SRT_01E- 1 minuta i 11 sekundi
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4SBTTkn0Fws[/youtube]
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡