Srdacan pozdrav svima iz Beograda. Dragi mi je da sam nasao forum na nekom od balkanskih jezika koji radi i je aktivan. Pratim ga vec neko vreme i neke od vas prepoznajem i sa drugih foruma ali je ovde bar rasprava dosta kvalitetna. Po avataru, mozete zakljuciti ko mi je omiljeni vozac a po njegovom kombinezonu i za koji tim navijam. Neka od prvih secanja o F1 je ujedno i jedna od najtuznijih. Cale je gledao San Marino, ja sam pratio koliko sam mogao za svoje godine, jbg ili autici ili TV...ipak autici, ali se helikoptera i dan danas secam. Oduvek sam navijao za Ferrari, pa i prvi auto koji sam svesno nacrtao je bio F-40, naravno crvene boje, tako da je Schumacher samo cementirao nasu "vezu".
F1 mi je religija, postujem sve epohe i sve vozace koji su ikada seli za volan jedne od zveri, volim inovacije i tehnologiju, ali mi se sadasnje stanje stvari ne dopada, kao da su prerano krenuli sa ovim "pizdarijama", sa dodatnim sistemima za povracaj energije. Za mene bi bilo idealno da se vrate V10 motori, po menni najlepsi zvuk motora ikada, sa pravilom, jedna trka, jedan motor. Bolidi da se skrate i prosire, sa masnijim zadnjim gumama i jednostavnijim, prednjim i zadnjim spojlerima. Naravno, abs, tc, emc...i ostalo zabraniti, ne voze se toyote, vec F1 bolidi
Eto toliko, nadam se da nisam previse smorio
Pozzzz