XXXI. Olimpijske igre - Rio de Janeiro 2016
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
O olimpijadi ne treba reći previše. 31 igre po redu (hejteri će reći 20 - i neke) koje se održavaju svake 4 godine (ukoliko govorimo o ljetnim igrama). Igre su službeno otvorene 05.08. a trajat će do 21.08.
28 sportova podijeljenih u 306 događanja
[ link do slike ]
Da li očekujete medalje naših sportaša i od kojih sportaša? Perković, rukometaši ili netko treći?
28 sportova podijeljenih u 306 događanja
[ link do slike ]
Da li očekujete medalje naših sportaša i od kojih sportaša? Perković, rukometaši ili netko treći?

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Ferrari1345
- Formula 1
Za one koji se žele prisjetit jučerašnje pobjede. Zadnjih desetak sekundi
Od ostalih iznenađenja, Đoković izgubio

Od ostalih iznenađenja, Đoković izgubio

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ubica i najveći maderfaker
[ link do slike ]
Što su Kinezi za stolni tenis, to su Korejci za streličarstvo.
[ link do slike ]
Što su Kinezi za stolni tenis, to su Korejci za streličarstvo.

Obrigado Felipe
- Ferrari1345
- Formula 1
Pokvario je savršeni dan
Zlato u veslanju
, Pobjeda Rukometaša nad jakom Danskom, Pobjeda Košarkaša nad domaćinom i pobjeda Čilića nad samim sobom ..
Usput, jel znate tko je prisustvovao Hrvatskoj prvoj medalji u Riju
[ link do slike ]

Zlato u veslanju

Usput, jel znate tko je prisustvovao Hrvatskoj prvoj medalji u Riju

[ link do slike ]

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Izuzmemo li Čilića, dan je bio zbilja odličan. Za početak velike čestitke nepobjedivim Sinkovićima, nitko ih nije pobijedio otkad su zajedno, svaka im čast na očekivanom zlatu!
Čestitke na pobjedama košarkašima i rukometašima. Ne pratim OI baš previše, jedino rukometaše gledam i mogu reći da smo danas napokon bili na pravom nivou. Bilo me je strah Danske, pogotovo nakon užasa protiv Katara i one pobjede na jedvite jade protiv Argentine. U te dvije utakmice i obrana i napad su bili jako loši, danas je obrana bila daleko bolja, puno čvršća i kvalitetnija i to se jasno odrazilo i na napad u kojem smo također izgledali puno bolje. Pohvaliti treba Pešića na golu, skinuo je dosta zicera i to u najbitnijim trenutcima. Nadam se da ćemo pokazati još bolju igru u preostale dvije utakmice!

Čestitke na pobjedama košarkašima i rukometašima. Ne pratim OI baš previše, jedino rukometaše gledam i mogu reći da smo danas napokon bili na pravom nivou. Bilo me je strah Danske, pogotovo nakon užasa protiv Katara i one pobjede na jedvite jade protiv Argentine. U te dvije utakmice i obrana i napad su bili jako loši, danas je obrana bila daleko bolja, puno čvršća i kvalitetnija i to se jasno odrazilo i na napad u kojem smo također izgledali puno bolje. Pohvaliti treba Pešića na golu, skinuo je dosta zicera i to u najbitnijim trenutcima. Nadam se da ćemo pokazati još bolju igru u preostale dvije utakmice!
- Matek14
- GP3
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
čilić je valjda jedina osoba koja uvijek, ali doslovno uvijek uspije u zadnjem setu prokockat sve.. kak moj deda kaže, nema taj glavu prvaka
baš mi se činilo kak je igrao protekla 2 meča da bi napokon mogao zabljesnut kao na US openu, pogotovo jer je đoko ispao.. i eto njega opet uprskao sam od sebe priliku.. šteta
a kaj se tiče braće, svaka čast!
do poda.. to su pravo prvaci
rukometaši se probudili iz zimskog sna.. nezz jel prijatelj isus na utakmicu došao, al ovo danas je stvarno izgledalo kao nova hrvatska.. nadam se da će nastavit u istom tempu, iako idući su nam naša rak rana.. protiv francuza i kad smo najjači uspijemo ko čilić pobjedit sami sebe..
košarkaši
ugodno iznenađenje.. sam nek probaju izbjeći amere barrem do polufinala pa makar namještali poziciju na tablici s nekim porazom hahah bronca nam ne gine s ovakvom igrom..
pejčićka me jedino dns razočarala, al očito da je pritisak bio prevelik.. šteta, to sam nekako računao kao sigurno zlato..
još nam ostaje puno toga za osvojit.. sandra, vaterpolo, jedriličari svih vrsta, sestre zaninović.. ove olimpijske stvarno imamo kvalitetne sportaše.. nadam se da će nas još razveselit do kraja s kojom medaljom

a kaj se tiče braće, svaka čast!

rukometaši se probudili iz zimskog sna.. nezz jel prijatelj isus na utakmicu došao, al ovo danas je stvarno izgledalo kao nova hrvatska.. nadam se da će nastavit u istom tempu, iako idući su nam naša rak rana.. protiv francuza i kad smo najjači uspijemo ko čilić pobjedit sami sebe..
košarkaši

pejčićka me jedino dns razočarala, al očito da je pritisak bio prevelik.. šteta, to sam nekako računao kao sigurno zlato..
još nam ostaje puno toga za osvojit.. sandra, vaterpolo, jedriličari svih vrsta, sestre zaninović.. ove olimpijske stvarno imamo kvalitetne sportaše.. nadam se da će nas još razveselit do kraja s kojom medaljom

Fernando is faster than all of you 

- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
dns Amel Tuka trci
za otprilike 2 sata ce imat prvi nastup na 800m...nadam se da ce past prva medalja, mada iskreno prevelik se teret i pritisak stavlja na Amela...

- croatic f1
- F1puls suradnik
Pala je i Francuska, Pešić narodni heroj
Ne može nam niko ništa

Ne može nam niko ništa

- Ferrari1345
- Formula 1
Ja još uvijek plačem za ovim

Čestitke rukometašima, a pogotovo Martinu na srebrnoj medalji (vrlo zlatnog sjaja)

Čestitke rukometašima, a pogotovo Martinu na srebrnoj medalji (vrlo zlatnog sjaja)

- croatic f1
- F1puls suradnik
Tu se zbilja može upotrijebiti taj poznati izraz "srebro zlatnog sjaja", stvarno je šteta za tisućinku izgubiti olimpijsko zlato, ali svejedno treba čestitati i na srebru 

- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
sto bi rekli, izmače mu za konjski nokat hahaha

- Ferrari1345
- Formula 1
Ako se ne varam ovo će biti najuspješnije igre u našoj povjesti... Imamo ih već 5 a zagarantirane su nam još dvije (bar brončane). U jedrenju u klasi 470 smo trenutno vodeći a i Filip bi mogao bolje ukoliko pobjedi u petak. Šteta za onog Starčevića, zaslužio je bar jednu medalju.
A gdje su još ovi timski sportovi
Vaterpolo (polufinale), Rukomet, pa možda čak i Košarkaši iznenade. I Taekwando, tu uvijek rasturamo 
A gdje su još ovi timski sportovi

- Widowmaker
- Karting
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Mclaren
Taman mogu kući zajedno sa košarkašima, da ne idu sa dva aviona.

- Ferrari1345
- Formula 1
Nije prvi put da završavamo prvi u skupini, dobijemo "najgoru" momčad pa ispadnemo
(Nogomet, Rukomet, Košarka)... Prokletstvo
Hajmo Waterpolisti

Hajmo Waterpolisti

Sredit će nešto HOO... Zna se da štede na takvim stvarimaWidowmaker je napisao/la:Taman mogu kući zajedno sa košarkašima, da ne idu sa dva aviona.![]()
![]()

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Rukometaši su me neugodno iznenadili, očekivao sam više od njih. Košarkaši su dali svoj maksimum, završili su prvi u skupini i onda ispali od Srbije koja je, ruku na srce, bolja. Da mi je netko rekao da ćemo završiti prvi u skupini umirao bi od smijeha. No svejedno, kapa do poda za borbenost. Nama u momčadskim sportovima fali sreće, pogotovo ove godine. Žao mi je naših jer su zaslužili da ih sreća gurne koji put, ali ne, nikako...