XXXI. Olimpijske igre - Rio de Janeiro 2016

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
O olimpijadi ne treba reći previše. 31 igre po redu (hejteri će reći 20 - i neke) koje se održavaju svake 4 godine (ukoliko govorimo o ljetnim igrama). Igre su službeno otvorene 05.08. a trajat će do 21.08.
28 sportova podijeljenih u 306 događanja

[ link do slike ]

Da li očekujete medalje naših sportaša i od kojih sportaša? Perković, rukometaši ili netko treći?
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Košarkaši su vam lijepo počeli. Teško da mogu do medalje, ali svaka čast na sinošnjoj pobjedi. :ajdeajde:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Za one koji se žele prisjetit jučerašnje pobjede. Zadnjih desetak sekundi :cool:

Od ostalih iznenađenja, Đoković izgubio
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Ubica i najveći maderfaker

[ link do slike ]

Što su Kinezi za stolni tenis, to su Korejci za streličarstvo. :klanjam:
Obrigado Felipe

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Marinu Cilicu od srca zelim da nogu slomi eto toliko od mene.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Pokvario je savršeni dan :tras:

Zlato u veslanju :klanjam: , Pobjeda Rukometaša nad jakom Danskom, Pobjeda Košarkaša nad domaćinom i pobjeda Čilića nad samim sobom ..

Usput, jel znate tko je prisustvovao Hrvatskoj prvoj medalji u Riju ;)

[ link do slike ]
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Izuzmemo li Čilića, dan je bio zbilja odličan. Za početak velike čestitke nepobjedivim Sinkovićima, nitko ih nije pobijedio otkad su zajedno, svaka im čast na očekivanom zlatu! :klanjam:

Čestitke na pobjedama košarkašima i rukometašima. Ne pratim OI baš previše, jedino rukometaše gledam i mogu reći da smo danas napokon bili na pravom nivou. Bilo me je strah Danske, pogotovo nakon užasa protiv Katara i one pobjede na jedvite jade protiv Argentine. U te dvije utakmice i obrana i napad su bili jako loši, danas je obrana bila daleko bolja, puno čvršća i kvalitetnija i to se jasno odrazilo i na napad u kojem smo također izgledali puno bolje. Pohvaliti treba Pešića na golu, skinuo je dosta zicera i to u najbitnijim trenutcima. Nadam se da ćemo pokazati još bolju igru u preostale dvije utakmice!

Matek14
GP3
GP3
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
čilić je valjda jedina osoba koja uvijek, ali doslovno uvijek uspije u zadnjem setu prokockat sve.. kak moj deda kaže, nema taj glavu prvaka :facepalm: baš mi se činilo kak je igrao protekla 2 meča da bi napokon mogao zabljesnut kao na US openu, pogotovo jer je đoko ispao.. i eto njega opet uprskao sam od sebe priliku.. šteta

a kaj se tiče braće, svaka čast! :klanjam: do poda.. to su pravo prvaci :vrhunski:
rukometaši se probudili iz zimskog sna.. nezz jel prijatelj isus na utakmicu došao, al ovo danas je stvarno izgledalo kao nova hrvatska.. nadam se da će nastavit u istom tempu, iako idući su nam naša rak rana.. protiv francuza i kad smo najjači uspijemo ko čilić pobjedit sami sebe..
košarkaši :fakjea: ugodno iznenađenje.. sam nek probaju izbjeći amere barrem do polufinala pa makar namještali poziciju na tablici s nekim porazom hahah bronca nam ne gine s ovakvom igrom..
pejčićka me jedino dns razočarala, al očito da je pritisak bio prevelik.. šteta, to sam nekako računao kao sigurno zlato..

još nam ostaje puno toga za osvojit.. sandra, vaterpolo, jedriličari svih vrsta, sestre zaninović.. ove olimpijske stvarno imamo kvalitetne sportaše.. nadam se da će nas još razveselit do kraja s kojom medaljom :)
Fernando is faster than all of you :jupije:

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
dns Amel Tuka trci :D za otprilike 2 sata ce imat prvi nastup na 800m...nadam se da ce past prva medalja, mada iskreno prevelik se teret i pritisak stavlja na Amela...
slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Pala je i Francuska, Pešić narodni heroj :party:

Ne može nam niko ništa :mrgreen:

slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Ja još uvijek plačem za ovim :(

slika

Čestitke rukometašima, a pogotovo Martinu na srebrnoj medalji (vrlo zlatnog sjaja)
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Tu se zbilja može upotrijebiti taj poznati izraz "srebro zlatnog sjaja", stvarno je šteta za tisućinku izgubiti olimpijsko zlato, ali svejedno treba čestitati i na srebru :thumbs:

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
sto bi rekli, izmače mu za konjski nokat hahaha
slikaslika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Čestitke Tončiju i Sandri na osvojenim medaljama te Filipu koji je osigurao medalju. Nadajmo se da ce biti ona zlatnog sjaja. :D
slika

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Ako se ne varam ovo će biti najuspješnije igre u našoj povjesti... Imamo ih već 5 a zagarantirane su nam još dvije (bar brončane). U jedrenju u klasi 470 smo trenutno vodeći a i Filip bi mogao bolje ukoliko pobjedi u petak. Šteta za onog Starčevića, zaslužio je bar jednu medalju.
A gdje su još ovi timski sportovi :) Vaterpolo (polufinale), Rukomet, pa možda čak i Košarkaši iznenade. I Taekwando, tu uvijek rasturamo :klopa:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
ispali naši rukometaši, šteta, nakon onog povratka sam očekivao pobjedu :(
slika

Widowmaker
Karting
Karting
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Mclaren
Taman mogu kući zajedno sa košarkašima, da ne idu sa dva aviona. :rofl: :rofl: :rofl:

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Neka još malo pričekaju da vide hoće li i vaterpolisti ranije doma :O

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Nije prvi put da završavamo prvi u skupini, dobijemo "najgoru" momčad pa ispadnemo :-| (Nogomet, Rukomet, Košarka)... Prokletstvo

Hajmo Waterpolisti :party:
Widowmaker je napisao/la:Taman mogu kući zajedno sa košarkašima, da ne idu sa dva aviona. :rofl: :rofl: :rofl:
Sredit će nešto HOO... Zna se da štede na takvim stvarima
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Rukometaši su me neugodno iznenadili, očekivao sam više od njih. Košarkaši su dali svoj maksimum, završili su prvi u skupini i onda ispali od Srbije koja je, ruku na srce, bolja. Da mi je netko rekao da ćemo završiti prvi u skupini umirao bi od smijeha. No svejedno, kapa do poda za borbenost. Nama u momčadskim sportovima fali sreće, pogotovo ove godine. Žao mi je naših jer su zaslužili da ih sreća gurne koji put, ali ne, nikako... :bang:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡