MotoGP

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Gleda li itko na SK1(HR)? Komentator se napizdio, već govori da je Marquez pobjedio i to onako ironično

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
a gle oni su naš sky, da su navijači rossija zna se odavno
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kako je Rossi zasrao...3 kruga iz boxa mu govore da ide u boks i on produži...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
:bang: :bang: :bang: :bang:
doktor ujebo svjetski
slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Jako losa strategija Yamahe i vozaca, takodje i mojih Ducati-jevaca... uzas
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Slavenowsky je napisao/la:Jako losa strategija Yamahe i vozaca, takodje i mojih Ducati-jevaca... uzas
Nije Yamaha kriva...Rossi je kriv što je ignorirao poziv u box...već je to jednom napravio ove godine.
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ferrari je napisao/la:Kako je Rossi zasrao...3 kruga iz boxa mu govore da ide u boks i on produži...
Sam pao, sam se ubio, što bi rekli.
MM prvak, možda je rano, ali već je prevelika prednost, a malo je i smireniji nego prijašnjih sezona. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
Meni je najviše žao Petruccija, dvije utrke vodio a u njima nijedan bod nije osvojio.

Frantic
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la:Meni je najviše žao Petruccija, dvije utrke vodio a u njima nijedan bod nije osvojio.
Sam pao, sam se ubio. :rofl:
Dobro, ruku na srce, ovu ne bi pobjedio.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
moje prognoze se ostvarile, mada nisam baš očekivo na ovaj način. :party:
ko da sam gledo misano 2015. :party:
miran odlazak na ljetnu stanku. :zzz: :
i onda austrija uživo. :party:

čestike calu. šteta što je opet petrucci pao.
i posebna zahvala cijeloj onoj grupi (ne samo tvrdoglavom rossiju) na taktičkom zajebu. :party:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Svaka čast Marquezu i njegovoj ekipi, tko god je odabrao trenutak za ulazak u boks, pogodio je onaj savršeni, a Marc je ostatak posla odradio fenomenalno. Sedma u nizu na Sachsengringu :klanjam:
Napokon nešto i od Crutchlowa, dosad je imao užasnu sezonu, ovaj put je odradio sve sjajno, uspio se zadržati na motociklu (ono što mu dosad nije išlo najbolje) i odvozio odličnu utrku, pogotovo dio nakon bokseva u kojeg je ušao kasno, ali je nadoknadio sve vožnjom na suhim gumama.
Doviju čestitke na odličnoj vožnji također, dosta kasno je ušao u boks, kao i cijela ekipa koja je vodila utrku prije bokseva, ali je bio jedan od boljih na suhoj stazi.
Redding skoro do drugog podija u nizu, šteta, ali P4 je svejedno sjajan rezultat.
Od onih loših, Yamahe uvjerljivo najgore, Rossi je prekasno ušao u boks iako ga je ekipa zvala puno ranije, a nakon bokseva nije odradio dobar posao, tek osmi na kraju. Lorenzo još gori, opet očajan po kiši sa također užasnom taktikom.

Ovako izgleda ukupni poredak uoči ljetne stanke:
1. Marquez 170
2. Lorenzo 122 (-48)
3. Rossi 111 (-59)
4. Pedrosa 96 (-74)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
ima nešto u tim talijanima da useru strategije.....Ferrari, Rossi.... :bang:
slika

gidra
Formula 4
Formula 4
Navija za: SF
Nikva strategija nije krivo odabrana već isključivo neposluh Rossija da uđe u boks. Naime, na pit boardu je nekih 5 krugova pokazivano da ide u boks no onje ganjao Dovija.

Inače po ovim uvjetima F1 bi vozio dobrih 15-tak krugova iza SC-a
No gidra, no party.

f1zd
Ja čak mislim da Marquez nije išao u boks u pravom trenutku, slično kao Hamilton u Monaku, ali su obojica imala puno sreće.

Frantic
Formula 1
Formula 1
gidra je napisao/la:Nikva strategija nije krivo odabrana već isključivo neposluh Rossija da uđe u boks. Naime, na pit boardu je nekih 5 krugova pokazivano da ide u boks no onje ganjao Dovija.

Prikazivali su detalj iz Yamahinog boxa, kako se neki lik nervirao, psovao, drobio i mahao rukama kada je Rossi 3. ili 4. put prošao startni-ciljnom ravninom, umjesto da skrene u box po drugi motor.

@f1zd, slažem se. Ni MM nije potrefio pravovremen ulazak (možda je krug ili dva uranio), ali je vodeća grupa dobro uyebala sa onim kasnim odlaskom u box, 7 ili 8 krugova prije kraja (ne znam tačno).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

f1zd
Frantic je napisao/la:
gidra je napisao/la:Nikva strategija nije krivo odabrana već isključivo neposluh Rossija da uđe u boks. Naime, na pit boardu je nekih 5 krugova pokazivano da ide u boks no onje ganjao Dovija.

Prikazivali su detalj iz Yamahinog boxa, kako se neki lik nervirao, psovao, drobio i mahao rukama kada je Rossi 3. ili 4. put prošao startni-ciljnom ravninom, umjesto da skrene u box po drugi motor.

@f1zd, slažem se. Ni MM nije potrefio pravovremen ulazak (možda je krug ili dva uranio), ali je vodeća grupa dobro uyebala sa onim kasnim odlaskom u box, 7 ili 8 krugova prije kraja (ne znam tačno).
Da, vidjelo se kako je jedan lik rukuma mlatio po rezervnom motoru dok je Rossi prolazio ciljnom ravninom.

f1zd
Frantic je napisao/la:

Da, vidjelo se kako je jedan lik rukuma mlatio po rezervnom motoru dok je Rossi prolazio ciljnom ravninom.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Al zar nije Yamaha dala Rossi-ju pogresne gume?

Zbog toga krivim oboje. Rossija zbog kasnog ulaska u box, a Yamahu za odabir guma.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Slavenowsky je napisao/la:Al zar nije Yamaha dala Rossi-ju pogresne gume?

Zbog toga krivim oboje. Rossija zbog kasnog ulaska u box, a Yamahu za odabir guma.
Slick gume su bile? Nema problema što se toga tiče. Rossi je baš zasrao ovaj put.
Mogao je do lagane prve pozicije.
slika slika

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
Ferrari je napisao/la:
Slavenowsky je napisao/la:Al zar nije Yamaha dala Rossi-ju pogresne gume?

Slick gume su bile? Nema problema što se toga tiče. Rossi je baš zasrao ovaj put.
Mogao je do lagane prve pozicije.
:thumbs: onda mi netko govori o iskustvu.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡