virujen da vas jako malo zna za ovu ekspediciju pa ako koga zanima

Föra je sto je studio doslovno uklonio 80% zamisli od Davida Ayera, zato je los, kao i JL od Synidera. Realno, SS je dobar, ali moglo je i tu bolje. Glumačka ekipa je bila solidna, ali priča nikakva. Koliko je film isto stumban, govori o tome da je u priči trebao i dalje biti Deadshot, ali Will Smith nije bio dostupan, onda su htjeli Deadstroke da bude tu, ali na kraju Elba uskoči kao Bloodsport, jer je pored Margot Robbie falilo još jedno "zvučno" ime u filmu. James Gunn je specifičan režiser, htio je da film napravi zabavnim, donekle je uspio, film je rokacina živa, ali bilo je par isforsiranih stvari, ono na'h da kazes. Iskreno, volio bih vidjeti Ayer-ov cut.Dani je napisao/la: 25.08.2021., 01:05 Pogledah The Suicide squad i ugodno sam se iznenadio. Daleko bolji od prvog. Možda čak i najbolji film o superherojima/antiherojima u zadnje vrijeme. Sly je razvalio kao Kingshark.
Pogledah na kraju i Alice i Squid... Ono, slicno...
Jbga, to je ostavština od "Twilight" filmova.AlkY je napisao/la: 19.10.2021., 08:33 I meni se cini da ce biti ok film.
Dok mene pak muci Robert kao Batman. Ne kazem da nece dobro odraditi to , nego mi jednostavno moj mozak njega nemoze povezati kao nekog velikog muskarca haha.
Vidjeti cemo kako ce to izgledati.
I filmove, normalno. A kad mi netko krene o Nolanovoj briljantnosti, ja se samo sjetim najprije da mu je svaki Batman primio neviđene batine, što je lakrdija samo po sebi, a osim toga, nakostruši mi se kosa na glavi kad vidim da ide dizati napetost pa u priču uvali štopericu. Wow, kakav triler. Batmobil neću ni spominjati, to je karikaturalno. Njegove filmove sam pogledao jednom, i to je bilo previše. Burtonove atmosfere se ne možeš nagledati ni nakon 30 godina otkad su napravljene. Neusporedivo, jedno remek djelo, a drugo travestija.Multi 21 je napisao/la: 19.10.2021., 15:51 Vetma jel mi to hejtas filmove ili samo Bale-a?
Jer prvo ne trpim![]()
![]()