Paddock
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Russell je odličan vozač i rekao bih da nije dovoljno "nahajpan" s obzirom na juniorske uspjehe. Pomeo je GP3 i F2 na isti način kao i Leclerc (u debitanskim sezonama), ali je imao nesreću da ga je u prvoj F1 sezoni dočekao najgori Williams ikad i timski kolega za kojeg mnogi kažu da je poluinvalid, odnosno irelevantan protivnik. Vikendom u Mađarskoj je pokazao što možemo očekivati od njega i stvarno mi je žao da ne sjedi u nekom boljem bolidu (u rangu Leclercovog Saubera npr.) u kojem bi takvi nastupi bili češće izvedivi i primjećeniji.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ali ga Ricci istrola za unlucky asocijaciju

Inače, Vettel izgleda ko starac, a Leclerc ko mrtav...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Fora mi kako svatko govori Ricciardo drugacije 
Ricci
Ricci

Fino Alla Fine
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Prejaka, toliko da sam u prvih 20 krugova testiranja bio uplašen. I onda malo samopouzdanja, malo osjećaja i nekako savladam. Užasno luda pista
Ovo sam ja pokušavam da savladam Alargve
Ovo sam ja pokušavam da savladam Alargve

- Vettel-Ferrari
- Formula 1

AlphaTauri

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Možda oni nešto znaju o Romketu, što mi ne znamoFrantic je napisao/la: 07.07.2020., 21:09 Za Dansku mi je sasvi jasno, ali zanimljiva mi je i Albanija![]()

- croatic f1
- F1puls suradnik
Nizozemska mi je uvjerljivo najsumnjivija na ovoj karti 

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Pa oni vole Amere koliko ja znamFrantic je napisao/la: 07.07.2020., 21:09 Čuj Alpha Tauri![]()
Za Dansku mi je sasvi jasno, ali zanimljiva mi je i Albanija![]()
Ali sumnjivo mi je ovo. Kakve veze imaju BiH i Toro Rosso? I za Nizozemsku mi je sumnjivo, rekao bih da je Red Bull..
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Mene su baš iznenadile neke zemlje (pored BiH).
Jer kod nas nisam očekivao ništa osim Ferkana, eventualno Benza....
Ma garant nisu tačni podaci, nema teorije da bude Alpha Tauri.
Takođe, interesuje me koja je četvrta zemlja između Poljske, Bjelorusije i Rusije?
Ako je to ono malo parče Rusije (a trebalo bi biti), kako to da oni gotive Williams a ostatak im braće Rusa Renault?
Jer kod nas nisam očekivao ništa osim Ferkana, eventualno Benza....
Ma garant nisu tačni podaci, nema teorije da bude Alpha Tauri.

Takođe, interesuje me koja je četvrta zemlja između Poljske, Bjelorusije i Rusije?
Ako je to ono malo parče Rusije (a trebalo bi biti), kako to da oni gotive Williams a ostatak im braće Rusa Renault?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
Možda ovi iz eksklave nisu čuli da je Sirotkin sad test vozač RenaultaFrantic je napisao/la: 07.07.2020., 21:43 Ako je to ono malo parče Rusije (a trebalo bi biti), kako to da oni gotive Williams a ostatak im braće Rusa Renault?![]()

@Vettel-Ferrari odakle ti ova slika uopće, zbog BIH i Nizozemske mi se čini kao da je s WTF1 ili neke slične stranice

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Vidiš, može biti. Možda su u izolaciji.croatic f1 je napisao/la: 07.07.2020., 21:52Možda ovi iz eksklave nisu čuli da je Sirotkin sad test vozač RenaultaFrantic je napisao/la: 07.07.2020., 21:43 Ako je to ono malo parče Rusije (a trebalo bi biti), kako to da oni gotive Williams a ostatak im braće Rusa Renault?![]()
![]()
@Vettel-Ferrari odakle ti ova slika uopće, zbog BIH i Nizozemske mi se čini kao da je s WTF1 ili neke slične stranice![]()

A i meni smrdi na šprdačinu (ili na grešku).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Poslao mi Southern Helsinki Institute of Technical Statistics na mailcroatic f1 je napisao/la: 07.07.2020., 21:52@Vettel-Ferrari odakle ti ova slika uopće, zbog BIH i Nizozemske mi se čini kao da je s WTF1 ili neke slične straniceFrantic je napisao/la: 07.07.2020., 21:43 Ako je to ono malo parče Rusije (a trebalo bi biti), kako to da oni gotive Williams a ostatak im braće Rusa Renault?![]()
![]()

Šalim se, proslijedio sa F1 Adria Discord servera. Kucao sam ovaj institut i googlu baš nije poznat.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Uz ovakve rezultate ni ne zaslužuju biti poznati

- croatic f1
- F1puls suradnik
https://twitter.com/keithcollantine/status/1282031793672200192
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Spoler alert: sve je Ferrari osim Engleske gdje je Williams (i McLaren) i Francuske gdje je Renault (a možda je i tu Ferrari).
Kosovo stara baza Williamsa sigurno