Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Jel opet šaht? :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Grba na stazi i prljav zrak bolida ispred kako kaže Carlito...ma nešto slično poklopcu šahte :mrgreen:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

majic13
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
monkeyseat je napisao/la: 24.11.2023., 14:46 Carlos sredio svoj bolid u FP2 :bang:
Valjda nisu oštećeni dijelovi motora jer ako mora opet uzet nešto opet će bit kazne. Sad je svaki bod važan i treba nam +5 u odnosu na Mečku.,
Cisto sumnjam da je iza ostalo sve citavo.

Unwoken European
Karting
Karting
S nama već: 2 god 10 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Ovako se ne pobjeđuje Mercedes.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
majic13 je napisao/la: 24.11.2023., 14:59 Cisto sumnjam da je iza ostalo sve citavo.
Izgleda da će koristit prethodno korištene komponente tako da zasada neće bit nikakve kazne.
Ferrari was planning to change his power unit and gearbox overnight anyway to previously used, but fresher, examples and thus continued with the routine swap.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Nothing is routine at Ferrari.
Nisu jednom ovak nes na vikendu sklapali i slozili kao Pat&Mat
Fino Alla Fine

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Uvijek neka poluosovina može ostat neprovjerena :zubo:

HAZ
Karting
Karting
S nama već: 1 god 6 mj
Nema ovo veze sa Saincom ako pogledate snimak iz kokpita vidi se na volanu da uopšte nedodaje gas. Ovo se dešava kad se špera zakljuća u diferencijalu.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Sveukupno gledajuci podbacili svi redom ove sezone. Recimo Sainz je nakon SIngapura potpuno podbacio, Leclerc se digao. I obrnuto prije toga. Ferrari ko Ferrari, uvijek mozes ocekivati da ce netko nesto zaj... Tesko je naci cisti vikend gdje je sve radilo kao urica, a bilo je utrka...
Napokon je sve gotovo i kao i uvijek bit ce zanimljivo pratiti glasine i predstavljanje Ferrarija sljedece sezone. Rekao bih ferrarijev najzanimljiviji dio u godini. :mrgreen:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Već vidim naslov u talijanskim medijima tamo prije predstavljanja - Ferrarijev novi bolid brži 2 sekunde u simulatoru :D

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Sarma je napisao/la: 26.11.2023., 20:05 Već vidim naslov u talijanskim medijima tamo prije predstavljanja - Ferrarijev novi bolid brži 2 sekunde u simulatoru :D
I onda sljedeći naslov: "Podaci iz Toyotinog zračnog tunela u Kölnu ne odgovaraju stvarnim podacima".

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Sarma je napisao/la: 26.11.2023., 20:05 Već vidim naslov u talijanskim medijima tamo prije predstavljanja - Ferrarijev novi bolid brži 2 sekunde u simulatoru :D
Pa dobro.... nada uvijek postoji. Koliko god su me puta preveslali dopustam im da mi to opet ucine, jer nema boljeg feelinga nego cekati 14.2 na Valentinovo prezentaciju novog bolida. Gledas po cemu se razlikuje od prijasnjeg, onda ti neki random talijanski inzinjer prica sto su sve promjenili, gdje su se poboljsali. Pa gledas prve krugove na Fioranu, svi su sretni jedva cekaju otici u Bahrein na prvi test.
Onda dodje prvi test pa svi traze znacenje u brojkama, usporedjuju sa RB i Mercedesom. Ferrari prvi na testovima, nada se budi da je napokon to to, gledas u onaj RB koji je pola sekunde sporiji ali duboko u sebi znas da ti pokusavaju prodati pricu.
Eto ima neka draz u tome. Jedina stvar/momcad kojoj dopustam naivno da me preveslaju u 2 mjesecu svake godine. :mrgreen:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ma meni je sva ta draž nestala, neka budu najjači u simulacijama, testiranjima i sve do Mađarske, mene više neće uvjeriti u sposobnost za titulu.
Tek kad se pokažu konstantno konkurentni i nakon ljetnje pauze počet ću vjerovati u osvajanje prvenstva.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Mene čak i ne bi iznenadilo da iz vedra neba naprave najbolji bolid. Oni su sposobni napraviti totalni preokret preko zime. Ono za što nikako nisu sposobni jer razvoj tijekom sezone (jedno 6 mjeseci uopće ne znaju što su napravili) + šlamperaj i cirkus strategija.
Tako da meni iskreno ne znači ništa bili ovakvi ili u borbama za pobjede dok se ovaj drugi dio koji sam spomenuo ne popravi.
Ja već pomalo i tradicionalno ne očekujem ništa. Jednog dana će ubost, jebiga i ćorava kokoš ubode zrno.
slika

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Zna li iko razlog zasto Lecleru nije bilo dotvoljeno da radi "donuts"? Izricito mu zabranili na radiju.

majic13
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
KiMujash je napisao/la: 28.11.2023., 00:20 Zna li iko razlog zasto Lecleru nije bilo dotvoljeno da radi "donuts"? Izricito mu zabranili na radiju.
Jedino mi logicno da su bili kratki sa gorivom.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navodno zbog mjenjača radi današnjeg testiranja

Unwoken European
Karting
Karting
Mene, kao navijača crvenih, zabludjelog tifosa, ne vesele niti pobjede. Ne mogu se veseliti nekoj pojedinoj pobjedi jer znam da je to kako ćorava koka koja ubode zrno. Iskreno nisam vjerovao u svoje crvene niti na početku 2022. sezone. Bolje rečeno nisam želio vjerovati. Znao sam da je predobro da Ferrari nastavi pobjeđivati.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ja sam nažalost nakon Australije prošle godine bio makar 80% siguran da je "to ta godina". Nova pravila, novi bolid, Leclerc se pokazao kao nadmoćan Maxu u prvih par utrka, RB sa nizom odustajanja...
Kakva greška...
slika

Unwoken European
Karting
Karting
Počet ću vjerovati tek ako Ferrari počne pobjeđivati s razlikom od 30 sekundi prednosti i Leclerc bude imao 10 pobjeda u nizu. Jebiga, prestar sam sada da glumim Foxa Muldera. Želim vjerovati, ali ne mogu više vjerovati u crvene vilenjake i nepobjedivi Ferrari. Jednostavno sam godinama vjerovao da je Ferrari najbolja ekipa svih vremena i da samo treba malo pravila resetirati i evo ih na vrhu sa bolidom ala 2002 ili 2004. Sada sam odrastao, vidim da su oni kao Haas s parama. Bunch of wankers.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡