Motorsport manager

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Radi se o PC igri, u principu ono što je Football manager u nogometu ovo je za F1 :mrgreen:
Ako netko ima više saznanja ili ju je igrao neka nabaci komentar.

Become the manager of a high-performance motorsport team. Motorsport Manager is a highly detailed, best-in-class management game for fans of motorsport. You’ll hire the drivers, build the cars and embed yourself in the dynamic world of motorsport.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TXxVRM_uQrk[/youtube]

The ultimate management game for fans of motorsport.
Feel the thrill of race day. React in real-time and make split-second decisions to gain the edge on your rivals.
Master advanced technology to customise every aspect of your car’s performance.
Create a top racing team composed of drivers, managers, mechanics and designers.
Step into a living, breathing world of motorsport with you at the centre.

[ link do slike ]

[ link do slike ]

[ link do slike ]

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
hmm, vrijedilo bi probati... Zvuči zanimljivo

Sad gledam i cijenu pa bi ipak mogao sačekati

35 bucks

i sačekati neke ocjene
http://www.metacritic.com/game/pc/motorsport-manager
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
23€ košta na instang-gamingu

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
https://www.humblebundle.com/store/dirt ... -free-game
DiRT 3 Complete Edition, solidna reli igra je besplatno, samo kreirete račun i uzmete kod i unesete u steam.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Upravo probao i mogu reći da je podosta zanimljiva. Dobro dođe da se skrati ovo vrijeme prije početka sezone. Uglavnom uzeo sam Mclaren da ih vratim na slavne dane i mogu reći da mi dosta neuspješno ide trenutno s obzirom da sam jedina momčad bez osvojenog boda. Fernando mi trenutno šizi na TR ponajviše zbog užasnih strategija koje mu zadajem :rofl: U biti u cijeloj igri morate paziti na nadogradnje, sponzore i njihove zahtjeve, u utrci na strategije i voditi brigu o vozačima kako da odvoze. U principu sve što radi jedan trkaći inžinjer
Da ne duljim igrica je trenutno na popustu a ovaj tjedan je besplatan "trial" na Steam-u. Pa tko hoće nek izvoli

[ link do slike ]

[ link do slike ]

[ link do slike ]

[ link do slike ]
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
censored by gma... :mrgreen: štogod da gma bilo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Motorsport Manager igrica za Andorid koja je samo danas besplatna za skinuti. Ja je skinuo i izgleda prezanimljivo zasad :thumbs:

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Vettel-Ferrari je napisao/la:Motorsport Manager igrica za Andorid koja je samo danas besplatna za skinuti. Ja je skinuo i izgleda prezanimljivo zasad :thumbs:
Znači danas ju skineš i imaš ju zauvijek?
Ne razumije se baš u to.. :bang:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la:
Vettel-Ferrari je napisao/la:Motorsport Manager igrica za Andorid koja je samo danas besplatna za skinuti. Ja je skinuo i izgleda prezanimljivo zasad :thumbs:
Da budem iskren, nisam ni ja siguran, ali mislim da bi trebala ostati. Skini je, nemaš šta izgubiti. Igrica je hvaljena od sviju tu, ja sam odigrao jednu utrku i jedva uspio zadovoljiti sponzorski zahtjev da završim sa jednim vozačem među prvih šest, jer se nisam odmah snašao i u kvalifikacijama završio 10. i 11.

f1zd
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Vettel-Ferrari je napisao/la:
f1zd je napisao/la:
Da budem iskren, nisam ni ja siguran, ali mislim da bi trebala ostati. Skini je, nemaš šta izgubiti. Igrica je hvaljena od sviju tu, ja sam odigrao jednu utrku i jedva uspio zadovoljiti sponzorski zahtjev da završim sa jednim vozačem među prvih šest, jer se nisam odmah snašao i u kvalifikacijama završio 10. i 11.

Haha, već sam je skinuo :rofl:
Btw, hvala što si stavio ovdje na forum da je besplatna :thumbs:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Ništa :pivo:

Nadajmo se da će ostati na našem mobu bez ikakvih ograničenja, ja nisam odavno na Andoridu pa nisam baš ni imao iskustva s ovim...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Skidam pa ćemo vidjeti ako je normalan manager biti ću zadovoljan.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Baš sam htio napisati o ovoj igrici i vidio da ste već otvorili thread, pa samo da napišem par riječi. Igram ju sad već neko vrijeme, igrica je baš prava uživancija. U biti upravljate momčadi i možete birati 3 ranga natjecanja kao F1, F2 i F3 npr. Igrica je vrlo detaljna i pokriva baš sve sitnice koje se tiču jednog motorsport tima u stvarnosti, tako da imate puno faktora koji vam utječu na tim. Isto tako svaka razina natjecanja ima hrpu svojih pravila i ograničenja, tako da je zabavno krenuti od dna i razvijati tim dugoročno i na kraju završiti u "F1". Toplo preporučam svakome koga interesiraju takve igrice, možete kupiti original na Steamu, ili još bolje pogledati video ovog čovjeka koji je sve 100% objasnio i ne možete ništa fulati u instalaciji. Ja koristim tu kopiju koju je on objasnio i radi savršeno normalno:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5AJAYASNYvo&t=626s[/youtube]
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
opa, ovo skidam istog trena. :thumbs: :cool:
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Da , igra je odlicna. Prosle godine sam je igrao dosta , mozda i previse :). Cesto dolaze novi updateovi pa je i zbog toga dobra. Takoder mislim da je najveci gust uzeti ekipu iz F2 ili F3 pa se dosta pomuciti da se dode do F1 i tek onda muka da se uspije u F1 :). Uglavnom , preporucio bi svakome.
slikaslika slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ljudi igru sam kupio preko steama sa 75% popusta prije dva dans.Dakle nekih 50-ak kuna košta. Požurite jer ne znam do kada traje akcija. Ima i 2018. mod koji skinete direkt u igri . Meni je odlična.
Edit.: pogledao sam sad. Nažalost akcija je gotova.
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Vrati se dani! :cheer:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Dani je napisao/la:Ljudi igru sam kupio preko steama sa 75% popusta prije dva dans.Dakle nekih 50-ak kuna košta. Požurite jer ne znam do kada traje akcija. Ima i 2018. mod koji skinete direkt u igri . Meni je odlična.
Edit.: pogledao sam sad. Nažalost akcija je gotova.
šteta kupio bi ju bez razmiljanja da jos traje akcija ...
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 17.09.2018., 20:09 Vrati se dani! :cheer:
Evo baš i ja kontam kad sam vidio da je on napisao post, otkad njega nije bilo. Ako se ne varam bio je i baniran, jel to Ante odlučio odbanirati neke stare članove :misli:

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
senna66 je napisao/la: 17.09.2018., 20:10 šteta kupio bi ju bez razmiljanja da jos traje akcija ...
Na Instant Gamingu je na 80% popusta, 6.89€
You should never underestimate the predictability of stupidity
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡