MotoGP
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Jako losa strategija Yamahe i vozaca, takodje i mojih Ducati-jevaca... uzas
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nije Yamaha kriva...Rossi je kriv što je ignorirao poziv u box...već je to jednom napravio ove godine.Slavenowsky je napisao/la:Jako losa strategija Yamahe i vozaca, takodje i mojih Ducati-jevaca... uzas
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Sam pao, sam se ubio, što bi rekli.Ferrari je napisao/la:Kako je Rossi zasrao...3 kruga iz boxa mu govore da ide u boks i on produži...
MM prvak, možda je rano, ali već je prevelika prednost, a malo je i smireniji nego prijašnjih sezona.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Sam pao, sam se ubio.f1zd je napisao/la:Meni je najviše žao Petruccija, dvije utrke vodio a u njima nijedan bod nije osvojio.

Dobro, ruku na srce, ovu ne bi pobjedio.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
moje prognoze se ostvarile, mada nisam baš očekivo na ovaj način.
ko da sam gledo misano 2015.
miran odlazak na ljetnu stanku.
:
i onda austrija uživo.
čestike calu. šteta što je opet petrucci pao.
i posebna zahvala cijeloj onoj grupi (ne samo tvrdoglavom rossiju) na taktičkom zajebu.

ko da sam gledo misano 2015.

miran odlazak na ljetnu stanku.

i onda austrija uživo.

čestike calu. šteta što je opet petrucci pao.
i posebna zahvala cijeloj onoj grupi (ne samo tvrdoglavom rossiju) na taktičkom zajebu.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Svaka čast Marquezu i njegovoj ekipi, tko god je odabrao trenutak za ulazak u boks, pogodio je onaj savršeni, a Marc je ostatak posla odradio fenomenalno. Sedma u nizu na Sachsengringu
Napokon nešto i od Crutchlowa, dosad je imao užasnu sezonu, ovaj put je odradio sve sjajno, uspio se zadržati na motociklu (ono što mu dosad nije išlo najbolje) i odvozio odličnu utrku, pogotovo dio nakon bokseva u kojeg je ušao kasno, ali je nadoknadio sve vožnjom na suhim gumama.
Doviju čestitke na odličnoj vožnji također, dosta kasno je ušao u boks, kao i cijela ekipa koja je vodila utrku prije bokseva, ali je bio jedan od boljih na suhoj stazi.
Redding skoro do drugog podija u nizu, šteta, ali P4 je svejedno sjajan rezultat.
Od onih loših, Yamahe uvjerljivo najgore, Rossi je prekasno ušao u boks iako ga je ekipa zvala puno ranije, a nakon bokseva nije odradio dobar posao, tek osmi na kraju. Lorenzo još gori, opet očajan po kiši sa također užasnom taktikom.
Ovako izgleda ukupni poredak uoči ljetne stanke:
1. Marquez 170
2. Lorenzo 122 (-48)
3. Rossi 111 (-59)
4. Pedrosa 96 (-74)

Napokon nešto i od Crutchlowa, dosad je imao užasnu sezonu, ovaj put je odradio sve sjajno, uspio se zadržati na motociklu (ono što mu dosad nije išlo najbolje) i odvozio odličnu utrku, pogotovo dio nakon bokseva u kojeg je ušao kasno, ali je nadoknadio sve vožnjom na suhim gumama.
Doviju čestitke na odličnoj vožnji također, dosta kasno je ušao u boks, kao i cijela ekipa koja je vodila utrku prije bokseva, ali je bio jedan od boljih na suhoj stazi.
Redding skoro do drugog podija u nizu, šteta, ali P4 je svejedno sjajan rezultat.
Od onih loših, Yamahe uvjerljivo najgore, Rossi je prekasno ušao u boks iako ga je ekipa zvala puno ranije, a nakon bokseva nije odradio dobar posao, tek osmi na kraju. Lorenzo još gori, opet očajan po kiši sa također užasnom taktikom.
Ovako izgleda ukupni poredak uoči ljetne stanke:
1. Marquez 170
2. Lorenzo 122 (-48)
3. Rossi 111 (-59)
4. Pedrosa 96 (-74)
-
gidra
- Formula 4
- Navija za: SF
Nikva strategija nije krivo odabrana već isključivo neposluh Rossija da uđe u boks. Naime, na pit boardu je nekih 5 krugova pokazivano da ide u boks no onje ganjao Dovija.
Inače po ovim uvjetima F1 bi vozio dobrih 15-tak krugova iza SC-a
No gidra, no party.
- Frantic
- Formula 1
Prikazivali su detalj iz Yamahinog boxa, kako se neki lik nervirao, psovao, drobio i mahao rukama kada je Rossi 3. ili 4. put prošao startni-ciljnom ravninom, umjesto da skrene u box po drugi motor.gidra je napisao/la:Nikva strategija nije krivo odabrana već isključivo neposluh Rossija da uđe u boks. Naime, na pit boardu je nekih 5 krugova pokazivano da ide u boks no onje ganjao Dovija.
@f1zd, slažem se. Ni MM nije potrefio pravovremen ulazak (možda je krug ili dva uranio), ali je vodeća grupa dobro uyebala sa onim kasnim odlaskom u box, 7 ili 8 krugova prije kraja (ne znam tačno).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Da, vidjelo se kako je jedan lik rukuma mlatio po rezervnom motoru dok je Rossi prolazio ciljnom ravninom.Frantic je napisao/la:Prikazivali su detalj iz Yamahinog boxa, kako se neki lik nervirao, psovao, drobio i mahao rukama kada je Rossi 3. ili 4. put prošao startni-ciljnom ravninom, umjesto da skrene u box po drugi motor.gidra je napisao/la:Nikva strategija nije krivo odabrana već isključivo neposluh Rossija da uđe u boks. Naime, na pit boardu je nekih 5 krugova pokazivano da ide u boks no onje ganjao Dovija.
@f1zd, slažem se. Ni MM nije potrefio pravovremen ulazak (možda je krug ili dva uranio), ali je vodeća grupa dobro uyebala sa onim kasnim odlaskom u box, 7 ili 8 krugova prije kraja (ne znam tačno).
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Da, vidjelo se kako je jedan lik rukuma mlatio po rezervnom motoru dok je Rossi prolazio ciljnom ravninom.Frantic je napisao/la:Prikazivali su detalj iz Yamahinog boxa, kako se neki lik nervirao, psovao, drobio i mahao rukama kada je Rossi 3. ili 4. put prošao startni-ciljnom ravninom, umjesto da skrene u box po drugi motor.gidra je napisao/la:Nikva strategija nije krivo odabrana već isključivo neposluh Rossija da uđe u boks. Naime, na pit boardu je nekih 5 krugova pokazivano da ide u boks no onje ganjao Dovija.
- Slavenowsky
- Formula 1
Al zar nije Yamaha dala Rossi-ju pogresne gume?
Zbog toga krivim oboje. Rossija zbog kasnog ulaska u box, a Yamahu za odabir guma.
Zbog toga krivim oboje. Rossija zbog kasnog ulaska u box, a Yamahu za odabir guma.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Slick gume su bile? Nema problema što se toga tiče. Rossi je baš zasrao ovaj put.Slavenowsky je napisao/la:Al zar nije Yamaha dala Rossi-ju pogresne gume?
Mogao je do lagane prve pozicije.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Ferrari je napisao/la:Slick gume su bile? Nema problema što se toga tiče. Rossi je baš zasrao ovaj put.Slavenowsky je napisao/la:Al zar nije Yamaha dala Rossi-ju pogresne gume?
Mogao je do lagane prve pozicije.